Ne bi uzeo Logitech G710 nikada. Ja sam vise kao ovi stariji naklonjeg CORSAIR K70 Black. Najelegantnija tastatura. Ne najbolje da cu dati iste pare za Steelseries bez svetla. Ja imam ovu Logitech G510 nju cu zadrzati dok ne vidim CORSAIR K70 vi kako hocete.
Logitech tastature G serije sa ekranom imaju problem sa nekim maticnim plocama ne registruju ih do ne udju u Windows. Znaci ne mozes u BIOS da udjes. Dok CORSAIR ima prekidac koji je prilagodljiv tome, zavisno od maticne.
Ja bi recimo uzeo Steelseries odavno da ima svetla. Tada bi to bila najbolja tastatura verovatno. Ovako otpada momentalno. Inace daleko je lepsa i bolja i pozeljnija nego Logitech G710, ona je uzasna.
jedno pitanje, gde ces da kupis tastaturu? Cena je 129$, u onoj firmi najverovatnije ce nabiti cenu od 20.000din..
:: Ne bi uzeo Logitech G710 nikada :: Ja sam vise kao ovi stariji naklonjeg CORSAIR K70 Black :: Najelegantnija tastatura :: Ne najbolje da cu dati iste pare za Steelseries bez svetla :: Ja imam ovu Logitech G510 nju cu zadrzati dok ne vidim CORSAIR K70 vi kako hocete :: :: Logitech tastature G serije sa ekranom imaju problem sa nekim maticnim plocama ne registruju ih do ne udju u Windows. Znaci ne mozes u BIOS da udjes. Dok CORSAIR ima prekidac koji je prilagodljiv tome, zavisno od maticne :: :: Ja bi recimo uzeo Steelseries odavno da ima svetla. Tada bi to bila najbolja tastatura verovatno. Ovako otpada momentalno. Inace daleko je lepsa i bolja i pozeljnija nego Logitech G710, ona je uzasna :: :: ::
Gde si to našao, prvi put to vidim. Taman bi mi rešilo nedostatak naslona kod nekih tastatura.
EDIT: To je Goliathus Extended? __________________ Scourge of PCBerza
:: Ne cini ti se : :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, 7870 ghz edition oc 1100mhz/5000mhz, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: :: :: Ček, jel se meni čini ili ti podloga za miša se nastavlja skroz ispod tastature? : :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: Gde si to našao, prvi put to vidim. Taman bi mi rešilo nedostatak naslona kod nekih tastatura :: :: EDIT: To je Goliathus Extended :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ne cini ti se : :: :: :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, 7870 ghz edition oc 1100mhz/5000mhz, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ček, jel se meni čini ili ti podloga za miša se nastavlja skroz ispod tastature? : :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
Aj idi vidi da l` sam u singapuru... Ne znam koji kurac si se ti istripovao da nesto znas, da si probao nesto sto ljudi ovde nisu, kad si obican pacovcic koji balavi na slike? I tastatura
Drugar mi igra CS GO, CM Storm mu je sponzor i ima njihovu opremu, vrhunska je, ima i SS 7G i ona je vrhunska nema sta, ali se brzo izlize WASD od kantera...
jesi mislio na TK ili PRO verziju? Kod nas trenutno je aktuelna R1(red) verzija, steta sto nemaju brown, mislim da je to najbolja kombinacija, kucanje i `gaming`.. jel mi se ucinilo ili su stvarno tasteri `rubbed`? Jer to je jedina stvar koja mi se ne bi svidela, iz razloga sto se to guli.
:: Aj idi vidi da l` sam u singapuru... Ne znam koji kurac si se ti istripovao da nesto znas, da si probao nesto sto ljudi ovde nisu, kad si obican pacovcic koji balavi na slike? I tastatur :: :: Drugar mi igra CS GO, CM Storm mu je sponzor i ima njihovu opremu, vrhunska je, ima i SS 7G i ona je vrhunska nema sta, ali se brzo izlize WASD od kantera.. :: :: CM Storm pravi ozbiljne igrace periferije :: :: Skyfire: ...frekfencija.. :: ::
uu, kako dobro izgleda, e za ovo bih vec dao pare.. samo sto nema je nigde, jel ovo neki stariji model?
:: Pa kad smo kod CM Storma onda od ovog nema bolje, plus je od aluminijuma: :: :: http://goo.gl/H5suK :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
ova tastatura je prototype, tek treba da izadje. Cena ce biti 150eu/195$. Jedino sto mi se ne svidja je sto ima blue backlite, takodje i cena nije bas primamljiva
:: Izgleda kvalitetno do jaja. Steta sto nije jednostavnog pravougaonik oblika :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ma bice 195+ EUR kod nas...Masu love za tastaturu, jbg
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: ova tastatura je prototype, tek treba da izadje. Cena ce biti 150eu/195$. Jedino sto mi se ne svidja je sto ima blue backlite, takodje i cena nije bas primamljiva :: :: :: :: Izgleda kvalitetno do jaja. Steta sto nije jednostavnog pravougaonik oblika :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
to je show od tast...ali pitanje je ko je spraman da je kupi i onaj ko ima para se zamisli da li dati 200e za tastaturu?
Skyfire: ...frekfencija...
:: Pa kad smo kod CM Storma onda od ovog nema bolje, plus je od aluminijuma: :: :: http://goo.gl/H5suK :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Ja ne bi dao zato sto je kopiranje i zato sto prvo drugi izbace aluminium pa onda oni. Dosta proizvoda CMa je gradjeno na tudjim idejama osnovnim se dolazilo do njihovog proizvoda. Pratim to vec dve godine i bas sam razgovarao sa istomisljenicama. Deo toga necu biti. Inace da je neka SteelSeries cela aluminiusma, kockasta lepo, crna cak i ne mora da ima pozadinsko osvetljenje ni promenljivo. Dovoljno je samo bela LED slova onda bi je uzeo pa neka je i 150e ako ce trajati 4-5 god. Tastature se nece menjati narednih 10 god revolucionarno tako da kupovina tako necega je OK. Samo su bitna svetla na tasterima i nesto sto je normalnog oblika a ne nepravilan oblik tek eto radi nepravilnog oblika tako. On nema nikakvu funkciju, cak i smeta
nisam uspeo da nadjem SS aluminijumsku tastaturu...
:: Ja ne bi dao zato sto je kopiranje i zato sto prvo drugi izbace aluminium pa onda oni :: Dosta proizvoda CMa je gradjeno na tudjim idejama osnovnim se dolazilo do njihovog proizvoda. Pratim to vec dve godine i bas sam razgovarao sa istomisljenicama :: Deo toga necu biti :: Inace da je neka SteelSeries cela aluminiusma, kockasta lepo, crna cak i ne mora da ima pozadinsko osvetljenje ni promenljivo. Dovoljno je samo bela LED slova onda bi je uzeo pa neka je i 150e ako ce trajati 4-5 god. Tastature se nece menjati narednih 10 god revolucionarno tako da kupovina tako necega je OK :: Samo su bitna svetla na tasterima i nesto sto je normalnog oblika a ne nepravilan oblik tek eto radi nepravilnog oblika tako. On nema nikakvu funkciju, cak i smeta :: :: ::
Drago mi je sto kada trazim Best Mechanical Keyboards nalazim istomisljenike fanove CORSAIR K70/K95. U Srbiji znam provereno da bi prodali dosta K70 modela ljudima koji traze mehanicke ne decije tastature sa LED osvetljenjem a da ne lice na gamerske kao Razer ili Logitech G series ali da su best i za tu namenu. Sto je vise gledam samo dobijam vise zelje da je kupim sto pre a moja jos funkcionise ali je pri kraju.
zaebo si se, ne postoji steelseries aluminijumska tastatura.. video sam tu K70 u onoj x-arena, ali ne usudjujem se da pitam za cenu.. stvarno su im ogromne cene
:: Drago mi je sto kada trazim Best Mechanical Keyboards nalazim istomisljenike fanove CORSAIR K70/K95. U Srbiji znam provereno da bi prodali dosta K70 modela ljudima koji traze mehanicke ne decije tastature sa LED osvetljenjem a da ne lice na gamerske kao Razer ili Logitech G series ali da su best i za tu namenu :: Sto je vise gledam samo dobijam vise zelje da je kupim sto pre a moja jos funkcionise ali je pri kraju :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.