Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Novi sto i fotelja... Koji?
STRANA 2 OD 2
toothless Ako su selidbe na vidiku... 18.07.2013. 14:30 #505266

status: user
broj poruka: 3241
onda je najbolje rešenje da se radi iz elemenata, s tim da se gornja ploča mora skinuti tj odšrafiti, ali pošto će se šrafiti sa donje strane, možeš je prilikom sledećeg sklapanja ušrafiti pored starih rupa za šrafove, ionako se nevidi sa donje strane.

Ja sam za sestrin lokal pravio pult 4m iz više elemenata koje sam međusobno spojio šraf-spojnicama: http://despogs.com/CSS3Lightbox/spojnice/1.jpg
Znači, poređaš elemente jedan do drugog i spajaš ih ovim spojnicama, a ploču postaviš preko i šrafiš je sa donje strane. Veza je kao kod klasičnih ormara, samo što još dobijaš ukrućenje stavljanjem ploče preko. Ili najjednostavnije rečeno, kao kuhinjski elementi koje povezuješ međusobno spojnicama, staviš odozgo radnu ploču, i dobiješ celu kuhinju. Prilikom selidbe samo razdvojiš spojnice i prenosiš deo po deo.

http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 535
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zarko1 Sto i Stolica 18.07.2013. 16:41 #505291

broj poruka: 74
http://www.new-line.rs/
Ovde kupis metalne noge, odes negde gde prodaju i seku ploče po meri koju ti hoćeš i iskantuješ i samo zašrafiš na nogare, a kućište neka ti stoji na zemlji i ima dobar protok vazduha. Za stolicu nemoj da štediš jer na njoj sediš i bitno ti je da je udobna, uzmi samo kožu jer je prirodan materijal i lako se održava

toothless @Zarko: 18.07.2013. 16:58 #505301

Miško je naveo u prvom postu kakav sto traži, a to nikako nije ploča sa metalnim nogama.
Kao opciju je naveo i mogućnost rasklapanja bez narušavanja stabilnosti, a to onda u slučaju tvog rešenja otpada u startu osim ako se ne bi koristile trio-matice, mada sumnjam da bi takvo rešenje i moglo da se primeni na ivericu i takve nogare zbog promera rupa. Stabilnost takođe neće biti ista kao kod rešenja sa poprečnim vezama i pločom.
Znam i ja da je najjednostavnije rešenje ploča sa nogama, moj ortak je napravio taj fazon samo je stavio ploču od punog drveta i izglda extra, ali ne može ni da ga pomeri a kamoli rasklopi ili preseli. :)

Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 535

SkyFire Uvek je najbolje raditi od punog drveta.. 18.07.2013. 17:09 #505302

broj poruka: 18472
Po svojoj zelji..Naprave se nacrti kako treba da izgleda i izvade se mere i po tome uradis.
Materijal sam biras ali opet kazem drvo je drvo stim sto je to svakako `malo` skuplje ali opet je najkvalitetnije..Stol treba da sluzi ,zato se jednom presece i uradi sve kako treba.
U startu ce da kosta ali se kasnije sve to isplati!

To je moje misljenje mada vecina ljudi tako ne gleda,gleda da ustedi odmah na startu ali kasnije zato dodje do problema kada materijali pocnu da se habaju i da se sve raspada..

P.S.Tu ivericu jednom kad rasklopis vise nije to to!

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Miskonius Re: ... 18.07.2013. 18:25 #505313

broj poruka: 4420
Ajde konkretno da pitam: Kad si probao CLB gde ti je bila glava kad si se naslonio?
Ti si 181 cm, ja 186 stoga ne moze da bude neka razlika...
Ajde mozda sledece nedelje se odvucem u Bg pa dobijem volju da jurim po Eurosalonu...
`Bem ti firmu koja ne placa racune za hosting pa popije blokadu...

