Ma mnogo je to para za a4tech. Evo gledam sada, izgleda da mu je otisla najbolja ponuda ubedljivo, lik je na KP nudio potpuno nov CM mizar sa 2 godine garancije za 30e. U prodaji je 45e, jebiga moj primerak se meni licno nije pokazao kao dobar, dupli klik itd. ali i dalje mislim da je jedan od boljih pacova na trzistu za te pare.
Kada mi budu dali sa servisa nov mizar, ja cu ga otvoriti i staviti mu jedno 30 grama olova, zalepiti i rasporediti negde po misu gde bude bilo mesta. Mnogo mi je malo ovih 100 grama koliko je tezak, navikao sam na miseve po 130/140 grama.
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Adzeme, ti klikovi mogu da se zamene da mis bude kao nov. Ako te ne zajebava laser. Ovaj commander je ubedljivo najruzniji mis kog sam video:)
:: Ma mnogo je to para za a4tech. Evo gledam sada, izgleda da mu je otisla najbolja ponuda ubedljivo, lik je na KP nudio potpuno nov CM mizar sa 2 godine garancije za 30e. U prodaji je 45e, jebiga moj primerak se meni licno nije pokazao kao dobar, dupli klik itd. ali i dalje mislim da je jedan od boljih pacova na trzistu za te pare. :: :: Kada mi budu dali sa servisa nov mizar, ja cu ga otvoriti i staviti mu jedno 30 grama olova, zalepiti i rasporediti negde po misu gde bude bilo mesta. Mnogo mi je malo ovih 100 grama koliko je tezak, navikao sam na miseve po 130/140 grama :: :: :: I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk :: Asus Maximus VII hero :: Kingston Fury 2x4gb 1866mhz :: Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. :: Benq xl2420g G-Sync 144hz :: Samsung 850 EVO 250gb :: CM V700 :: :: :: Mozda: ML16 Commander :: :: :: :: http://goo.gl/xNlb0 :: :: ::
Ma znam buraz, ali mi tako jednom u par dana i laser pobrljavi i krene kursor da baguje i leti po ekranu, ali opet kazem nije strasno to se desi jednom u 3-4 dana. Onda promenim dpi ili hercazu i on se kao vrati u normalu, ma smejurija...
I7 4790k 5ghz(operisan) & ph-tc14pe_bk Asus Maximus VII hero Kingston Fury 2x4gb 1866mhz Asus GTX 970 Strix & Asus R9 290 ref. Benq xl2420g G-Sync 144hz Samsung 850 EVO 250gb CM V700
Sta fali R.A.T.7? Sto koristi kineske tastere?Kao i 99% drugih miseva na trzistu. 5 godina svakodnevne upotrebe,igranja fpr,rts,rpg igara,ozbiljnog rada i klikovi su i dalje savrseni, nema problema kao ostali plastikaneri posle par meseci! Mogucnosti koje pruza ne omogucava ni jedan drugi mis,on je klasa za sebe. Vizuelni utisak je subjektivna stvar, nekome se ne svidlja dizajn a opet nekom drugom je super,ali u svakom slucaju niko ne ostaje ravnodusan kada ga vidi prvi put! PC koristim gotovo svakodnevno jos od 93 i promenio sam xy miseva od sada i ni jedan mis mu nikada nije bio ni blizu!
Tasteri su najmanji problem, tacno je da su ovi tasteri na 99% miseva. Fali mu to sto je 14.000din, a nije ni bezzicni, onaj bezzicni kosta, mislim nisam video smisao ni da pogledam. A zasto? Ko to zna.
Sorry, ali ne bih da ti kvarim utisak koji pokazuje ocigledno, tj. da je ovo za tebe najbolji mis na svetu po pitanju svega. Nadam se da ce ti posluziti dugo i da se nece kvariti.
PS ja koristim svakodnevno PC jos od 2000., a mator sam
:: Sta fali R.A.T.7 :: Sto koristi kineske tastere?Kao i 99% drugih miseva na trzistu :: 5 godina svakodnevne upotrebe,igranja fpr,rts,rpg igara,ozbiljnog rada i klikovi su i dalje savrseni, nema problema kao ostali plastikaneri posle par meseci :: Mogucnosti koje pruza ne omogucava ni jedan drugi mis,on je klasa za sebe :: Vizuelni utisak je subjektivna stvar, nekome se ne svidlja dizajn a opet nekom drugom je super,ali u svakom slucaju niko ne ostaje ravnodusan kada ga vidi prvi put :: PC koristim gotovo svakodnevno jos od 93 i promenio sam xy miseva od sada i ni jedan mis mu nikada nije bio ni blizu :: :: i7-950@3.6GHz/GA-EX58 Extreme/Kingston 12GB@1600MH :: Sapphire Radeon 7950 3GB Dual-X O :: OCZ ARC100 120GB/WD Caviar Green 2TB/Blue 320G :: LC Power LC6650GP3 v2.3 650 :: Gericom GM2600/Philips 220 :: Cyborg R.A.T.7/Microsoft Natural Ergonomic 4000 :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.