Hehe.Uvek pozitivac.. Ma salim se ja vise nego sto sam ozbiljan,nismo se jos nista dogovorili ali je u razmatranju.. Htedoh malo da razmotrim monotoniju..
P.S.Skupljaj pare za meso :)))
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e, nek je sa srecom:) :: btw, ovo kuciste TJ11 kosta kod nas 72.000din, ala ga ubode. :: :: :: :: Uzima moj modovani Stacker a ja cu da uzmen Cosmos 2 : :: :: :: :: Superior Technology :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: :: :: ::
Ako izuzmemo Garetovo ograničeno razmišljanje i besmislen post, ostale kolege su dale dobre sugestije na kojima sam zahvalan, uglavnom rekao bih da je Temjin serija od Silverstone-a je za nijansu lepša od Raven serije, TJ11 je neopravdano skup, mada TJ10, TJ09 i TJ07 izgledaju dobro i cena je prihvatljiva, dalje ova linija Lian Li kućišta je izuzetno elegantna, ni Enermax nije loš, dakle neki izbor postoji. Verovatno ću se ovih dana prošetati do Microsystems-a i pogledati Silverstone kućišta.
@Iggy Ma pusti ga, da je hteo da ga proda pre dve i po godine, onda bi pao posao, sad nema ništa od toga. :) Meso uzimam ja.
Mozda bi mogao da prodje jedan BitFenix Prodigy... Razmatrao sam kupovinu istog za sebe... Malo je, jednostavnog dizajna ali u isto vreme nekako simpaticno u svoj toj jednostavnosti... jedino sto ga hefta je iskljuciva upotreba Mini ATX MoBo i tesko pakujovanje grafike u njega tj. mora da se skine ili na neki nacin okrene pa da diskovi budu okrenuti uzduzno kako bi stala i duza graficka... Ima zanimljivo pakovanje SSD i ostalih 2.5` HDD-ova u desnoj stranici kucista... ali uzasnu poziciju DVA usb3.0 porta takodje na desnoj stranici kucista...
Ima ga u raznim bojama, meni je za oko zapala NARANDZASTA... i ponovo moze da se nabavi kod nas...
Sve u svemu MALI DZIN medju kucistima...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Ma kakvi kasniš, daleko sam ja od kupovine, a ovog puta ne bih ništa da prepustim slučaju.
Gledao sam recenziju baš Prodigy-ja i neverovatno mi se dopada kućište, odličan dizajn, po niskoj ceni, problem je što ja nemam ni jednu mini ATX ploču, a sumnjam da bih išao na kupovinu nove, ionako imam već tri, a manjak kućišta za iste. Gledao sam recimo: http://goo.gl/XyXR62 Fenomanalan dizajn, ali ograničena funkcionalnost usled dimenzija, ali ovo me je oduševilo: http://goo.gl/DdYaHj Ukolio odustanem od kupovine tower kućišta, ovo poslednje bi moglo da bude pun pogodak.
:: Mozda bi mogao da prodje jedan BitFenix Prodigy.. :: Razmatrao sam kupovinu istog za sebe.. :: Malo je, jednostavnog dizajna ali u isto vreme nekako simpaticno u svoj toj jednostavnosti... jedino sto ga hefta je iskljuciva upotreba Mini ATX MoBo i tesko pakujovanje grafike u njega tj. mora da se skine ili na neki nacin okrene pa da diskovi budu okrenuti uzduzno kako bi stala i duza graficka.. :: Ima zanimljivo pakovanje SSD i ostalih 2.5` HDD-ova u desnoj stranici kucista... ali uzasnu poziciju DVA usb3.0 porta takodje na desnoj stranici kucista.. :: :: Ima ga u raznim bojama, meni je za oko zapala NARANDZASTA... i ponovo moze da se nabavi kod nas.. :: :: Sve u svemu MALI DZIN medju kucistima.. :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: ::
i meni se isto mnogo svidja ovo kuciste, ali samo da ispravim, bilo bi extra da podrzava mATX, ali u stvari je mITX, a to nije ni blizu isto.. to je bas tanana ploca..
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: i meni se isto mnogo svidja ovo kuciste, ali samo da ispravim, bilo bi extra da podrzava mATX, ali u stvari je mITX, a to nije ni blizu isto.. to je bas tanana ploca. :: :: ::
ma ovaj bitfenix je lepsi od svih ovih.. ma sta znam, mATX je podnosljiv za mene, ali ITX.. malecke su, nemaju skoro nista na sebi, a skupe su, retke i ne tako pouzdane..
:: Da jeste ipak je mini ITX... znaci samo procesor, memorija i GPU.. :: :: Generalno vise ni ne treba.. :: :: Jos jedno kuciste na slicnu foru :: http://www.hardwarezone.com.my/review-cubitek-mini-tank-miniature-collossu :: http://www.tomshardware.com/reviews/lian-li-pc-q08-silverstone-sst-sg07-cubitek-mini-tank,2864.htm :: :: Citat: :: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn :: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` :: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!! :: :: :: i meni se isto mnogo svidja ovo kuciste, ali samo da ispravim, bilo bi extra da podrzava mATX, ali u stvari je mITX, a to nije ni blizu isto.. to je bas tanana ploca. :: :: :: :: :: ::
Slazem se, cena je iz nekog razloga malo previsoko postavljena. Opet, treba imati na umu da je kuciste izuzetnog kvaliteta i funkcionalnosti. Samo ventilatori koji idu uz njega kostaju ko solidnije kuciste. Vrh ponude po pravilu se mora i dobro platiti, u ovom slucaju i malo preko toga, valjda se islo debelo na to da kupci nece preterano mozgati o racionalnosti. Fortress serija mi takodje deluje korektno.
:: Ako izuzmemo Garetovo ograničeno razmišljanje i besmislen post, ostale kolege su dale dobre sugestije na kojima sam zahvalan, uglavnom rekao bih da je Temjin serija od Silverstone-a je za nijansu lepša od Raven serije, TJ11 je neopravdano skup, mada TJ10, TJ09 i TJ07 izgledaju dobro i cena je prihvatljiva, dalje ova linija Lian Li kućišta je izuzetno elegantna, ni Enermax nije loš, dakle neki izbor postoji. Verovatno ću se ovih dana prošetati do Microsystems-a i pogledati Silverstone kućišta. ::
ja imam ograniceno, a ti nisi shvatio post koji sam napisao, ako nisi video napisao sam +1 za ono sto je djokosrb napisao, tj nepotrebna kupovina drugog kucista......
Sto se mene tice totalno nebitno dal je ergonomicno, pod nekakvim uglovima, da li ima filtere, da li je lepo na oko, i ostale gluposti dok zadovoljava za ono sto je namenjeno......
:: Ako izuzmemo Garetovo ograničeno razmišljanje i besmislen post, ostale kolege su dale dobre sugestije na kojima sam zahvalan, uglavnom rekao bih da je Temjin serija od Silverstone-a je za nijansu lepša od Raven serije, TJ11 je neopravdano skup, mada TJ10, TJ09 i TJ07 izgledaju dobro i cena je prihvatljiva, dalje ova linija Lian Li kućišta je izuzetno elegantna, ni Enermax nije loš, dakle neki izbor postoji. Verovatno ću se ovih dana prošetati do Microsystems-a i pogledati Silverstone kućišta. ::
Na osnovu čega misliš da je nepotrebna kupovina? Na osnovu kojih parametara ti kreiraš stav prema tuđim potrebama, razlozima i sl. Na osnovu subjektivnog, koje je u startu perceptivno ograničeno, a samim tim i društveno neprihvatljivo, jer stav individue prema nečemu što druga strana percipira kao potrebno je krajnje upitan i sa stanovišta realnog nepotreban, drugim rečima, zašto menjam kućište moja je stvar, besmisleno je uopšte ulaziti u razloge i motive, kad ja nisam zatražio mišljenje od vas da li mi je novo kućište apsolutno neophodno ili je moj hir ili ja prosto uživam u tome i imam mogućnost da uživam. Iz tog razloga su tvoj i djokosrbov stav u startu deplasirani i kao takvi ničemu ne doprinose, osim naravno spamu, koji se generiše geometrijskom progresijom na ovom forumu.
:: ja imam ograniceno, a ti nisi shvatio post koji sam napisao, ako nisi video napisao sam +1 za ono sto je djokosrb napisao, tj nepotrebna kupovina drugog kucista..... :: :: Sto se mene tice totalno nebitno dal je ergonomicno, pod nekakvim uglovima, da li ima filtere, da li je lepo na oko, i ostale gluposti dok zadovoljava za ono sto je namenjeno..... :: :: :: :: :: :: AMD Phenom II 960T 3.5Gh :: MSI 870S-C4 :: Patriot 2x2GB DDR3 1600MH :: WD3200AAKS 320G :: WD10EARS 1T :: Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5 :: OCZ MXS-PRO 600 :: Windows 7 RTM 7600 64-bit :: :: :: Ako izuzmemo Garetovo ograničeno razmišljanje i besmislen post, ostale kolege su dale dobre sugestije na kojima sam zahvalan, uglavnom rekao bih da je Temjin serija od Silverstone-a je za nijansu lepša od Raven serije, TJ11 je neopravdano skup, mada TJ10, TJ09 i TJ07 izgledaju dobro i cena je prihvatljiva, dalje ova linija Lian Li kućišta je izuzetno elegantna, ni Enermax nije loš, dakle neki izbor postoji. Verovatno ću se ovih dana prošetati do Microsystems-a i pogledati Silverstone kućišta. :: :: ::
Da kažem da sam bliži midi tower-u, mada sam počeo da razmišljam i o ATX desktop HTPC kućištu, koje nije prostorom ograničeno, odnosno ima dovoljno prostora za high-end grafike(mada mi nije to bitno) i da je celo izrađeno od aluminijuma. Trenutno, ova dva su mi najinteresantnija: Silverstone TJ07: http://goo.gl/s6ab69 Silverstone GD08B: http://goo.gl/aw7DPp
U razmatranju je, ali se sve više udaljavam, kad sam ga video uživo, ona plastika mi je izgledala jezivo loše, sačekaću još neko vreme da izađu prve recenzije HAF Stackera, gde bih imao uvid u detalje i sl.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.