Bitno mi je da nije plastikarija, da ima filtere za vazduh i solidan broj velikih ventilatora. Neka fensi svetla bih rado zaobišao, kao i prozor sa strane.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Iako mi nije potrebno zvučno izolovano kućište, da sam se malo strpio, umesto TT Chasera MK-I bih bez razmišljanja kupio R4, ali verziju s prozorom pod obavezno.
i većini Fraktala možeš da izvadiš fioke za diskove, pošto su podeljene na dva dela. Kad izvadiš gornju fioku možeš da turiš jednog i po ASUS-a bez problema. Ni moj Čejser nije Ful Tauer, ali je zato jedan od najvećih medium tauera i ASUS staje u njega bez problema, a ima još i lufta. Tako da nemoj da se brineš za grafičku. Jedino ako imaš još neku budželaciju u planu da turiš u novo kućište, pa da R4 bude mali.
Kontaktirah fraktal customer support i ispade da nije obustavljeno. Pređašnja verzija je obustavljena, al novo se i dalje pravi i da ne bi trebalo da manjka, što samo znači da (opet) naši uvoznici/prodavci zaglaviše malo.
Isplati se čekati koji dan da vidim da li će se pojaviti na tržištu?
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Chieftec BG-01b-b-sl-op Altec Lansing MX-5021
Nađoh r2 pre neki dan i stiglo je juče. Računar je prepakovan, i mogu da kažem da sam oduševljen količinom prostora i temperaturom koju održava sa samo 3 ventilatora koja dolaze uz kućište.
Hvala svima koji su mi ga preporučili i pomogli da odaberem.
AMD FX 8350 Gigabyte GA-990XA-UD3 kingston hyperx genesis 2x4gb 1600 Asus 280x DCU II Top Samsung f3 Spinpoint 1tb Super Flower SF-800P14HE Fractal Design Define XL R2 Altec Lansing MX-5021
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.