Hvala Toothy jos jednom, mozda je najbolje da se samo gornja ploca pricvrsti uz pomoc tim sraf spojnicama a ovo dole onako kako treba? Ionako gornja ploca ima da zauizima najvise mesta pri nosenju, etc...

:: Ono sto se gleda kod stolice jeste kako je konstrukcijski odradjena.
:: Uglavnom su oni nasloni za ruke zasrafljeni za poledjinu a vecinom su od plastike a kad to pukne raspadne se cela stolica
::
:: Zvezda je dodnji deo stolice na kome se nalaze tockici i takodje je pretezno od plastike i vrlo cesto puca
:: Zatim obratiti paznju i na same tockice tj da li su u delu koji je u spoju sa zvezdom suplji (nekad budu samo nasadjeni na spic) pa se desava da i tockici popucaju..
:: Najbolje je da se uzivo sve to proba jer ovako na sam opis ne znaci mnogo
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
toothless Ne bih išao na tu opciju... 18.07.2013. 18:29 #505314

jer će se u tom slučaju videti glave šrafova sa gornje strane ploče, a to nikako ne želimo: no-no! :)

Ako već napraviš celokupnu konstrukciju iz komada, nema smisla staviti skidajuću ploču jer gde prođe cela konstrukcija stola, proćiće i ploča zajedno sa njom. Ništa ti nećeš dobiti time, to je isto kao kad bi donji deo kuhinje pravio iz komada i pri transportu skinuo radnu ploču a ceo donji deo nosio u komadu...kapish?

EDIT: OBAVEZNO premeri sva vrata u stanu gde živiš i u stanu gde se seliš(kada se budeš selio). Tržište je preplavljeno kineskim sigurnosnim i unutrašnjim vratima koja su 75cm širine(ili manje), i većina komada nameštaja ne može da prođe kroz vrata! O.o

toothless Da ne editujem editovano... 18.07.2013. 18:42 #505316

Kada budeš dolazio u BG, javneš se lepo meni i svratiš do mene na posao.
Ako potrefiš tajming i naletiš kada budu tu kolege koje rade plakare i ostalo, pokazaće ti šta i kako da tražiš od stolara da ti uradi, i daće ti milion saveta i predloga za izradu stola. Možeš i da vidiš kod mene u firmi neke od plakara, kao i kompjuterske stolove koje su oni radili kod mene u kancelariji. Ako imaš kombinaciju za transport(ili AKS), možeš preko mene poručiti sav materijal sa laserskim kantovanjem, pa možda mogu i neki popust da izmajmunišem preko firme. Na kraju krajeva, kupiš ovde materijal pa će kolege da ti objasne sve oko spajanja i ne moraš uopšte da plaćaš majstora.

Drasko014 Evo ovako druze 18.07.2013. 20:19 #505329

broj poruka: 446
posto ovde na forumu svi znaju sve ,pa tako recimo automehanicar zna koja memorija ide na koju plocu ikoji je proc najbolji.tako i za namestaj svi znaju sve.Ja ti mogu reci sve sto te zanima O gore pomenutim foteljama i o stolovima u pomenutoj firmi - razlog pa vec 6 god radim za istu.Da ima krsa ima da ima dobrih stvari ima.Najvise volim ljude koji bi za 1000 din da kupe intel 3960x i recimo nvidia titana za 20 dinara.Brale moj ako ces dobar sto da kupis lepo kod stolara spremis orahovu dasku pa te on otkine od zivota i prodas bubreg i nema da bude problem.Sve price tipa kupio sam sto za 4-5 crvenih on se raspao posle 2 god mos da bacis u vodu.Sto se tice stolica one su uglavnom iz Kine,al daj da vidimo tog deliju sto ce ti naci radnu stolicu iz Frankfurta ili Detroita ovde u Srbiji.

ako te sta zanima javni se na mail pa cemo pricati nije da branim firmu jer nisam ni ja odusevljen istom,samo pricam realno

Miskonius Re: Ne bih išao na tu opciju... 18.07.2013. 21:05 #505333

Nismo se razumeliu, tj ja nisma prvo skontao na sta mislis.
Ja sam mislio da se izbuse rupe sa gornje i donje strane i onda da se na donju stranu ubodu i zalepe oni cepici i onda preko nalegne ploca sa svojim rupama odozgo.
Mislim da bi to kao bilo stabilno, a?
Ako budem dosao u BG javljam se premda mi je malo gust raspored, ali ako se uglavi dolazim...

