Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Corsair K70. Gde kupiti?
STRANA 2 OD 2
vladapsd Re: Re: @imarkovic 12.08.2013. 22:26 #508647

status: user
broj poruka: 1017
jbg, kad vide tako nesto gabaritno ima da ga ocarine ko da je alienware konfiguracija unutra .
Meni su na torbu za fotoaparat naplatili porez (cenu uzeli sa neta al za manji model posto ovaj nisu nasli) a filtere za staklo koji su bili skuplji nisu oporezovali jer je malo pakovanje pa ne bode oci

:: i znaci njega pisljiva graficka mora da kosta blizu 750eu/$? A kako onda za Corsair 900D astronomsko veliko kuciste od 350$ carina i ostali troskovi/procenat ne iznose vise od 400eu? Doduse, nije ni isto kada prenosi fizicko lice u odnosu na nekog ekskluzivnog uvoznika.
::
:: :: sto previse na 530 evra, ako uvaze tu cifru (a ne nadju neku visu na netu) carina + porez je oko 205$ plus taksa za otvaranje i eventualni PTT troskov
:: ::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA ... 13.08.2013. 04:07 #508691

broj poruka: 562
Ne mogu da uvaze nista drugo kaze da su spakovali sve papire u kesu tu pise i cena 699$ i postarina. Ne moze carinik da izmislja cenu na proizvod koji dolazi iz USA sa oficijalnom cenom 699$. To joj je cena na EVGA sajtu, na Newegg, tako ce biti i na frozencpu.
U Evropi je ona 700e ali ne moze carinik da trazi mesto po kom ce da ocarini.
Daa vam je PIN doneo grafike, mozda ne biste imali Classifide ali bi bila cena oko 610e za EVGA GTX780 SC ACX. A i ta karta je odlicna. Zato imate Gainward.

Bobi4ever Re: Re: Ma kakva X Arena. 13.08.2013. 08:29 #508700

broj poruka: 4888
Ja sam preneo ovde moje iskustvo sa pomenutom firmom. Tada ne da nisu bili isplativi, vec bih prosao znatno jeftinije da sam sam porucio I snosio troskove.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: samo da vam kazem da sam se cuo sa ovom firmom, iz Subotice su, pitao sam za kuciste 900D, u roku od 15min su mi odgovorili u nedelju uvece oko 22h da moze da se poruci, cena ta i ta, i rok isporuke 7-14 dana, deluju ozbiljno, jedino sto mi se nije svideo je avans od 100%
:: :: Kakav Molder, kakva Skali
:: :: Oni te stvari imaju samo na sajtu, kad pozoves `moze da se poruci` ali je cena 3 puta skuplja. Tako su mi za kuler od skoro 30e trazili tipa 80e, a taj isti sam mogao da porucim iz UK I izasao bi me sa sve dostavom na oko 45-50e
:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
ENVIDIA ... 13.08.2013. 09:46 #508705

Ma nema sta GSkill je 185e, u svetu je 150$, imaju ga na stanju da vidim kako cu da prodjem sa carinom pa zavisi da li cu njega ili Mushkin da uzmem.
Ipak je to memorija za narednih godinu dana a posle cemo videti za DDR4 kada izadje X99 necu sigurno Kingston Quad Channel.Da me oderu na low end memoriji.
Ja imam informaciju da se u Bgd otvara mala firma koja ce da uvozi hardware. Dobro je sto su momci koji to hoce da pokrenu bogati i sto vecina ima EVGA graficke pa se nadam da ce se EVGA pojaviti ovde kako zasluzuje. Tj sa najtrazenijim modelima. Jel ovde nikada nisi mogao da nadjes ono najbolje od EVGA tj top klasu.
A ja sam vam rekao kako ASUS objavljuje rekorde, 200 OC ekipa dobije njihov hardware to se jedino i testira i malo nesto MSI, ASRock i GIGABYTE i onda proglase da je novi Intel CPU postigao rekord... Ne mislio sam da ce stara generacija da ga nadmasi.
Tu se ne isplati biti realan u startu jel to te moze iskljuciti sa liste besplatnih.
Kada je jedan lik pricao koliko ASUS samo plati brandovima koji izradjuju kucista, memorije, napajanja da slikaju to na ASUS ploci, kao kuciste a unutra ASUS ploca i grafika, ili predstavljanje memorije a vidi se ASUS ploca. Kakve se tu muljavine rade.
Nikada nije bilo isto takmicenje svi podjednako prisutni pa isti procesor na nekoliko hardwara. Nikada. Koliko sam samo rekorda procitao najavljenih kao sacuvaj boze sta se desilo kada pogledas ono neki markovi iz 2006, 2003 nesto sto niko zivi vise nema ni instalirano u kompu. Dok za najace NVIDIA graficke, single i GPU uglavnom EVGA drzi rekorde. E sada ne moze overkloker da vrti i 3DMark 11 1.01 i 1.02 i 1.03 i na jednu i na dve i na tri i na 4 grafike. Ali ono najbitnije, najnovije i najaktuelnije sto nas najvise zanima su igrice i stanje stvari u igricama a tu je EVGA uvek prva, druga ili treca a 90% vremena prva sa svim svojim malim budzetom i bez sponzorisanja i bez 100 OC ekipa koje svakodnevno klokuju i od njih dobijaju za dzabe kako se koja stvar unisti.
Pa vi mislite da jedna ploca moze da traje godinu dana.
Bas je i Kingpin pricao za X79 Dark da se nije sreo sa plocom koja je toliko izdrzljiva da on mesecima koristi jednu plocu, da su karakteristike ostale iste da se nije razlabavila i razglavila a znate koje su temp, da se stalno instalira i reinstalira da se akaju konektori.
Jaa mislim da kada bi je sudario sa onim Maximus 6 Extreme ovu EVGA X79 Dark da bi Maximus prsao i 10 parcica da bi je prepolovila. Pogotovu Hero. Mislim da je debljine kao dve hero ploce da si slepio.
Meni je najbitnije sto je sada za Z87 a za mene najbitnije i za X99 EVGA okupila staru ekipu koja je radila na X58 ploci. Team ne cini jedan covek i ne moze niko tu da presudi.
Ali su to ljudi koji su pravili X58 Classified, SR-2, P55 Classified 200,...tako da se moze ocekivati da ce X99 biti odlicna ploca u koju ces stvarno imati sta da stavis.
Ne ovaj Haswell ubogi sada. Nego Extreme CPU koji su na bazi serverskih procesora koji su mnogo mnogo izdrzljiviji na visoke temp i stalni rad neprekidni u serverima, koji nemaju jeftinu pastu a ispadne da samo CPU platis vise.
Pa jeste 6 jezgra lepo kao covek, CPU na bazi Xeona samo prilagodjen overklokerima vredi 180e vise nego Haswell 4770K.

Ovo je jedna recenica od mnogih koje sam nasao od ljudi koji su uzeli Haswell

Just installed on 8/10/13. Selling because it is too new to support a desired OS that I need now. I am going back to an Ivy Bridge CPU.
It is perfect and has not been overclocked.
Newegg does not allow returns of CPUs so here it is at a bargain.
0.00 plus .00 shipping

Satro. Nostradamus vam kaze da CPU radi u igrama na 70C na dobrom kuleru na 4.1-4.2GHz sveze instaliran. Sta ce biti za 2 godine boga pitaj. A u Prime95, LinX, OCCT ne smes da ukljucis i da je covek shvatio da ne moze da stigne IB na 4.5GHz. Jel na tom kloku koji mu treba da bi ga stigao ne sme da pokrene stability testove. Kojih 4.4-4.5GHz. Verujte mi sada ko kupi Haswell ispod Noctua ako bude imao ispod 85C u Prime95 na 3.9GHz ubio me bog.
Bobi4ever Pa normalno da ce Kingpin hvaliti EVGA 13.08.2013. 09:57 #508707

broj poruka: 4888
Kad lik zaradjuje od njih, nece ih sigurno pljuvati I pucati sam sebi u nogu.
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

ENVIDIA ... 13.08.2013. 10:02 #508709

Pravo da ti kazem on se ne cuje prema nekima kod nas.
Covek ima 70 postova na EVGA Forumu.

Sada je gotovo, svi su u buli mogu da predstavljaju i Maximuse i EVGE i Sniper i MSI, i ASRock Extreme i koje hoce. Treba samo pitati ASUS uz Maximus jel moze da zameni onaj tool za pot i da se uradi neka pretplata na LN2, posto ono mozes da okacis o zid.
Onaj tool treba za ove Extreme CPU, za njih treba to da izbace, a ne za Haswell.
Za Hasell treba pretplata za LN2, ujutru ti postar kao mleko ispred vrata donese LN2, ti okacis iznad pota kesu ko infuzija coveku sa samrti da kaplje po malo da ne presusi pot i da se koristi na klokovima SBa.

ENVIDIA CORSAIR K70 - K95 11.09.2013. 16:02 #513440

CORSAIR Vengeance K70 tastature postoje

K70 Cherry MX Brown - SKU# CH-9000050-NA - 149$ - GunMetal Grey
K70 Cherry MX Blue - SKU# CH-9000045-NA - 149$ - GunMetal Grey
K70 Cherry MX Red - SKU# CH-9000011-NA - 129$ - Anodize Black - MENI ZANIMLJIVA
K95 Cherry MX Red - SKU# CH-9000020-NA - 149$ - Anodized Black

K70 Cherry MX Red - SKU# CH-9000019-NA - 129$ Silver Brushed Aluminium

MOJ FAVORIT

http://youtu.be/07QLsMko6NE

K70 O-ring Modification
http://youtu.be/zyqOSwfH_Uo

http://youtu.be/MZXerYm8ETU
ENVIDIA Nighthawk X7, X8, X9 O-ring modification 11.09.2013. 16:14 #513447

Ovde mozete videti sve vrste MX switcheva sa O-ring i bez poredjenje na Nighthawk

http://youtu.be/QWbQvEgWYWI

Ajde da svi narucimo CORSAIR K70 i K95, nas 10.
imarkovic Re: Nighthawk X7, X8, X9 O-ring modification 11.09.2013. 17:16 #513463

broj poruka: 19082
super, sad jos treba jos para za ove O-ringove.. koji se usput ne mogu ni naci

:: Ovde mozete videti sve vrste MX switcheva sa O-ring i bez poredjenje na Nighthaw
:: http://youtu.be/QWbQvEgWYW
:: Ajde da svi narucimo CORSAIR K70 i K95, nas 10.
ENVIDIA ... 11.09.2013. 19:00 #513487

Oni imaju mozda 20-30e zaradu ili malo vise ako je nesto skuplje.
Nije losa to opcija sobzirom da mogu da dobave sve.
Hoces ti preko X-Arena da kupujes, ja hocu.

imarkovic Re: ... 11.09.2013. 20:04 #513497

broj poruka: 19082
verovatno hocu, samo ne sada.. pitao si ih za O-ring?

:: Oni imaju mozda 20-30e zaradu ili malo vise ako je nesto skuplje
:: Nije losa to opcija sobzirom da mogu da dobave sve
:: Hoces ti preko X-Arena da kupujes, ja hocu
ENVIDIA ... 11.09.2013. 20:15 #513500

Nisam, to mora sa e-bay da se poruci.
Oko 18$ su.
Moguce da oni i zastite od ostecenja malo.
Tastatura je prakticno deo kompa koji se najvise koristi i koji haba i ona treba da bude prvoklasna.

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs