Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Mis za ACAD i slicne programe.
STRANA 2 OD 2
vuk125 Re: Re: Re: ... 10.03.2014. 22:02 #545248

status: user
broj poruka: 2929
mx705 sam imao nije mi nesto odgovarao premali je.

:: Kod MX-a me nervira sto treba da se puni svakih par dana a dok se puni nije bezican..
::
:: M705 baterija (jedna) traje po godinu dana... evo ja ga vec osam ili devet meseci koristim i jos nije pala ispod pola kapaciteta... bar tako prijavljuje Logitech software..
:: Citat:
:: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicn
:: i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`
:: Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: :: Udobnost, precizan laser, dodatni tasteri, ako je bezican trajanje bat, i naravno kvalite
:: :: U principu mis specijalno namenjen za ACAD ne postoji samo sam napisao za sta mi treb
:: :: pa sam konsultovao kolege
:: ::
:: ::
:: :: :: Interesuje me jedna stvar - sta je to mis za ACAD? Po cemu je taj mis specifican u odnosu na bilo koji drugi mis
:: :: ::
:: :: :: Pitam, jer ranije su misevi bili sa dva tastera, pa su misevi sa tri tastera (kasnije je tu uleteo skrol) smatrani za CAD miseve (zbog funkcija srednjeg tastera). Sta je to danas sto miseve cini CAD misevima
:: :: :: Pozdrav
:: :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs