Raidmax i NJoy napajanja, iskustva? Preporuke? Kritike? Pohvale?
STRANA 2 OD 2
ByteBite
Raid Max sprej ubija gmizuce insekte prilikom prvog kontakta i pruza aktivnu zastitu od 4 nedelje
12.02.2014. 21:10
status: user broj poruka: 33
Ma nema na cemu, havoce, tu smo da ti pomognemo, ma koliko to bilo tesko. Kao sto sam ti rekao uzimaj taj Raid Max i ne brini. Samo nemoj da te izgled spreja zavara... ne ubacuj ga u neke druge otvore. Iskljucivo oralno i po povrsini koze.
@daum the bičarka PC berze & njegova devojčica sashai
12.02.2014. 21:24
status: user broj poruka: 326
@Daum Skote, ja imam samo pozitivne - ponavljam - SAMO POZITIVNE OCENE - 77 komada za sada - od svih ljudi sa kojima sam sarađivao. Da sam insistirao da mi daje ocenu svako ko je ikada radio sa mnom, imao bih makar 277 ocena, a ne 77 koliko imam, ali ljude mrzi da se vraćaju na sajt i daju ocene kad su ZADOVOLJNI saradnjom (sa mnom, ili sa bilo kim drugim). Osim toga, nekada i ne mogu da mi daju ocenu jer su se tek bili registrovali, ili kupe više artikala od mene - a mogu da mi daju samo jednu ocenu nedeljno (takva su pravila na Kup. Prodajem) Da nisu bili zadovoljni saradnjom sa mnom, itekako bi bili motivisani da se vrate i da mi zalepe negativnu - a negativnih NEMAM. Toliko o mom kvalitetu i pouzdanosti. Šta ti imaš? Ti imaš fekalije i vulgarnosti u mozgu, imaš usamljenost, nedojebanost i gomilu frustracija koje lečiš ovde na forumu svakog dana - jer znaš da je ovo jedino mesto na celom netu gde nikada nikoga ne banuju, ma koliki bolesnik i trolčina bio.
Jedinu vezu koju ti imaš sa bilo čime što počinje sa `bič` - je da si bičarka. Zato se iživljavaš ovde, jer znaš da bi te u realnosti SAHRANILI od batina većina ljudi sa kojima si se zakačinjao ovde.
Isto to važi i za tvoju devojku sa dvadeset dupliranih naloga, sashui (t.j `ByteBite`).
@ByteBite = sashai = još 20 lažnih/dupliranih naloga Pošto je tvoja jedina motivacija da na bilo koji način pokušavaš da me klevetaš, olajavaš, lažeš o meni, lupetaš gluposti, reći ću ti ono što sam ti već rekao: Svaki dinar, za koliko god bi ti VOLEO da mi naneseš finansijske štete - neka desetostruko potrošiš svojoj deci na lekove. Na lekove od one najteže bolesti, a ti znaš koja je. Pošto nikada ne treba nekome ko ti je nedužan želeti zlo, kao što ti radiš - neka se onda na taj način naučiš pameti. To ti želim, a Boga ima - kao što kažu - pošto si umobolnik, ljudski otpad, i zajedno sa ovim tvojim pajtosom, `Zelenom Bičarkom PC Berze`, ti si razlog zašto je ovo mesto septička jama kakva jeste.
To je sve od mene, za večeras. Ostalim - normalnim ljudima koji su mi dali tražene odgovore - HVALA PUNO još jednom. Uzvratiću.
Ma jel da, prava si poštenjačina, što se štrecaš onda? To što ti ovce koje ne znaju šta su preplatile dale pozitivne ocene je isto kao kurva da mi kaže da nema polnu bolest...
Samo se ti štrecaj i dolazi i dalje ovde, ali se spremi svaki put za redovno bičevanje. Ovde na forumu nećeš nikome uvaljivati 7 godina staru grafiku za 90 evra to sigurno.
Te priče o kavgama zadrži bolje u zubima jer lako može da se dodje do tebe, nemoj da se brineš mnogo i da glumiš kriminalca iza tastature jer si pičkica najobičnija. Ovo mesto je septička jama jer smrdi od govana kao što si ti, samo trebamo da je isperemo a gde bolje metode od redovnog komentarisanja tvojih preplaćenih komponenti.
