Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Gaming mis do 70e
STRANA 2 OD 3  
Kutalion logitech 09.10.2014. 19:00 #566698

status: user
broj poruka: 2480
Jedini defekt logitecha za koji sam cuo(a i iskusio) jeste slabijeg kvaliteta plastika na `cekicu` koji udara microswitch, pa ga microswitch izdubi. Doduse sve se to da popraviti u roku od 2 minuta.

i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 19:06 #566702

broj poruka: 19082
Evo.. saću

Ne znam ja sa kime si pričao te 2god., siguran sam da nisi sa mnom, nemam pametnija posla nego da čitam tvoje postove
U redu, ti znaš šta drugi pričaju i to je super, ali ja imam iskustva mnogo više od tebe po pitanju miševa, a ne teoretskog, već u praksi, i mislim da to vrlo dobro znaš jer sam nebrojano puta pisao o tome, to znam sa sigurnošću i nikad, ali NIKAD ne slušam šta mi neko kaže za nešto što sam mogu da proverim i uverim se i tek onda napišem sa sigurnošću da je tako i nikako drugačije i stojim iza toga. Rekla kazala, trte mrte, to je tebi očigledno merodavno, a za ovu prozivku `to samo fanboyevi odbijaju da vide` govori o tome da nemaš argument, već je to sve što možeš zapravo da izneseš, pošto je to i slučaj onda kada neko žarko želi da predstavi usvojeno tuđe iskustvo

:: Nadji JEDAN moj post gde hvalim A4tech, samo JEDAN!
:: A ja o Mionixu pricam zadnje 2 godine, idi malo utvrdi gradivo
:: A sto se Logitecha tice imao sam, znam one koji ga imaju i pratim sta drugi pricaju a o(ne)kvalitetu Logitech miseva je receno bogme podosta i to samo fanboyevi odbijaju da vide
::
:: :: Da, imali smo diskusije, ti si valjda bio fanboy A4Tech-a, a sada nisi više, već si čuo za švedski brand i to da je najbolji na svetu
:: ::
:: :: Ne bih da diskutujem ni ja više jer nema svrhe, nisam fanboy, već cenim kvalitet, da si imao Logitech, znao bi. Ovde je izgleda postala navika, čim neko preporučuje, i hvali jedan kvalitetan proizvod i to stvarno potkrepljeno, dokazano, odmah je fanboy.. čast izuzecima koji su stvarno zagriženi fanbojevi, to je stvarno izmišljeni nadimak za decu ložače
:: :: A ja sam imao Razer, SteelSeries, Microsoft miša iz top ponude, tako da si se zeznuo da nisam probao ništa sem Logitech, tako da odlično poznajem komponente i izradu i ostalih brand-ova, jer sam ih sve redom popravljao XX puta, tako da je to duplo i prošireno iskustvo. A ti mi reče da si samo ČUO za te brljotine, pošto nisi imao i nisi mogao da znaš kako je rukovano sa tim miševima, ne možeš tako da kažeš i da me prozoveš `fanboy`, glupo je mislim
:: :: Evo, sad si uhvaćen, za tastaturu znaš odmah da kažeš `kapa dole` jer furas G11 dugo godina, ajde ne budi neozbiljan
:: :: Daću naravno priliku Mionixu, što da ne, verovatno je kvalitetan, ali brate reći za nešto tek tako `najbolje na svetu`, mislim.. .supe
:: :: ::
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 19:32 #566710

broj poruka: 4420
Dobro bre Igore jesi li na to spao da mi stavljas u usta nesto sto nikad nisam rekao da bi imao argument u diskusiji?
Nadji jedan-jedini moj post gde hvalim A4tech i tvrdim da je najbolji, sto valjda nije toliki problem
ako sam to radio cesto?
I opet pricas nesto sto nisam rekao, ja sam isprobavam miseve ali i slusam druge ali jbg ja se ucimi i na svojim i na tudjim greskama.
Da si ti sad recimo zagrizeni Razer fan boy i neko ti pokaze one moje klipove kao celu onu temu na overclocknet da bi ti dokazao da Razer ima falinki, ti bi to sve odbacio samo zato sto si `iskusan i nepristrasan`?

Kad tebi nije bio dovoljan klip gde je lik rasturio novog g500 i ukazao na fabricku gresku koju ima cela serija svaki tvoj pokusaj da se predstavis kao non-fanboy pada u vodu, to ti je valjda jasno ?

