status: user broj poruka: 2929 | Revoltec Flight izuva taj g400. A Gila ga ubija na mestu. G400 se ne moze porediti za bilo koja od ova dva pomenuta, A g300 nema blage veze sa Gilom. Koja kopija jesi li ti citav to veze blage nema. Gila je Avion u ondosu na g400 i g300 Gila naoruzana sa laserom od 8200 a g300 za optikom i ti to poredis? Nisi ti ni prosao pored GIle :: Ja mislim da su sve igraonice lude sto su uzimale G400 miseve po 2500 din(Em*i prije 3 godine), jer je to skart.  :: Salu na stranu, ni jedan do sada nije otkazao, osim sto se je logo na mnogim od znoja skinuo :: Ni jednom nisam morao mjenjati kabl ili nesto slicno, samo sam na 2 skratio kabl :: S obzirom da sam ih prodao preko 300 kom od Al*ija(u Em*i-ju sam preuzimao), prezadovoljan sam :: Sada kada kostaju vise nego duplo, A4 tech V7 za 2000 din je pristojna zamjena :: Jeste da na dodi nije toliko kvalitetan, ali boze moj :: I definitivno, ko jednom pocne da koristi Logitech i pokusa preci na bilo sta drugo nije zadovoljan :: REVOLTEC FlightMouse Elite RE122 jos nisam koristio, pa ne mogu da kazem svoje misljenje, ali sve ostalo nije u tom nivou :: A Genius Gila jednostavno nije na tom nivou(unapredjena kopija Logitech G 300 sa kojim djeli iste probleme - nekvalitetni MP-i) :: Redosljed miseva ide ovako :: Logitec :: -MX518(kabl nakon 3+ god :: -G400(kabl nakon 1.5 god+ :: -G700s(desni klik nakon 1.5 god :: -G500s(tanak kabl, ali za sada nema prijava o bilo kakvom problemu :: :: A4 Tec :: A4Tech X7 X-710-718BK (ode skrool nakon 2+ godine :: -V7 blood :: A4Tech X7 XL-740K(desni klik misa se treba podesiti nakon 3-6 mjeseci :: Razer :: -Deathadder 201 :: -Razer Naga Epi :: -Razer Naga 201 :: :: Za Genius,Roccat i CM nemam pozitivnih rijeci, Steel nisam koristio, pa prema tome i nemam misljenje :: Zanimaju me :: Genius Deathtaker 570 :: Genius MAURUS X mi :: Logitech G60 :: Logitech G60 :: Ms Industrial X3M :: Jetion JT-DMS06 :: Gigatech GM-700 :: Razer Ouroboro :: Razer Naga he :: Trust GXT 3 :: Trust GXT 31(kopija A4Tech XL-747H X7 :: Natec GX8 :: Natec GX7 :: Saitek Cyborg R.A.T. 5(da li je los kao 9-ka :: Mad Catz(kopije Saitek-a :: :: P.S Genius Gila bi bilo odlican mis da ima kvalitet Logitech-a. Ovako, preskup za kratkotrajno igranje, kao i CM i Roccat modeli :: :: Cpu: Intel i3 210 :: Cooler:Omicron HG-23 :: GPU:ZOTAC GeForce GTX 780 3G :: Ram:4x8 GB PC 2133 Sabb :: MBO: MSI Z77A-GD6 :: Case:Chieftec Big Towe :: PSU:CTF 650 :: Mouse: Logitech 400s i Borovnica 33 :: Screen: 3 x Planar PLL2210 :: :: :: :: |