Dzabe pokusavas da ga privuces na svetlu stranu, the Dark side is strong!!! :P
And we have cookies! :)
:: Zulender. :: :: Da ti kazem. Neke sile su se ovde umesale. Ovaj Bobi hoce da te uvuce u Asus sektu. Do juce se kleo u Gigatech, ACME, MS Industrial a sada Asus gospod Bog :: :: I te mail-ove sto ti salje, ja ih ne bi citao, sadrze subliminalne poruke. Asus, Isis, brate, igra reci. Kodovi, citaj izmedju redova. Jesi gledao film Blistavi um? Opasne su to radnje. :: :: Ja mu ne bih verovao, jer kako pesma ide : `Bobi te laze, ne veruj kad ti kaze, ovaj zivot je borba od rodjena do groba zato kupi malo dopa` :: :: Hoce na zlo da te navede, Asus sektasi. Bjez od toga, vrati se svetlu i svetom Logitech-u : :: :: ::
Logitech g303, najnoviji senzor, najispeglaniji, ako trazis vrhunsku precinzost, to je mis za tebe. Top mis odnos cena/kvalitet/performanse koji moze da se kupi kod nas.
A zowie je sve samo nije nekvalitetan.
fx6300 @ 4.6ghz 990fxa-ud3 rev 4.0 Samsung 850 EVO 250GB 2x4Gb @ 1866 GTX960 Gaming G1 Bigfoot killer NIC 2100 Seasonic X-series 650KM3 Logitech G110 Steeseries Heavy Zowie ZA11
G303 je ok, ali ne svidja mi se.. Daj baci koji utisak o zowie ili se javi na mail.. Ja gledao nesto, zapao mi za oko FK2 i EC2a npr. ali ovi iz 2016-te.. Navodnu su zimus poceli omron da koriste, pa povukli, pa se vratili na huano..
Imarkovicu si imao dodira sa pomenutim modelima? :D
Fk2 sam imao dobar pacov, ambidextrous oblik, ali bio je premali za moju ruku :D
Ec2-a je palmg grip, tzv ergonomski oblik, mozda i najzanimljiviji mis iz zowie serie.
E sad, najbitniji ti je oblik, tj da ti lepo lezi u ruci. Omron su stavili pa povuki zbog dvoklika. Na ovoj novoj seriji sredili su skrol, tako ti preporucujem da uzmes nju, tj zadnju benq seriju.
Zowie je kvalitetan brend.
Doduse i ZA serija je bruka..
fx6300 @ 4.6ghz 990fxa-ud3 rev 4.0 Samsung 850 EVO 250GB 2x4Gb @ 1866 GTX960 Gaming G1 Bigfoot killer NIC 2100 Seasonic X-series 650KM3 Logitech G110 Steeseries Heavy Zowie ZA11
Nisam imao dodira, ali slusao sam samo reci hvale za sve modele, i to od ljudi koji peglaju CS (ubice miseva), mislim oni su i napravljeni samo za to i svi imaju slican dizajn. Takvi misevi su pravljeni da izdrze najvece zahteve.
Ja sam gledao modele, ne zbog toga sto mi je potreban, nego iz znatizelje, najbitnije mi je da NIJE gumiran (..onog ko ga izmisli), a to je cini mi se FK2. Ostali modeli su manje-vise isti, sem jednog detalja, a to je duzina, odnosno velicina misa (ZA je mali, FK je veliki, ovaj treci model je srednji itd.), dakle gledas odokativno koji ti odgovara ruci, a usput da nije gumiran jer ta guma je najgluplji detalj koji je besmislen.
Sto se tastera tice, ne bih se ja puno brinuo, vidim da Huano ima isti princip rada kao Omron, a nema sanse da Huano koristi kvalitetnije materijale od Omron, bez obzir sto je China, s druge strane ako te bude posle 3god. zezao, samo ih zamenis japanskim Omron-om, koji ima totalno drugaciji mehanizam, tvrdji click, daleko kvalitetnije kontakte, sad me podseti da postavim ponovo one slike..