Drasko imas mail.

:: jer će se u tom slučaju videti glave šrafova sa gornje strane ploče, a to nikako ne želimo: no-no! :
:: Ako već napraviš celokupnu konstrukciju iz komada, nema smisla staviti skidajuću ploču jer gde prođe cela konstrukcija stola, proćiće i ploča zajedno sa njom. Ništa ti nećeš dobiti time, to je isto kao kad bi donji deo kuhinje pravio iz komada i pri transportu skinuo radnu ploču a ceo donji deo nosio u komadu...kapish
:: EDIT: OBAVEZNO premeri sva vrata u stanu gde živiš i u stanu gde se seliš(kada se budeš selio). Tržište je preplavljeno kineskim sigurnosnim i unutrašnjim vratima koja su 75cm širine(ili manje), i većina komada nameštaja ne može da prođe kroz vrata! O.
:: http://tiny.cc/msvoj
:: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Asus 8500gt - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius navigator 53
SkyFire Misko.. 18.07.2013. 22:13 #505367

broj poruka: 18472
Nemam blage veze sad tacno da ti kazem da li naslon zahvata glavu ili ne ali mislim da je fotelja duza za toliko da obuhvata i ledja i glavu!
Nisam je uzeo zato sto sve hocu kao da uzmem pravu koznu cirka 350 eur ali mi se nikako ne daju tolike pare samo za stolicu pa sam na stand by.

Na kraju cu uzeti tu koju sam odabrao i to je to jer je stvarno za te pare najbolja i najkvalitetnija..Bitno je da sam se uverio posto sam sve zivo isprobao..

Krivio sam je,sta sve nisam radio da vidim kako se nosi sa mojom konstitucijom tela i tezinom i nista ne cvrci..
Ove ostale su ne daj Boze nikom..

Sutra ako stignem cu da odem do Eurosalona pa cu ti reci preciznije..

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

toothless @Drasko: 19.07.2013. 12:52 #505472

Može preko mene da poruči i sto od pravog wenge afričkog drveta, nije problem, ali će on da košta kao 10 komada od orahovine. Koliko sam ja shvatio čoveka, ne verujem da hoće perverzije i egzotiku nego samo stabilnost i kvalitet. To se može uraditi i sa univerom, i sa kombinacijom univer-parena bukva i slično. Ja pokušavam da mu pronađem najbolji kvalitet po najpovoljnijoj ceni.
I još jedna stvar, za koju firmu ti radiš i koje stolove i stolice mu preporučuješ? Rekao si da radiš u gore navedenoj firmi ali je gore navedeno više firmi i modela pa ne znamo na koje tačno misliš.
Predlog koji sam ja izneo Mišku neće mojoj firmi doneti apsolutno nikakvu korist ni reklamu jer sam već rekao da može sam da sastavlja a preko moje firme samo da poruči materijal od naših dobavljača.

http://tiny.cc/msvoj https://www.mojdom.rs

MaliAbner Hajde da ponovim... 20.07.2013. 22:31 #505716

broj poruka: 7783
Vitra T-Chair proizvedena 2001, kod mene od 2011-te... tri godine je maltretirao sa svijh 120kg i prdeo u nju (ko zna sta joj je prethodni vlasnik radio) poslednju godinu prdenjem u istu doprineo mladunac sa svojih 14 godina i 85kg... znaci koriscena je bar 18 sati dnevno...

Mebl se skida i pere, uskoro na pranje ide deo koji je tretiran vetrovima... potpuno sam odusevljen kako je koncipirana i kako je odradjena armatura nije kao sto je bila malo je patinirala na malezanskoj vlagi od cca100%...

Jos nisam video bolje tockice, i hidrauliku, ima tilt ka napred tako da nema sanse da ti sece noge kad sedis... kad je gurnes preko sobe od 10m ne cujes tockice samo klizi...

Kad se protezes naslon se iskrivi absorbuje tezinu prenese na prilicno siroku zvezdu... pri svemu tome ni jednom nisam dosao u situaciju da se stolica preturi...

Daum je pljunuo po istoj ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje...

Ako je nadjes polovnu kupuj i ne razmisljaj... kao sto rekoh u jednom postu moju sam jako povoljno kupio od nekog gringa koji se selio za italiju i nije hteo da se jebava sa kargom... ko zna mozda nije ni zano sta ima...

Jednom recju vrhunska stolica...

Neko ce reci jeste ali je preskupa...

Pri svemu tome nece ni pogledati da li ima polovnih na ebuy...
http://www.ebay.de/itm/Vitra-Buerodrehstuhl-Modell-T-Chair-/281138092507

Pogleaj samo kako je reseno kacenja naslona za ruke, prosrafljeno je za celicnu kontrukciju stolice nema mrdanja... jednostavno remek delo...

Ima i jeftinijih a solidno ocuvanih...
http://www.ebay.de/bhp/vitra-t-chair

Ova moja polovna ima da sahrani sve kineske zajedno... govorim iz iskustva posto imam i tri kineska sranja... lepa na oko ali totalno nekvalitetna za evropsku konstituciju coveka... tezina, sirina, visina...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

Drasko014 @Drasko: 20.07.2013. 22:43 #505719

broj poruka: 446

Radim za Formu ili ti Pinoles sestrinske firme.Sto se tice kvaliteta i spojeva ne sumnjam da se razumes i nije namenjeno ljudima koji znaju sta je holsaf ili iver vijak abs traka ,kant traka,medijapan ......Ja sam samo komentarisao prostu stvar a to je da neko kao laik doje i pocne pricu u forma ideale zaobidji lose je to katastrofa itd.Ovo pricam iz licnog iskustva Garnitura za dnevnu sobu 4 god kako je kupljena i nije mrdnula,tv polica komplet nije mrdnula ,sto i stolice takodje,fotelja za racunar 3 god nije mrdnula ima na 2 mesta pocepana eko koza (e sad ce ovi hejteri da kazu eto vidis)ali ja je uzeo takvu i dobio 50 % na cenu .Mos misliti nista od gore navedenog nije se sjebalo a, ja imam 120 kila pa ti vidi.E sad sto ce neko da rga namestaj ili mu zena bira isti pa on ne sme da pisne to je druga stvar.Da ima dobrih stvari ima ,da ima krsa ima. Al malo nerviraju EXPERTI .
Dakle nisam ni mislio na neku zaradu moje firme jer ja nazalost nemam ni jednu :)),samo je bio odgovor na gore pomenute .

pozzz bezubi
Miskonius @MaliAbner 20.07.2013. 22:50 #505721

Apsolutno razumem tvoj entuzijazam ili odusevljenost ali toga kod nas nema, niti ce biti kako stoje stvari...
Da kupim to cudo na ebay-u i kad dodje u Srbiju da me srbistranski carinici oderu sa jos 50 i vise posto na tu celu cenu plus postarina? I joa ako su raspolozeni, da drze to malo duze u magacinu i da mi jos naplate i lezarinu?
Takve kombinacije bi imale smisla kad bih cesto isao u Deutchland, ali posto ne idem...
MaliAbner Re: @MaliAbner 20.07.2013. 23:00 #505723

broj poruka: 7783
Kapiram ja tebe i nas nacin razmisljanja...

Ali budi siguran da ces za dve godine da kupis novu i na kraju ce da te izadje vise nego ova sa ebuy + postarina +lezarina + carina od 50%...

Ali to je muka nas sirotana (generalno mislim na srbe) mi uvek placamo tri puta...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Apsolutno razumem tvoj entuzijazam ili odusevljenost ali toga kod nas nema, niti ce biti kako stoje stvari..
:: Da kupim to cudo na ebay-u i kad dodje u Srbiju da me srbistranski carinici oderu sa jos 50 i vise posto na tu celu cenu plus postarina? I joa ako su raspolozeni, da drze to malo duze u magacinu i da mi jos naplate i lezarinu
:: Takve kombinacije bi imale smisla kad bih cesto isao u Deutchland, ali posto ne idem..
imarkovic >> 20.07.2013. 23:04 #505725

broj poruka: 19075
http://www.delightoffice.com

firma sa sedistem u airport city-ju, prodaju brand SteelCase, celicna osovina, gumeni tockici, trajni materijal sa garancijom od 8 godina, jako udobna itd..

bojke1 re 30.07.2013. 00:04 #506773

broj poruka: 479

U dilemi sam koju kancelarijsku stolicu da kupim pa da ne otvaram novu temu.Nasao sam tri stolice oko kojih se dvoumim pa da pitam da li ih neko mozda vec ima,ili se ne isplati uzimati.Prvi model sam nasao u metrou i sada je trenutno na nekoj akciji.Pise da je prava koza.Model je sigma GX-7040 link

http://proxy.metro-group.com/Metro-Srbija/48/#/zoompage/6/

malo sam je probao u metrou i onako na prvu ruku deluje dosta udobno.Pise da je prava koza ali posto se ne razumem zamolio bih nekoga sa vise iskustva da da neko svoje misljenje.Trenutno je cena 8400 i uklapam se u cenu.
Drugi model koji sam gledao je od firme artinvest iz pazove i model je 6160HE.Redovna cena za nju je 10860 dinara ali nasao sam je sa popustom od 20 posto i izlazi me 8688 dinara.Link

http://www.artinvesthome.com/katalog.php?prodID=3530&catID=1057

kad otvorite link kliknite na sliku za uvecanje.Na deklaraciji pise da je od eko koze.

Treci model je od firme jysk i to model marlon link

http://www.jysk.rs/120/783/3620048/a/catalog

eko koza,unutrasnjost punjena penom.

Prva dva modela su punjena sundjerom a ovaj treci penom,ali pitanje je kojom penom i kakav je kvalitet?

Sve tri cene su mi ok,ali me interesuje vase misljenje sta je bolje kupiti od ova tri modela?Da li ovaj model iz metroa ili ovaj kod artinvesta ili od firme jysk?
Ili ako moze neka preporuka za stolicu do 10 soma maksimalno.Znaci nesto na ovaj fazon.
Nisam nesto preterano tezak tako da mi ne treba neka specijalna stolica.Imam 72 kg.
Eto ako moze pomoc u vezi odabira stolice za rad na kompu.Kad kazem rad mislim na uobicajeno koriscenje kompjutera u proseku od par sati dnevno.
toothless Najbolje je da obiđeš radnje i vidiš koja stolica ima najjaču konstrukciju... 30.07.2013. 13:58 #506806

tj ako ima u tom cenovnom rangu neka sa metalnom `zvezdom` odozdo. Mada sve tri firme valjaju chineese robu nižeg kvaliteta, pogotovo Metro.
Što se tiče ispune, pena=sunđer što znači isti materijal samo preimenovan. Izbegavaj eko-kožu jer je ta kineska sklona pucanju. Nisam siguran da je za te pare u pitanju prava koža, nešto je to mLogo jeftino. Ja bih išao na mebl jer je izdržljiviji i može da se zakrpi kada negde popusti dok eko-koža kad krene da se cepa nema šanse da se sa dva tri šava sanira.

