Ja ne znam kako mozes da proberes komponente tako da ti ne stvaraju toplotu u kucistu. I5/FX83xx overclockovan ce dizati temperaturu ma kolko da si ga probirao. npr 280x/gtx770 kartica ce takodje grejati unutar kucista kao luda, osim ako nije referentni model sa turbinom, kog se ja iskreno jezim.
Postoje limiti kolko ti mozes da proberesh, odredjeni chip se greje toliko i toliko, par procenata razlike u resenjima hladjena na tim chipovima je jedino sto mozes da proberes.
Zapravo mislim da mi koji imamo vise ventova slusamo manje buke jer mozemo da ih drzimo na manje obrtaja...
U pravu je Nemanja, ne isplati se radnjma da uvoze kad nas ima jako malo a i retko ko ima pare za hardver
Postoji i varijanta grupno narucivanje iz inostranstva, to su radili likovi sa foruma PCAXE, skupimo se 10ak, svako posalje spisak sta mu treba, uplati jednom, ovaj naruci to sve i posle kad stigne u Srbiju salje svakom svoje. Mada je zeznuto i retko ko ce da se cima oko toga...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.