:: G303 je ok, ali ne svidja mi se.. Daj baci koji utisak o zowie ili se javi na mail.. Ja gledao nesto, zapao mi za oko FK2 i EC2a npr. ali ovi iz 2016-te.. Navodnu su zimus poceli omron da koriste, pa povukli, pa se vratili na huano.. :: :: Imarkovicu si imao dodira sa pomenutim modelima? :D
Nidza ako bih uzimao, uzeo bih 2016 verziju, tj, onu sa crvenim logoom na pozadini misa..
Sto se tice obilka, videcu tacno koji, mislim da bi mi fk2 ili ec2-a bio odlican, nemam prevelike ruke..
Nidza reci mi kako ti je stanje sa donjim delom misa, nakon toliko vremena i koriscenja? Mislim na ono na sta mis klizi po podlozi, gledajuci testove, na oko izgleda nakon par dana kao da se trosi mnogo brzo, ali tako samo izgleda. U pakovanju prilikom kupovine dobija se novo takodje kao prateca oprema.
IM hvala ti za info.. ako budu trebali novi switchevi, tu smo.. :D
Pogledaj kakve glajdere ima taj mis, ogromne: http://goo.gl/mrcJnS Sigurno lepo klizi Plus, danas imas nove glajdere jeftino za svakog moguceg misa.
:: Nidza ako bih uzimao, uzeo bih 2016 verziju, tj, onu sa crvenim logoom na pozadini misa. :: :: Sto se tice obilka, videcu tacno koji, mislim da bi mi fk2 ili ec2-a bio odlican, nemam prevelike ruke. :: :: Nidza reci mi kako ti je stanje sa donjim delom misa, nakon toliko vremena i koriscenja? Mislim na ono na sta mis klizi po podlozi, gledajuci testove, na oko izgleda nakon par dana kao da se trosi mnogo brzo, ali tako samo izgleda. U pakovanju prilikom kupovine dobija se novo takodje kao prateca oprema :: :: IM hvala ti za info.. ako budu trebali novi switchevi, tu smo.. : :: :: :: :: ::
Pa da, i dobijas jedan par u paketu sa misem, rezervni.. Ali gledao neke testove na netu, i lik kao nakon par dana primetio da se lizu, tj da tako izgleda, ali nakon par meseci prizor je isti, sto znaci da samo tako izgleda, pa reko da proverim sa Nidzom..
Uzecu i kvalitetnu podlogu zowie takodje, samo da vidim koji model i velicinu. To uvek ide u paketu. :D
Ma nema sanse, to je tako uvek, jer fabricki je zavrsni sloj koji se izglanca nakon par nedelja. Vidi se vec na slici da je debeli glider.
:: Pa da, i dobijas jedan par u paketu sa misem, rezervni.. Ali gledao neke testove na netu, i lik kao nakon par dana primetio da se lizu, tj da tako izgleda, ali nakon par meseci prizor je isti, sto znaci da samo tako izgleda, pa reko da proverim sa Nidzom.. :: :: Uzecu i kvalitetnu podlogu zowie takodje, samo da vidim koji model i velicinu. To uvek ide u paketu. : :: :: ::
Ne znam stvarno, kazu da je gs-r najbolja zowie podloga, najcesce je koriste profesionalci uz ss heavy. Doduse nisam citao ceo topic, ne znam za sta planiras da koristis misa, mozda ti tako skupa podloga ni ne treba..
:: To je cloth control je l? Vidim da ima G-SR i PS-R, verovatno je razlika u velicini.. Mozda bi mi medium odgovarao. :: :: Kakve je TF-X, speed :: ::
Ja imam Roccat Sense podlogu, vredi svaki dinar. :P
:: Bobi samo te gledam.. : :: :: Videcu na netu kada budem imao vremena vise o njima :: :: Uvek sam imao kvalitetnu podlogu i sada planiram isto tako da to uzimam u paketu :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.