http://tiny.cc/msvoj https://www.mojdom.rs

bojke1 re 30.07.2013. 20:37 #506856

broj poruka: 479

Pa znam i sam da za ovaj novac ne mogu da ocekujem neki preteran kvalitet.Probao sam sve tri stolice i nekako najudobnija mi je stolica iz metroa.Najbolje je ispunjena sundjerom.Pise u specifikacijama da ima metalnu hromiranu bazu.Znam da su sve kineske.I ovu prvu stolicu sam kupio u metrou pre sest sedam godina i trajala je solidno vreme sto se kaze.Kod nje je plasticna zvezda odozdo i izdrzala je punih sedam godina.
Pa eto ako neko ima neki savet u vezi stolice do maksimalno sto eura tu sam da cujem preporuku.
dados fotelja 16.09.2013. 16:57 #514299

broj poruka: 86
`brojke1` jesi kupio tu stolicu u metrou? i ja je isto smekem vec neko vreme :) ... kazi mi samo cini mi se da su ove arti stolice isto ok.. i ja sam gledao njihove ali nisam ni jednu probao :) .. jedino mi se cini da je ta eko koza kod njih nekako slabija... imao sam priliku da pipnem rukom samo sediste posto je stolica bila rastavljena :) i deluje mi bas nekako slabo...

Miskonius Re: fotelja 16.09.2013. 18:37 #514342

Ja sam je kupio, maltene na nevidjeno.
Ako ta stolica jos postoji negde da se kupi u Metrou trci i kupuj dok je jos ima, ovakve stolice kostaju 200 evra i vise.
Licno sam je sklapao, zvezda je metalna a nasloni za ruke su od neke toliko cvrste (i teske) plastike da mislim da kamion ima da predje preko nje i nista nema da joj bude.
Btw, Ovo je PRAVA KOZA, bez zajebancije!

:: `brojke1` jesi kupio tu stolicu u metrou? i ja je isto smekem vec neko vreme :) ... kazi mi samo cini mi se da su ove arti stolice isto ok.. i ja sam gledao njihove ali nisam ni jednu probao :) .. jedino mi se cini da je ta eko koza kod njih nekako slabija... imao sam priliku da pipnem rukom samo sediste posto je stolica bila rastavljena :) i deluje mi bas nekako slabo...
dados Re 16.09.2013. 19:39 #514354

Odlicno.. kazi mi samo jos jel mozes da mi kazes kolika je visina naslona sto sam zaokruzio srvenom bojom http://prntscr.com/1rnzuv i ovaj jastucic sto je plavom zaokruzen jel dohvatis glavom?
Miskonius Re: Re 16.09.2013. 19:48 #514357

Kad je skroz spusteno 116 kad je skroz podignuto 127
Naslon za glavu je OK, ja sam visok 186 ako ti znaci kao neka referenca.
Trci i kupuj to ako ga jos ima, ovo se isplati da se prodaje za 8500 samo ako je kradeno...
Ko hoce da kupi stolicu, a ne kupi ovu, mnogo se zajebo...

:: Odlicno.. kazi mi samo jos jel mozes da mi kazes kolika je visina naslona sto sam zaokruzio srvenom bojom http://prntscr.com/1rnzuv i ovaj jastucic sto je plavom zaokruzen jel dohvatis glavom
dados re 16.09.2013. 20:29 #514370

@Miskonius hvala puno... probacu je navatati mada trenutno je nema nigde u metrou :( ali vijacu je pa dok ne bude ...
Miskonius Re: re 16.09.2013. 20:46 #514377

To je bilo na akciji do kraja avgusta valjda, i pravo ce biti cudo ako je nadjes negde narocito po toj ceni...

:: @Miskonius hvala puno... probacu je navatati mada trenutno je nema nigde u metrou :( ali vijacu je pa dok ne bude ...
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60438. Broj poslatih odgovora: 647796.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs