Cestitam na odabiru. A4tech ima fenomenalne miseve i firma je sa tradiciom i inovacijama u vrhu. Moj sledeci mis bice a4 tech (ali nikako da crkne ovaj X7 Oscar, XL-740K), ni sam ne znam kad sam ga kupio
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G
:: I na kraju je porucen V7 Blody koji stize za desetak dana. HVala svima na preporukama. pozdrav!
Eh nisi se bas usrecio..Imao si neke ozbiljnije mogucnosti ali ok to je tvoj izbor. Logitech G400/G500 po meni bolji izbor,ozbiljnija i kvalitetnija firma..Kako god,nek te sluzi.. Pozdrav.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Da ali brate ipak govorimo o A4Tech?!Gde je Logi pa i taj tvoj Razer ? :)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Nije isti nivo, ali govorimo o 20e. Za taj novac nemas niti dobar @Logi, a kamoli Razer.
:: Da ali brate ipak govorimo o A4Tech?!Gde je Logi pa i taj tvoj Razer ? : :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Prijatelju procitaj ti prvi njegov post! Kaze preporucite mis maksimalno do nekih 40e!!!
:: Nije isti nivo, ali govorimo o 20e. Za taj novac nemas niti dobar @Logi, a kamoli Razer :: :: :: :: Da ali brate ipak govorimo o A4Tech?!Gde je Logi pa i taj tvoj Razer ? : :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ne pricam ja o novcu koji je hteo da da, nego o novcu koji je dao.
:: Prijatelju procitaj ti prvi njegov post :: Kaze preporucite mis maksimalno do nekih 40e!! :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: Nije isti nivo, ali govorimo o 20e. Za taj novac nemas niti dobar @Logi, a kamoli Razer :: :: :: :: :: :: :: Da ali brate ipak govorimo o A4Tech?!Gde je Logi pa i taj tvoj Razer ? : :: :: :: :: :: :: Superior Technology :: :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: :: :: ::
Po cemu molicu smece?I da li to govoris iz licnog iskustva obzirom da sam ja taj mis G500 konkretno imao a imaju ga jos dosta mojih kolega i prezadovoljni su.. Kad je izasao taj mis je bio hit ..E sad,svako ima neke svoje standarde i ukus ali reci da je smece to vec prevazilazi zdrav razum.
Kad me tako lepo zamolis kako da ti ne odgovrim....
06.07.2013. 23:43
status: user broj poruka: 4420
G400 ima problem sa kablom koji se sjebe na svaka 2-3 meseca (pun ti internent guglaj malo) Problem sa G500 je suptiliniji jer je cela serija defektna, zbog loseg kvaliteta materijala stvara se napon koji mis registruje kao klik sto pravi svakakva sranja
Tesko je izvuci pravi statisticki podatak ako nema adekvatnog uzorka. Ja recimo prvi put cujem za takav problem..Recimo kod G700 znam da je problem sa mikroprekidacem to sam se uverio i cesce se desava ali kod ova dva prvi put cujem.. Svugde postoji skart ali sve mi se cini da se za neke stvari dosta na-hype-uje ! P.S.Taj G400 i djene-djene ali za G500 nisam bas siguran.Eno ga svaki fercera kao da je iz kutije izvadjen.
Re: Kad me tako lepo zamolis kako da ti ne odgovrim....
06.07.2013. 23:50
status: user broj poruka: 3730
Moj G400 sljaka vec 2 godine bez problema .Za novac koji sam dao sasvim ok da sam imao vise para pao bi RAzer naravno...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: G400 ima problem sa kablom koji se sjebe na svaka 2-3 meseca (pun ti internent guglaj malo :: Problem sa G500 je suptiliniji jer je cela serija defektna, zbog loseg kvaliteta materijala stvara se napon koji mis registruje kao klik sto pravi svakakva sranj :: :: :: http://youtu.be/dWJk4EWfyO :: :: http://youtu.be/NsueZmDHcj :: :: P :: :: Jes bre bila i tema o tome.. :: :: http://goo.gl/GP9Pz
Bar sto se miseva tice, tastature jos prave dobre tu zajebancije nema.... Secam se kad su svi poludeli prvo za G9 pa onda za G9x misem, kad sam probao G9 (aj sto mi ne odgovara mali je jbg, to je vec stvar licnih preferencija) posle sat vremena morao sam da perem ruke od one sugave gume kojom je bila oblozena masa. Mislim sramota, to se raspadne posle 6 meseci i samo ti ostaje ta oguljena plastika ili ona druga govnjiva hrapava maska koja tek nije ni za sta. Ista stvar je i sa G9x
Covek ti je gore sve objasnio ako to ne moze da prodje kroz bandwith, sta da radimo jbg? A ti kad pocnes da pricas o prekomernom hajpovanju... LL
Ne lazi ili ne preteruj.. Brate G9 koristim od kako se pojavio..Upravo njega arcim konstantno. Saka mi nije mala vec solidno siroka samo sto nemam dugacke prste. Mis jeste omanji,ni meni na pocetku nije bas legao dok recimo kad uzmem MX Revolution kao da sam seo u Mercedes,takva je razlika.Ali mis kao mis G9 je fantastican.Sto se tice obloge dobijes 2.I ja sam prvu izgulio,tu sa gumom ali ne na takav nacin koji ti opisujes vec samo spadne farba i onaj Logi logo.. Meni je guma smetala jer mi se znoje dlanovi od nje pa sam uzeo onaj drugi oklop od brusene plastike i to koristim vec godinama..Sad da ga pogledas izgleda malte ne kao nov!
A druga stvar G9 je proglasen za naj misa svih vremena.To sigurno nisi znao :) Evo i Linus kaze da mu je to omiljen mis u klipu koji sam postavio..
Donekle ali samo donekle mogu da se slozim sa tobom sto se tice miseva jer sam i ja to primetio..Kvalitet jeste opao ali ne u tolikoj meri da bukvalno zive od stare slave..
I G500 i MX revolution i G9? Nije nego... Covek koga izuzetno cenim sto se tice shootera i ipre svega BF3 je Xfactor i on koristi DA 2013 (jedini pristojan DA ono ranje i nije bilo nesto bog zna sta, ali ajde da ja ne pocinjem opet), ja DA ne mogu da drzim vise od pola sata jer saka pocinje da me boli, to je sve stvar licnog preferenciajala kao sto sam vec rekao E sad ako mene misljenje coveka, pro gejmera, o kome imam izuzetno visoko misljenj i ne tangira posebno sto se tice miseva (pa i GPU-a) mozes misliti koliko me zanima LInusovo koji sam za sebe kaze da nije gejmer? Po meni najbolji misevi (ponavljam po meni) na trzistu su Cooler Master Senitnel Advance Ii i Mionix NAOS 8200, DA 2013 (sa boljim senzorom i najzad gumiranom povrsinom) kao opticki mis sigurno da ima svoje mesto, ali rekoh vec nikako mi ne odgovara. Povrsina gumirane maske G9 misa se kod drugara posle 6 meseci ogulila na 30 posto od onoga sto je nekada bila, a kako vreme vise prolazi ta guma se jos brze gulila u komadicima maltene. Sad se secam da je i on imao ovaj problem sa kablom, koji ima G400, dobro da sam povezao to na kraju... Ma smece...
Sad trenutno imam samo G9 i Revolution..Bilo je tu vise miseva ,citava druzina.. Nemam ja nista protiv da ti gradis svoje misljenje i standarde na nacin koji ti smatras da je ispravan.Samo postoje i druga misljenja i iskustva bez obzira koliko ti to cenio ili ne. Linusa sam samo uz put pomenio,ja ga i ne smatram nekim specijalnim hardverasem,covek je vise novinar koji je savladao materiju da moze da je upotrebi u tome cime se bavi i review-e koje pravi su sasvim ok.
Moguce je da bi se i meni ta guma ogulila,koristio sam je nekih godinu dana,tako nesto,za to vreme se nije nesto pohabala.Za toliko se drzala.Posle sam uzeo ovaj plasticni oklop. E sad,zavisi i od toga koliko se znoje ruke,takodje kakve materije se nalaze na sakama i prstima tj koliko su ruke ciste itd..Sve to utice na razjedanje te gume o kojoj pricas..
Meni se recimo gadi da sa prljavim rukama kuckam na tastaturi ili ti uzmem mis. Cak i ako pojedem cokoladu dok nesto gledam na netu ,ustanem da operem ruke pre nego sto pocnem da koristim mis itd..Nebitno ..