:: Evo.. saću
:: Ne znam ja sa kime si pričao te 2god., siguran sam da nisi sa mnom, nemam pametnija posla nego da čitam tvoje postove
:: U redu, ti znaš šta drugi pričaju i to je super, ali ja imam iskustva mnogo više od tebe po pitanju miševa, a ne teoretskog, već u praksi, i mislim da to vrlo dobro znaš jer sam nebrojano puta pisao o tome, to znam sa sigurnošću i nikad, ali NIKAD ne slušam šta mi neko kaže za nešto što sam mogu da proverim i uverim se i tek onda napišem sa sigurnošću da je tako i nikako drugačije i stojim iza toga. Rekla kazala, trte mrte, to je tebi očigledno merodavno, a za ovu prozivku `to samo fanboyevi odbijaju da vide` govori o tome da nemaš argument, već je to sve što možeš zapravo da izneseš, pošto je to i slučaj onda kada neko žarko želi da predstavi usvojeno tuđe iskustvo
:
Milunka Re: ... 09.10.2014. 19:49 #566713

broj poruka: 1624
Meni je devojka pre 2-3 godine na popustu kupila G400 za cini mi se 3600 dinara.

Kad sad vidim da kosta skoro duplo,dodje mi jovo nanovo da napljujem Logitech...

ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar DX,marantz pm550dc & Pilot stx40 + microlab H500

:: 1. http://www.itsvet.com/proizvod/razer-deathadder-2013/comp_comp_mouse/345/233
:: 2. http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g400s/comp_comp_mouse/31/235
:: Na nasem trzistu, nista vise sem ova dva modela. Takva je situacija trenutno
:: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re
:: ASUS Maximus VII Her
:: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180
:: MSI TF3 gtx 660 sl
:: SAMSUNG 120gb EV
:: CM V70
:: SAMSUNG 2233rz 3D 120h
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 20:05 #566715

Izbiše mi oči tvoji smajlići
Zaboravi fucking A4Tech, to sam te valjda pomešao sa Gligom, šta si se uhvatio za A4Tech, hteo sam samo poentu da napravim, nebitno, ne lepim ti ništa na čelo, dobro nisi rekao, u redu je.

Meni smeta što me nazivaš fanboy-em jer argumentovano iznosim činjenice koje tebi ne odgovaraju, bar tako ispada, odmah si zapeo da me krstiš `fanboy` i smiley pored. Nisam fanboy i završena priča. Kupujem za sebe najbolje i to preporučujem drugima.

Nisam gledao taj klip, niti mi je poznato o čemu se radi, ali znam da G500 nije baš poznat kao kvalitetam miš, ja sam ga imao i bio oduševljen pri prvom utisku, ali nije se dugo zadržao kod mene, e sad ćeš ti verovatno da se uhvatiš za to i da uperiš prst u mene, a ja hoću da se ogradim(pre nego zakolutaš očima) da svaki brand mora da ima ponekad neki miš sa manom, niko nije savršen jer mora da postoji inovativnost, a tu su i greške koje se ispravljaju.. Taj G500 se meni ne sviđa zbog katastrofa lošeg kabla, a ne znam za tu fabričku grešku stvarno, nisam to video. To je samo jedan model od koliko..?

Što se tiče Razera, stvarno si uzeo loš primer jer su im miševi strašno bagoviti, ja sam realan i nemam apsolutno ništa od toga da do besvesti dokazujem nešto ljudima koji nisu kreteni, a samim tim išao i protiv sebe i svojih ubeđenja i činjenica, valjda se slažeš.

:: Dobro bre Igore jesi li na to spao da mi stavljas u usta nesto sto nikad nisam rekao da bi imao argument u diskusiji
:: Nadji jedan-jedini moj post gde hvalim A4tech i tvrdim da je najbolji, sto valjda nije toliki proble
:: ako sam to radio cesto
:: I opet pricas nesto sto nisam rekao, ja sam isprobavam miseve ali i slusam druge ali jbg ja se ucimi i na svojim i na tudjim greskama
:: Da si ti sad recimo zagrizeni Razer fan boy i neko ti pokaze one moje klipove kao celu onu temu na overclocknet da bi ti dokazao da Razer ima falinki, ti bi to sve odbacio samo zato sto si `iskusan i nepristrasan`
:: Kad tebi nije bio dovoljan klip gde je lik rasturio novog g500 i ukazao na fabricku gresku koju ima cela serija svaki tvoj pokusaj da se predstavis kao non-fanboy pada u vodu, to ti je valjda jasno
:: :: Evo.. saću
:: :: Ne znam ja sa kime si pričao te 2god., siguran sam da nisi sa mnom, nemam pametnija posla nego da čitam tvoje postove
:: :: U redu, ti znaš šta drugi pričaju i to je super, ali ja imam iskustva mnogo više od tebe po pitanju miševa, a ne teoretskog, već u praksi, i mislim da to vrlo dobro znaš jer sam nebrojano puta pisao o tome, to znam sa sigurnošću i nikad, ali NIKAD ne slušam šta mi neko kaže za nešto što sam mogu da proverim i uverim se i tek onda napišem sa sigurnošću da je tako i nikako drugačije i stojim iza toga. Rekla kazala, trte mrte, to je tebi očigledno merodavno, a za ovu prozivku `to samo fanboyevi odbijaju da vide` govori o tome da nemaš argument, već je to sve što možeš zapravo da izneseš, pošto je to i slučaj onda kada neko žarko želi da predstavi usvojeno tuđe iskustvo
:: :
Miskonius Re: Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 20:16 #566717

Opet ti i to tvoje selektivno pamcenje, pa dokle bre?
A pricas samo o onome sto se tebi svidja a kad te neko pritisne argumentima ili ucutis ili ih jednostavno `zaboravis` i teras dalje kao da nista nije bilo.

:: Izbiše mi oči tvoji smajlići
:: Zaboravi fucking A4Tech, to sam te valjda pomešao sa Gligom, šta si se uhvatio za A4Tech, hteo sam samo poentu da napravim, nebitno, ne lepim ti ništa na čelo, dobro nisi rekao, u redu je.
:: Meni smeta što me nazivaš fanboy-em jer argumentovano iznosim činjenice koje tebi ne odgovaraju, bar tako ispada, odmah si zapeo da me krstiš `fanboy` i smiley pored. Nisam fanboy i završena priča. Kupujem za sebe najbolje i to preporučujem drugima
:: Nisam gledao taj klip, niti mi je poznato o čemu se radi, ali znam da G500 nije baš poznat kao kvalitetam miš, ja sam ga imao i bio oduševljen pri prvom utisku, ali nije se dugo zadržao kod mene, e sad ćeš ti verovatno da se uhvatiš za to i da uperiš prst u mene, a ja hoću da se ogradim(pre nego zakolutaš očima) da svaki brand mora da ima ponekad neki miš sa manom, niko nije savršen jer mora da postoji inovativnost, a tu su i greške koje se ispravljaju.. Taj G500 se meni ne sviđa zbog katastrofa lošeg kabla, a ne znam za tu fabričku grešku stvarno, nisam to video. To je samo jedan model od koliko..
:: Što se tiče Razera, stvarno si uzeo loš primer jer su im miševi strašno bagoviti, ja sam realan i nemam apsolutno ništa od toga da do besvesti dokazujem nešto ljudima koji nisu kreteni, a samim tim išao i protiv sebe i svojih ubeđenja i činjenica, valjda se slažeš
imarkovic Re: Re: Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 20:59 #566719

Baš si me pritisnuo, nemam gde
Ti bre ladno misliš da je meni po svaku cenu u interesu da obranim jedan brand, stvarno ne mogu da te razumem, ili ti mene. Nisam ja ništa zaboravio, to što se ne sećam da nisi pominjao A4Tech uopšte nije bitno za bilo koju priču

