Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Tih miš
STRANA 2 OD 2
MaliAbner Re: Pa meni vi niste jasni.. 06.08.2013. 23:32 #507680

status: user
broj poruka: 7779
Zameniti macku bebom i resen problem...

Neces imati vremena da klices misem...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: .. pucate pare na ružna fensi CRNA kućišta sa providnom stranom (zbg!), ventilatore što veće i tiše, cpu kulere što tiše, al` vam zato KLIK na n-ti koji dolazi od miša ne smeta, i pritom 99% muškaraca ima one odvratne CRNE tastature sa dubokim klikom koji imam utisak nekad da se čuje i kad se nabije dugme, a i kad se vraća u početni položaj. Je l` to ona muška logika `kupim kola za 500 evra, ali u njih ugradim muziku od 1.500`? :
::
:: Znate li da mačka ne može da mi zaspi na stoli kada klikćem mišem? Ne smeta joj kad kuckam po tastaturi. A inače, ova canyon tastatura je malo glasnija od lenovo lapa :) I da, slažem se da je lenovo klik miša užasan (ali kad ga klikćeš malo skrajnuto gore desno bude tih :D )
:: Videću na kraju da mi drugarica donese istog Microsoft miša kog imam, kad je već u USA :D valja se to iskoristiti :
:: Ako ne.. onda idem od prodavnice do prodavnice da ih klikćem. :| (Čini mi se da Tehnomanija ima najveći izbor.
:: Inače.. Nikad nisam imala miša koji košta malo, osim ovog Microsofta, a eto.. on se najbolje pokazao
:: A besmisleno mi je da dajem veće pare na miša, kad su mi 1) ružni ružni ružni oni miševi sa gomilom dugmića sa strana i u nekim nenormalnim oblicima, a i 2) nije mi potreban `gejmerski` miš.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus Re: Pa meni vi niste jasni.. 07.08.2013. 00:15 #507686

broj poruka: 4054

kako mislis sreco da ih isprobas kad su zapakovani ko kilo skanka :)

marko zuti je dao link na joooutubetu kako da utisas misonju nebi li ti `maca` mirno spavala

:: .. pucate pare na ružna fensi CRNA kućišta sa providnom stranom (zbg!), ventilatore što veće i tiše, cpu kulere što tiše, al` vam zato KLIK na n-ti koji dolazi od miša ne smeta, i pritom 99% muškaraca ima one odvratne CRNE tastature sa dubokim klikom koji imam utisak nekad da se čuje i kad se nabije dugme, a i kad se vraća u početni položaj. Je l` to ona muška logika `kupim kola za 500 evra, ali u njih ugradim muziku od 1.500`? :
:: Znate li da mačka ne može da mi zaspi na stoli kada klikćem mišem? Ne smeta joj kad kuckam po tastaturi. A inače, ova canyon tastatura je malo glasnija od lenovo lapa :) I da, slažem se da je lenovo klik miša užasan (ali kad ga klikćeš malo skrajnuto gore desno bude tih :D )
:: Videću na kraju da mi drugarica donese istog Microsoft miša kog imam, kad je već u USA :D valja se to iskoristiti :
:: Ako ne.. onda idem od prodavnice do prodavnice da ih klikćem. :| (Čini mi se da Tehnomanija ima najveći izbor.
:: Inače.. Nikad nisam imala miša koji košta malo, osim ovog Microsofta, a eto.. on se najbolje pokazao
:: A besmisleno mi je da dajem veće pare na miša, kad su mi 1) ružni ružni ružni oni miševi sa gomilom dugmića sa strana i u nekim nenormalnim oblicima, a i 2) nije mi potreban `gejmerski` miš.
misicm nije vam to xendza :) 07.08.2013. 10:36 #507732

broj poruka: 360
oteracete devojku bez razloga. :) ima svoj nacin razmisljanja.
ana, izaberi odavde koji ti odgovara:
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/mice

pazio sam da ima belih/sivih.
http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/touch-mouse-limited-edition-artist-series/3KJ-00012
annat Re: Re: Pa meni vi niste jasni.. 07.08.2013. 13:14 #507741

broj poruka: 228
Eeeee... Žensko sam. Ne biste verovali šta sve momci po prodavnicama čine kad ih zamoliš, a praviš se `glupo žensko`. :D U petak sam `naterala` tipa iz prodavnice delova za bajs, da okrene telefonom Capriolo čiji bajs imam, da pita njih koje tačno gume koristi moj model bajsa, pa da mi onda kaže cenu baš za te gume. :explavuša:

Kad god treba da se zove tehnička podrška za net ili kad idem na neki šalter.. Molim boga da se javi muško/da upadnem kod muškog na red. Devojke taaaako odjebuuu..

Nemojte da se ljutite, ali tako je. Naivni ste kad su u pitanju devojke. :)

A probaću uputstvo sa linka čim odgledam HIMYM do kraja. :D

:: kako mislis sreco da ih isprobas kad su zapakovani ko kilo skanka :
:: marko zuti je dao link na joooutubetu kako da utisas misonju nebi li ti `maca` mirno spavala
:: :: .. pucate pare na ružna fensi CRNA kućišta sa providnom stranom (zbg!), ventilatore što veće i tiše, cpu kulere što tiše, al` vam zato KLIK na n-ti koji dolazi od miša ne smeta, i pritom 99% muškaraca ima one odvratne CRNE tastature sa dubokim klikom koji imam utisak nekad da se čuje i kad se nabije dugme, a i kad se vraća u početni položaj. Je l` to ona muška logika `kupim kola za 500 evra, ali u njih ugradim muziku od 1.500`? :
:: ::
:: :: Znate li da mačka ne može da mi zaspi na stoli kada klikćem mišem? Ne smeta joj kad kuckam po tastaturi. A inače, ova canyon tastatura je malo glasnija od lenovo lapa :) I da, slažem se da je lenovo klik miša užasan (ali kad ga klikćeš malo skrajnuto gore desno bude tih :D )
:: :: Videću na kraju da mi drugarica donese istog Microsoft miša kog imam, kad je već u USA :D valja se to iskoristiti :
:: :: Ako ne.. onda idem od prodavnice do prodavnice da ih klikćem. :| (Čini mi se da Tehnomanija ima najveći izbor.
:: :: Inače.. Nikad nisam imala miša koji košta malo, osim ovog Microsofta, a eto.. on se najbolje pokazao
:: :: A besmisleno mi je da dajem veće pare na miša, kad su mi 1) ružni ružni ružni oni miševi sa gomilom dugmića sa strana i u nekim nenormalnim oblicima, a i 2) nije mi potreban `gejmerski` miš.
annat Re: nije vam to xendza :) 07.08.2013. 13:18 #507742

broj poruka: 228
Ovo je moja duša: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/basic-optical-mouse/P58-00061 (beli, naravno).

Simpa mi je i ovaj (i ako je crnkast) http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/wireless-mobile-mouse-4000-limited-edition/D5D-00053

I ovaj je lep http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-touch-mouse/6PL-00003
al` je preskup.

Da.. Zašto mi nemamo Microsoft prodavnicu?

I kako funkcionišu ovi sadašnji wireless? Bluetooth ili? Kod nekih piše bluetooth, ali kod nekih piše wireless 2.4 što moj desktop u suštini nema... Dobijem neki adapter ili šta?

:: oteracete devojku bez razloga. :) ima svoj nacin razmisljanja
:: ana, izaberi odavde koji ti odgovara
:: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/mic
:: pazio sam da ima belih/sivih
:: http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/touch-mouse-limited-edition-artist-series/3KJ-00012
markozutic re 07.08.2013. 20:11 #507807

broj poruka: 1463
Moraš da napraviš adapter, ako imaš lemilicu neće biti teško :P

Asus K53SV
Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo)
HM65
8GB DDR3 1333MHz
500GB 5200rpm
15.6 LED HD (1366x768)
GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD3000
N1030 WiFi+BT3.0
Altec Lansing® stereo speakers
W7Pro

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647733.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs