Interesantno. LCpower 6550 v 2.2 vs LCpower 600h iz office serije.
STRANA 2 OD 2
gilopile
Ok
26.09.2013. 16:39
status: user broj poruka: 9459
Uzecu 10 od po 30E i 3 kom. eVGA NEX1500. Fala na odgovorima! Ako moze preporucite mi neko kuciste do 2500E. Bitno da ima bar tri svetleca ventilatora i USB3.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ali po meni vrede vise od 2.5 glave.. tesko ces naci za tu sicu.. probaj mozda u Gigatronu.
:: Uzecu 10 od po 30E i 3 kom. eVGA NEX1500. Fala na odgovorima! Ako moze preporucite mi neko kuciste do 2500E. Bitno da ima bar tri svetleca ventilatora i USB3 :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Ono prvo, drveno otpada, jer neretko stavim cigaretu na kuciste, em drvo, em oblo i moze da se otkotrlja na tepih...Drugo je skroz ok, samo ne znam da li mi se uklapa u budzet...Ne pise koliko para...Ako je preskupo, onda prvo + piksla.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
explodirace ti gajba covece, ne zajebavaj se, napajanje moze da napravi zlo!
:: Totalno ste pogodili temu! :: :: Meni je bitno da moje LC6550 V2.2 moze da istera 200w TDP grafu, a sta me briga za vas. : :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.