:: Opet ti i to tvoje selektivno pamcenje, pa dokle bre
:: A pricas samo o onome sto se tebi svidja a kad te neko pritisne argumentima ili ucutis ili ih jednostavno `zaboravis` i teras dalje kao da nista nije bilo.
:: :: Izbiše mi oči tvoji smajlići
:: :: Zaboravi fucking A4Tech, to sam te valjda pomešao sa Gligom, šta si se uhvatio za A4Tech, hteo sam samo poentu da napravim, nebitno, ne lepim ti ništa na čelo, dobro nisi rekao, u redu je.
:: :: Meni smeta što me nazivaš fanboy-em jer argumentovano iznosim činjenice koje tebi ne odgovaraju, bar tako ispada, odmah si zapeo da me krstiš `fanboy` i smiley pored. Nisam fanboy i završena priča. Kupujem za sebe najbolje i to preporučujem drugima
:: :: Nisam gledao taj klip, niti mi je poznato o čemu se radi, ali znam da G500 nije baš poznat kao kvalitetam miš, ja sam ga imao i bio oduševljen pri prvom utisku, ali nije se dugo zadržao kod mene, e sad ćeš ti verovatno da se uhvatiš za to i da uperiš prst u mene, a ja hoću da se ogradim(pre nego zakolutaš očima) da svaki brand mora da ima ponekad neki miš sa manom, niko nije savršen jer mora da postoji inovativnost, a tu su i greške koje se ispravljaju.. Taj G500 se meni ne sviđa zbog katastrofa lošeg kabla, a ne znam za tu fabričku grešku stvarno, nisam to video. To je samo jedan model od koliko..
:: :: Što se tiče Razera, stvarno si uzeo loš primer jer su im miševi strašno bagoviti, ja sam realan i nemam apsolutno ništa od toga da do besvesti dokazujem nešto ljudima koji nisu kreteni, a samim tim išao i protiv sebe i svojih ubeđenja i činjenica, valjda se slažeš
Miskonius Re: Re: Re: Re: Od ponudjenih 09.10.2014. 21:14 #566723

Pa pismeni smo ljudi, aman!
Pa ti samo to i radis!
Ako nisi zaboravio onda se pravis blesav, sto opet dokazuje tvoj fanboy-izam.
Elem, dosta vise.

:: Ti bre ladno misliš da je meni po svaku cenu u interesu da obranim jedan brand, stvarno ne mogu da te razumem, ili ti mene. Nisam ja ništa zaboravio, to što se ne sećam da nisi pominjao A4Tech uopšte nije bitno za bilo koju priču
:
Mikishon89 re: 09.10.2014. 21:19 #566724

broj poruka: 2416

Sta fali A4Tech-u? uopste nisu precenjeni, cene njihovih proizvoda su razumne u skladu sa kvalitetom.
Ja licno koristim A4Tech X7 F4 imaju najnoviju V-track tehnologiju (izuzetno precizna) i uopste se ne zalim, koristim ga vec 2 godine i nisam mu nasao ni jednu manu ama ni jednu, scroll radi kao od prvog dana a plastika se nigde nije izlizala, eto toliko.

http://www.speedtest.net/my-result/3765268613
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2460287

Mikishon

imarkovic Re: re: 09.10.2014. 21:27 #566725

Znači slažeš se sa Miškom u vezi A4Tech.. Baš mi je drago.

:: Sta fali A4Tech-u? uopste nisu precenjeni, cene njihovih proizvoda su razumne u skladu sa kvalitetom
:: Ja licno koristim A4Tech X7 F4 imaju najnoviju V-track tehnologiju (izuzetno precizna) i uopste se ne zalim, koristim ga vec 2 godine i nisam mu nasao ni jednu manu ama ni jednu, scroll radi kao od prvog dana a plastika se nigde nije izlizala, eto toliko
:: http://www.speedtest.net/my-result/376526861
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028
:: Mikishon
rasa007 Logitech 09.10.2014. 21:32 #566726

broj poruka: 456
G602 73€ ali veruj mi da vredi.

eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski

Mikishon89 Re: Re: re: 09.10.2014. 21:35 #566727

Sta im fali

Mikishon

:: Znači slažeš se sa Miškom u vezi A4Tech.. Baš mi je drago.
:: :: Sta fali A4Tech-u? uopste nisu precenjeni, cene njihovih proizvoda su razumne u skladu sa kvalitetom
:: :: Ja licno koristim A4Tech X7 F4 imaju najnoviju V-track tehnologiju (izuzetno precizna) i uopste se ne zalim, koristim ga vec 2 godine i nisam mu nasao ni jednu manu ama ni jednu, scroll radi kao od prvog dana a plastika se nigde nije izlizala, eto toliko
:: :: http://www.speedtest.net/my-result/376526861
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=246028
:: :: Mikishon
Miskonius Re: Logitech 09.10.2014. 21:51 #566734

Wireless mis sa max 500Hz pooling rate-om ti preporucujes coveku za FPS?

