Zasto bi to bilo nemoguce? Nije logi sve i svja. Cm pravi fenomenalne miseve takodje nam sanse da su losiji od logia. A sto se tice ovoga Cm on je nekako mali kratak i ima opticki senzor tako da to ne bih.
:: Laser ti nije bitan uopste za cad, nema sanse da ovaj mis ima bolji laser od G9, to je nemoguce, kad ti je mis non-stop u ruci, po meni je najbitnija ergonomija, G9 se i meni svidja, ako ti odgovara, sto da ne uzmes onda njega, nekako mi ovaj mis deluje bas ravno, mada ne bih znao dok ne probam. :: :: Pogledaj i CM storm xornet :: :: :: :: Pa ovaj ima oblik koji mi lici na g9, a g9 sam probao ii bas mi odgovara samo je ovaj dosta jeftiniji od g9 za koga ne verujem da ima bolji laser. G700 je nenormalno sku :: :: :: :: :: :: :: Pa ovaj oblik uopste nije praktican za CAD, ja bih gledao neki maksimalno ergonomican, kao npr G700, performance, ovaj alienware mi je nekako nizak, ravan. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala ti pre bih nov uzeo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: prodaje jedan kolega za 3 soma dinara ako ti odgovara cimaj ga u temi kupoprodaj :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Stigao mi je CM Davastator komplet pre dva dana,i mogu vam reci da nisam bas odusevljen,kao sto sam mislio da cu da budem posle citanja testova i par odgledanih snimaka..Da naglasim da je ovo moje licno misljenje,i da sve sto napisem odnosi se na moj komplet(na nekim snimcima to nije tako). Evo ovako u kratkim crtama... Tastatura izgleda lepo,osvetljenje nije napadno i odlicno obavlja svoju funkciju(kada se ugasi,slova se jedva vide,kao da su izlizani,ali i nema potrebe da se gasi :) ).Dugmici lepo nalezu pod prste i prakticno su necujni,osim SPACE-a,on me neekako nervira,kao da ne propadne odma kad ga stisnem,kao da nekako glavi?!Donja strana tastature ima gumene nogice i mnoogo su dobri,ne klize uopste(ima cak i otvore gde moze tecnost da iscuri,ako se nesto prospe po njooj.Odlicna je za gejming(osim space-a koji me iritira.
On je pun pogodak!Velik je,lepo leze pod ruku,lfenomenalno izgleda i sija,tasteri su mu dobro uradjeni,izdrzljivi,precizni i odlicni su za gejming..jedino sto mene tu nervira,to je sto mu se levi i drsni klik cuju malo jace,nego na predhodnim misevima(jak ostar zvuk,malo iritira),ali u igricama je to zanemarljivo..Skrolom sam odusevljen,kao i stranicama misa..koji su od gume,pa nemoze da klizi kad se prsti oznoje Sve u svemu ,nije kao sto sam mislio da ce da bude,ali za te pare NEMA BOLJE :). Hvala svima koji su me savetovali da kupim bas taj komplet :)
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.