Dečko priča o iživljavanju, ameba koja živi od uvaljivanja, LOL... __________________ Scourge of PCBerza
vas problem gospon `indijanac` je tome sto ne umjete uvazavat zamjerke drugih, pak, kontrolirat vase osjecaje. Trebate malo poradit na istim ili lijepo prestat upotrijebljivat ovaj nik i primijenjivat iduce, ionako nama vijec znane. Inalujte duboko, smjestite kaziprst na glavicu/tijeme i rijesite se bijede. Umjete se vi i suzdrzit i vladat vitjeski, ovako ste prosjecan gedza umjestan tek za posalice. Bok, i uzdam se u vase hitro isceljenje :)...
LJudi ovde uopšte nisu upoznati sa kompjuterima, a kamoli sa onim što čini kompjuter. Njima je bitno da procesor ima 3.0GHz, da grafa ima 512mb, a to što daju pare za običan pentium od pre 6 godina kao za nov je odraz tvog uvaljivanja i njihove gluposti i naivnosti.
Kada sam ti nudio E5300 za 30 evra ti si ga smatrao prevaziđenim i da je tržište prezasićeno s njim, a isti takav si prodavao za 50-60e. Verujem da si ga nabavio za 10-15e... Oprezno, može da se desi da i tebe neko poseti kada shvati da si mu uvalio polovnu stvar po ceni nove .]
Imam Raidmax RX-535AP vec 2 meseca, kupljeno u radnji na E za 4500din uz 3 god garancije bilo best buy, za sad zadovoljan gura ovo iz potpisa, a komp cepa oko 10-12h dnevno poz.
Pravi gangbang, a Havoche, da ne kazem Fetko? Vidish kako stvari polako dolaze na svoje mesto? Ne moze da se kokoshari a da prodje nekaznjeno, bar ne ovde. Samo ti nastavi sa javljanjima, cisto da cela Berza ukapira ko si i cime se bavish. Nemojte da mu idete na gajbu - ima sataru u predsoblju, a zna i borilacke vestine. Ti potrosio 2 hiljade evra na hardver? Aj sad lepo poradi na brisanju ove teme, pa se vidimo na nekoj drugoj, u bliskoj buducnosti. Koji si ti car.
Nesto bih dodao pre brisanja teme. Na KP nema ogranicenja za broj ocena, dnevno, nedeljno ili kako god. Pazljivim citanjem tvojih ocena se da zakljuciti da moze i 2-3 ocene u roku od 5 minuta, od istog lika. Da se pretpostaviti da se radi o tebi slichnim kokosharima, pa jedni drugima dizete rejting. Eno, komshija ti prodaje prastaru Dell ps2 tastaturu za 30 evra. Havoche, jel to neki virus udario na Zvezdaru? Bash si komedijash.
ja imam 600AF, i jos jedan plus dajem za raidmax... jedino sto sam primetio jeste da u starom kucistu gde je napajanje stajalo gore, bilo je problema sa temperaturom, zasto? zato sto je i cpu culer tx3 CM bio okrenut vent na gore, i sav topao vazduh iz kucista je isao na gore u napajanje, tih vrelih dana letnjih posto nemam klimu kad god se pali igrica palio sam i dugme nazad za max obrtaja sto je odmah stabilizovalo situaciju. Sreca odmah posle mesec dana sam uzeo drugo kuciste i sad tih problema nema vise jer ono ide dole i samo je svoj gazda... Dakle jos jednom, od mene pohvala za raidmax. E da ima 80+ bronze sertifikat sto je za svaku pohvalu, i uliva automatski dozu sigurnosti, sto je kod mene bio i jedan od detalja koji je presudio pri kupovini
Bice da je Phat Havok nocas slavio prodaju x38 ploche nekoj veverici za 95 evra, josh ne moze na noge, te psovke izostale. Mozda su chike u belom preterale sa sedativima pa josh sanja elektrichne ovce, vezan za krevet u izvesnoj ustanovi? Mozda josh odluchuje da li je danas Phat ili Havok? Ozdravi pa da se vracamo.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.