Cherry Corp... CHERRY MX Board 6.0 Keyboard, VREDI LI STA MISLITE???
STRANA 2 OD 2
Daum
Re: Re: Re: Re: Cherry Corp... CHERRY MX Board 6.0 Keyboard, VREDI LI STA MISLITE???
15.09.2015. 11:09
status: user broj poruka: 12805
Ima razlike ali rade kompletno identičnu stvar, identičnom brzinom.
:: Mnogo fina ta k310, svidja mi se sto moze da se pere :: Ali jbga mehanika je mehanika ima tu razlike :: :: :: :: Zato sam za 3000 dinara kupio Logitech K310 i više o tome ne brinem... :: :: :: :: Ta cherry od 200 evra ne radi ništa više od ove moje.. :: :: :: :: :: :: :: Prospes coca colu od 125din na nju i bacis je :: :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: ::
Ja sve sto mi se svidja kupim. Bolje idi na one teme gde si to isto govorio i za R5E i i7-5820K i GSKill Dominator Platinum pa sad sve to imam. I ostale stvari pre toga. Uskoro cete imati prilike da vidite jednu opaku graficku kartu i slike u visokoj rezoluciji na nekoliko sajtova. Zao mi je kazem sto nije finansiska situacija bolja pa da napravim slike sa Fury X prikljucen na EKWB Predator i procesor i grafika pod vodom. Pa cu morati da se zadovoljim samo sa GeForce. Jos nijedan nisam video lep komp od onih koji su mocni ali manji, ne full tower i mid tower. Nego recimo Maximus VIII Gene i Fury X i vodeni blok. Cak se pojavi i vodeni blok za NAANO aLI Fory x je daleko bolji.
Hocu moram samo da promenim izvor informacija. Ljudi ne mogu da postignu, kazu mnogo si zahtevan sve nalazis neke stvari tesko dobavljive i hardware u 100-200 primeraka. Nekoliko puta su cak morali momentalno da kupe graficku kakvu sam rekao da imam i da dizu Windows pod drugim imenom da bi registrovali da izgleda kao da ja imam. Cak su i 2-3 velike firme upletene u zaveru, jedva su dobili odobrenje od CEO da podignu laznu stranicu sa registrovanim hardwarom. Kazu da im specijalno zadovoljstvo pricinjava kada brojni i inteligentni auditorijum advanced, ne expert usera sa PC Berza.rs se dovede u zabludu. Posto kazu da predlozi odande direktno uticu na kreiranje IN i OUT pojmova u svetu inovacionih tehnologija. Sta odluce tamo to je. Pod vodjstvom Lorda i Operatera.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: wlado ti kao godisnji ciklus, taman sam hteo da pokupujem sve sto se tebi svidja pa da se sepurim po berzi ali : :: :: Prosle godine cigla mali format(ode nekoliko evga karti) ove godine se radi ovako :: http://www.dodaj.rs/f/f/Ym/2q4GXdJe/hmm.jp :: ::
Pa vi i ne znate sta se meni svidja. Sledece necu da vam govorim sta cu uzeti. Nesto sto kod nas samo prodavnice hardwara imaju i to samo na listi i mozda po 1 primerak u kancelariji svakog proizvodjaca. Samo jos bolji model nego sto svi oni imaju. Njegovo visocanstvo GPU King od NVIDIA. Gledacete celu proceduru instalacije vodenog bloka, backplata cak je proizvodjac Aminovao takve radnje. Posle ide 1.3V mod.
Da, ide ukrivo i to malo vise .) Kuca(stambeni prostor) je pomeren u odnosu na medju tj prednji deo kuce udaljen je 20cm a zadnji 60cm, ovaj objekat sto radim bio je sazidan na samoj medji a komsija me zamolio da uvucem 60cm( a objekat je bio za rusenje) tako da u odnosu na kucu ovo stoji ukrivo a u odnosu na medju udaljeno u svim tackama 60cm.
Prethodni objekat(radjen prosle godiene - vidi se na fotografiji) je na samoj medji a prednji stubovi su ispravljeni (nema sanse da se primeti da je ukrivo - ne racunam iskusno oko) ovaj objekat sto radim zadrzao sam prednji-stari temelj pa ce biti vidljivo (malo ukrivo postavljeno u odnosu na druge) , ma bice sve to ok .)
Inace ovo sto radim bice otvorenog tipa kao i drugi objekat ...
@Dexter013 Kakve crne zlatne cigle .) sunce je dalo takav efekat .) Opet si nezgodan .)
:: Majstore, a da nije malo ukrivo :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: wlado ti kao godisnji ciklus, taman sam hteo da pokupujem sve sto se tebi svidja pa da se sepurim po berzi ali : :: :: :: :: Prosle godine cigla mali format(ode nekoliko evga karti) ove godine se radi ovako :: :: http://www.dodaj.rs/f/f/Ym/2q4GXdJe/hmm.jp :: :: :: ::
Baciti tolike pare na tastaturu, radi igranja igrica i pokazivanja u drustvu je suludo. Baciti pare na takvu tastaturu, ako si daktilograf ili neko ko radi sa tekstom svakodnevno u ogromnim kolicinama, pa i tastatura od 30-50 evra ce posluziti. Logitech 250 Deluxe, sluzila me je 6 godina. Posle tone otkucanih tekstova, prevoda, posla i raznih igrica, ona i dalje funkcionise. Samo sada imam bezicnu, koja ima slican osecaj pri kucanju, sto je pokazelj da ce i ona sluziti. Nema tastera koji je izgubio funkciju, u smislu da ne prihvata dugme. Sve za 10-12 evra tada. Na poslu kucam istom takvom zadnjih 3 godine, a vec sluzi zadnjih 7.
Besmisleno je pucati pare, pa cak i ako ih i imas, na nesto sto je nepotrebno, a posebno da se pokazujes u drustvu necim sto je neko drugi napravio. Ako ne umes sam da se pokazujes, onda nauci da se sam pokazujes, a ne tudjim perjem da se kitis. I Mile Kitic.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Re: Re: Re: Re: Re: Cherry Corp... CHERRY MX Board 6.0 Keyboard, VREDI LI STA MISLITE???
17.09.2015. 13:35
status: user broj poruka: 163
Pa rade istu stvar naravno. Te tastature su precenjene. Ali ako tako gledas i mis od 500din radi situ stvar kao i onaj od 8000.
:: Ima razlike ali rade kompletno identičnu stvar, identičnom brzinom :: :: :: Mnogo fina ta k310, svidja mi se sto moze da se pere :: :: Ali jbga mehanika je mehanika ima tu razlike :: :: :: :: :: :: :: Zato sam za 3000 dinara kupio Logitech K310 i više o tome ne brinem... :: :: :: :: :: :: Ta cherry od 200 evra ne radi ništa više od ove moje.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Prospes coca colu od 125din na nju i bacis je :: :: :: :: http://valid.x86.fr/xctza :: :: ::
Ajde bre bezi koje drustvo, pa ljudi koji se hvale kupe Mad Catz. Bas je neko i cuo za Deck Hassium Pro a jos manje da US Layout ima PBT switcheve. Ljudi ce da misle da je to neka od 50-60e klasicna tastatura. A ja cu uzivati u kucanju. Ova moja nema pola dugmica. Da sam uzeo takvu tada sada je ne bi kupovao nego za 5 ili 7 godina. Moram da pazim da uzmem te sa PBT switchevima, neka je US verzija i moja sadasnja je US verzija.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.