Cooler Master ima takodje svojih boljki..To ces sam da izguglas :) Licno preferiram Logitech ali nisam zatvoren i ka drugim brendovima.. Drugaru sam nabavio Rat 7 ,kvalitetan mis stim sto se meni ne svidja ,nekako nije po mom ukusu..
Da guglam? Pa ja imam CM Sentinel Zero-G (isti dizajn kao Advance 2 samo slabiji senzor), pitaj sta te zanima? Cooler master ima, ne mogu da kazem problem, vec ruznu osobinu da farba sa misa posle nekih 6 meseci do godinu dana intenzivne upotrebe pocne da se skida i to estetski ne izgleda mnogo lepo priznajem. Mada se kod mene skinula malo tamo gde drzim palac i to je to, a imam ga godinu i po... Ali sto se upotrebne vrednosti tice tu promasaja nema, ovog Zero-a sam toliko puta izlupao po stolu da se prosto cudim kak se drzi sastavljen svo ovo vreme a mani kako jos radi (i to dobro kao prvog dana)
:: :: Cooler Master ima takodje svojih boljki..To ces sam da izguglas : :: Licno preferiram Logitech ali nisam zatvoren i ka drugim brendovima. :: Drugaru sam nabavio Rat 7 ,kvalitetan mis stim sto se meni ne svidja ,nekako nije po mom ukusu. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pa dobro Misko,nisam ja ti,ja cu da pitam drugog za savet ko je upuceniji mada nisam mislio na taj problem .)
Nego drago mi je da si priznao da si zivac :))) `Aj laku noc..
Nisi ti nista ni mislio nego lupas po obicaju Q noc
:: Pa dobro Misko,nisam ja ti,ja cu da pitam drugog za savet ko je upuceniji mada nisam mislio na taj problem . :: :: Nego drago mi je da si priznao da si zivac :)) :: `Aj laku noc. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
sto sam uzeo A4Tech je da za te pare ni priblino slicno toj seriji misa V blody, googlajte malo.
Drugo, sto se tice Logiteka i ja mislim da zivi od stare slave tipa mx1000,revolution,518 i jos par modela ovo novo su (po meni,tebi,njima :D) blago receno krsine pogotovu za te pare. Uzeo bih bez razmisljanja G700s ali kad bi davao 100,110 e za misa sto je totalno nepotrebno, bar meni. Razer,roccat su dobri ali nesto sto meni treba je 60,70e. I mis koji bi uzeo bez ikakvog razmisljanja je Genus Gila ali mislim da je mali, bar sam stavljao saku na Deathtaker a mislim da su slicni bas.
Sve u svemu misa cu platiti 2000 a do 3000.3500 svejedno nema bolji... again tx!
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Ti cuti..Ti bi uzeo Sapphire mis samo da ima.. :: Nesto ovako :: :: http://www.faconnable.com/en/corporate/blogs/files/2010/11/MJ-Blue-Sapphire-Mouse.jp :: :: :: :: update :: Ovo cu ja da uzmem za koji dan :: :: http://www.youtube.com/watch?v=S - 5HefKLi :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
LoL bre! Imao si bolji i te kako! Lepo sam ti tamo predlozio na pocetku sta da uzmes, ali dobro. Neka te lepo sluzi to, sta god da je...
PS! Mene moj Razer koji sam platio 3500 i podloga 1500 2008. godine evo i dan danas sluze kao da sam ih juce uzeo, ocuvani perfektno i to se zove izbor kupovine misa! :P
:: sto sam uzeo A4Tech je da za te pare ni priblino slicno toj seriji misa V blody, googlajte malo :: :: Drugo, sto se tice Logiteka i ja mislim da zivi od stare slave tipa mx1000,revolution,518 i jos par modela ovo novo su (po meni,tebi,njima :D) blago receno krsine pogotovu za te pare. Uzeo bih bez razmisljanja G700s ali kad bi davao 100,110 e za misa sto je totalno nepotrebno, bar meni. Razer,roccat su dobri ali nesto sto meni treba je 60,70e. :: I mis koji bi uzeo bez ikakvog razmisljanja je Genus Gila ali mislim da je mali, bar sam stavljao saku na Deathtaker a mislim da su slicni bas :: :: Sve u svemu misa cu platiti 2000 a do 3000.3500 svejedno nema bolji.. :: again tx!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647733. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.