:: G602 73€ ali veruj mi da vredi
:: eto ti ga na šolja 150 maraka, cev 30 maraka, penzija 35 maraka, ako se prištedi za jedno osam meseci ima da kenjam ko čovek gospodski
duqp ja cu samo da ti kazem 09.10.2014. 22:07 #566737

broj poruka: 3463

steelseries rival

a dodatni je plus to oko velike sake :)

ne znam sad za cenu i mrzi me da vidim ali uklopi se nekako i uzmi njega i nema greske.

DmasteRNo1 Re: Re: Re: re: 09.10.2014. 22:08 #566738

broj poruka: 6108
Fali im što se ne zovu Lodžitek, očigledno.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

Mikishon89 Re: Re: Re: Re: re: 09.10.2014. 22:13 #566740

Nije Logitech najjaci brend, pre bih rekao da su previse iskomercijalizovani.

Mikishon

:: Fali im što se ne zovu Lodžitek, očigledno
:: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V
Kutalion ... 09.10.2014. 22:17 #566741

Daleko od toga da je Logitech najbolji brend. Oni su mainstream highend. Generalno drze kvalitet za siroke mase.
A4 tech je savrseno ok za cenu koju kosta. On je best budget-mid class resenje.

i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker

Mikishon89 Re: ... 09.10.2014. 22:44 #566743

Pa to, to sam upravo hteo i da kazem :-)

Mikishon

:: Daleko od toga da je Logitech najbolji brend. Oni su mainstream highend. Generalno drze kvalitet za siroke mase
:: A4 tech je savrseno ok za cenu koju kosta. On je best budget-mid class resenje
:: i5-4690k | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
1d10t ... 09.10.2014. 23:24 #566751

broj poruka: 433
Microsoft intellimouse explorer 3.0 i intellimouse 1.1.

Okrenes par ortaka koji imaju nekog od glodara o kojima razmisljas, odes i probas, ako ti se svidi uzmes... Sta je tu tesko?

AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kutalion Re: ... 09.10.2014. 23:32 #566752

Error 404: friends not found.

:: Microsoft intellimouse explorer 3.0 i intellimouse 1.1
:: Okrenes par ortaka koji imaju nekog od glodara o kojima razmisljas, odes i probas, ako ti se svidi uzmes... Sta je tu tesko
:: AMD phenom II x2 550BE @ 3.8GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
dovla5 Re 09.10.2014. 23:34 #566753

broj poruka: 295
DA sam imao pre par godina i puko mi skrol posle godinu ipo dana koriscenja(dok sam igrao CS 1.6, HnS). O misu sve najbolje, ali nije dugo trajao...
Posle njega sam uzeo Inteli 3.0 i imam ga i dan danas, odgovara mi sto je bio veci od vecine miseva u to vreme, pa cak i od DA koji je vazio za dosta veliki mis.

Sto se trenutne ponude tice, isao bih na Sensei ili mozda cak i ovaj Asus ROG, mada sa njim nisam imao prilike da se upoznam.

Bobi4ever Imam Gladiusa. 10.10.2014. 07:59 #566769

broj poruka: 4888
Pa ocekujte review uskoro. .-)
adachi rival 10.10.2014. 08:21 #566770

broj poruka: 36
SteelSeries Rival, bio je skoro i na akciji u GameSu, ne znam da li je i dalje. Mnogo dobar senzor i grip. g400 bih iskreno zaobisao, imao sam ga i mnogo je losiji u odnosu na mx518, pre svega onaj kabl. DeathAdderi su isto dobri, imao sam da3500 jedina mana mu je ona shiny plastika sa strane, ne znam da li to imaju i ove nove verzije.
Preporuka ti je da uzmes:
SteeSeries Rival ili
Logitech g400s ili
DeatAdder2013, bar ta 3 vecinom hvale i dostupni su u Srbiji.
imarkovic Re: re: 10.10.2014. 09:18 #566773

Kome, A4Tech-u..? Da, vrlo verovatno, samo im jos to fali da budu identicni.

:: Fali im što se ne zovu Lodžitek, očigledno
:: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V
Bobi4ever Ajde fanboyevi, lakse to malo. 10.10.2014. 14:15 #566783

broj poruka: 4888
Inace Igore za A4Tech si pomesao Miska sa Gligom.

A za Mionix, iskreno bih voleo da probam neki njihov model.

Malo su im jake cene preko, konkretno u UK.
STRANA 2 OD 3  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs