Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Thermaltake Urban S71
STRANA 2 OD 2
gang1978 Бачене паре ! 08.09.2013. 09:55 #512786

status: user
broj poruka: 1661
Што би рекао наш народ са коња на магарца.Не видим шта си добио са овом инвестициом сем што је то кућиште ново и нема прашине.Тај стари чифтек је тенк за ово кућиште.

Страшно на шта ви људи бацате паре...боље да си те паре појео и попио или отишао са рибом негде.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ENVIDIA ... 08.09.2013. 10:30 #512790

broj poruka: 562
Ne slusajte ovakve ljude kojima je baceno sve sto ne strpaju u stomak i ne iseru.
Jebiga gladan smo i zeljan narod. Cudi me da nije izbio gradjanski rat ovde. Ja bi voleo, ja se zalazem za to. Da narod uibije 200 politicara i da pita EU sta da radi. Za 5 god bi svi plakali sto to nisu uradili ranije 2000 ili 2005.

MaminDebil oo 08.09.2013. 12:36 #512801

broj poruka: 55
Lepota je u oku posmatrača, neki nikako da shvate - ShonE- javi kako se ponasa plastika (vratanca) na Dock`u i da li filteri rade posao ..

-ShonE- Re 08.09.2013. 13:38 #512809

broj poruka: 3529
@Miskonius
Samo kuciste, bez icega u sebi, tesko je ~10kg.

@gang1978
Pa sad, sa konja na magarca, nije mozda bas prava recenica, ali definitivno chieftec, kao sto sam vec pomenuo, ima mnogo kvalitetniji lim i zavrsnu obradu. E sad sa druge strane ovaj thermal je mnogo funkcionalniji.
BTW da popijem i pojedem imam dovoljno, a i zena je zadovoljna zivotom sa mnom, tako da za mene licno ovo nisu bacene pare. .)

@MaminDebil
Sto se tice dock-a, za mene licno on i nema neku preveliku upotrebnu vrednost, posto retko kada imam potrebe da HDD diskove kacim direktno na polocu(bez externog case-a), tako da ne znam bas koliko ce biti koriscen taj dock a i sama vratanca, ali deluju mi ok, bar plastika na njima, i sama opruga koja ih drzi. Sto se tice filtera, to je stvarno za svaku pohvalu, svakako je bolje sa njima, kakvi god da su, nego bez. Filteri su stavljeni bukvalno sa svih strana, na svim mestima gde se nalaze ventilatori, izuzev sa zadnje strane gde je jedan vent za izbacivanje vazduha. Videcemo kako ce se sve ponasati.

Moram da se osvrnem jos jednom na buku, prisutna je, ne bas toliko, ali je ima, razumljivo s obzirom koliko ventova sada radi unutra(ukupno osam).
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Miskonius Re: Re 08.09.2013. 14:18 #512814

broj poruka: 4420

Cudno toliko je tezak i Overseer, s tim sto stranice su toliko cvrste i teske da me podseacju na one tepsije sto dolaze uz sporete...
Ako si dobio stranice kao one sto dolaze TT BlacX Edition, onda jbg....

:: @Miskoniu
:: Samo kuciste, bez icega u sebi, tesko je ~10kg
::
::
gliga79 Thermaltake Urban S71 08.09.2013. 14:56 #512818

broj poruka: 4641
Ekstra kuciste.
Ne razumem cemu teznja za gvozdjurijom ?
Kuciste je odlicno i bar duplo funkcionalnije i lepse od tog Chiefteka.

Neka te lepo sluzi.

Chieftek je dobar ali za staro vozdje

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

leonard0 svidja mi se tt 08.09.2013. 18:37 #512840

broj poruka: 182
samo sam mislio da je 71 mnogo veci.
ali ovaj tvoj cooler je ogroman, pa mi se mozda i cini.
buka ti je zbog izolacije, ne znam da li tu imas onaj materijal koji ublazava buku kao kod cooler mastert silencio (mislim da sam na njemu video, sive je boje).

-ShonE- Re 08.09.2013. 19:19 #512847

broj poruka: 3529
@gliga79
Pa pazi, sam lim na kucistu i cvrstina su OK, jedino gde su, po meni bar, malo podbacili su te stranice i sam sistem njihovog zatvranja, to mi se uopste ne svidja, imaju one klasicne zljebove sa gornje i donje strane, mislim po 3-4, pa ako jedan promasis stranica i tako moze da se zatvori ali onda zine onako bezveze, eto zbog toga ima smisla teziti ka boljem i masovnijem kucistu, bar za stranice, jer kod chieftec-a je to perfektno odradjeno, ja prakticno na njemu sa jednom rukom bez ikakvih problema skidam i vracam stranicu bez preterane potrebe za dodatnim zamaranjem i razmisljanjem da li su svi `zubci` upali u zljebove kako treba. Meh!

@leonardo0
Veruj mi velik je, jer samo kuciste spada u grupu fullATX a ne mid kucista. Ima dosta prostora, pogotovo po dubini, eto na slici mozes da vidis, jer u pitanju je karta ati7970. koja nije bas kratka. .)
Tacne mere, po specifikaciji, su:
Visina - 534mm
Sirina - 213mm
Dubina - 584mm
...gledano od napred.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs