Ima takvih auta, samo sto ona ne trose ni priblizno tih 14 l/100km nego preko 30 l/100km u gradskoj voznji...
Tih 14 l/100km o kojima si pricao je vjerovatno na 90 u ``D`` i sa tempomatom ukljucenim...
To sto ga nisi tada uzeo ti je spasilo mnogo novca, kao prvo za registraciju, da li znas koliko kosta registracija za automobil od 5000+ ccm i 330KS ? Ja ne znam, i ne zelim da znam! Drugo, jeste on i dobar i udoban i velik i TROSI mnogo, ali sta kada se nesto pokvari ? Za auto koje novo kosta 50000 i vise Evra dijelovi definitivno nisu jeftini...
Da ne pricam o nekom vecem servisu, zamjene nekih vitalnih dijelova na motoru i tako dalje...
Vjeruj mi, da je on tako dobar ne bi ga prodavac tako jeftino prodavao...
Izvinjavam se za OFF Topic...
Pozdrav
SONY VAIO VGN-FW285J
:: ...neces verovati, ali nasao sam na https://www.autoscout24.de BMW 750i sa ugradjenim plinom za 5.500eur, sto je poprilicno mala cena, guta oko 14l plina, kad se prevede po parama u benzine dodje oko 5-6l, a ima 5.400ccm i 330KS, pa ti vidi, 99` godiste je bio, i ugrizao sam se za `bulju` kad ga nisam onda uzeo.. :: :: Pozz..
I ja bih stvarno voleo da znam koji V12 motor može da troši 15 litara/100km.
Možda je nestao deo teksta tog oglasa u kom piše da je to potrošnja u leru na nekoj nizbrdici dugačkoj 50km, a da je drugih 50km bilo po gradu i onda je 50+50=100 i to je to.
...ko je pominjao da li je to u gradu ili na otvorenom, to je bio prosek xD Registracija kod nas je bila oko 60k dindzi, a u Sloveniji, gde sam i hteo da ga registrujem oko 500eur, jer sam imao kola koja sam hteo da prodam, a za svojih 10g nisam imao nijednu saobracajku, pa mi je svuklo registraciju na nekih 50%, drukcije bi bilo preko 1000eur...
...mislim da je to bio jedini razlog sto nisam uzeo ta kola xD
BTW, ...za promenu ulja mi treba pkp 15l novog +filteri koji nisu nimalo jeftini... samo to!
Pozz...
Edit: ...izvinjavam se i ja za off Topic...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
Raspitao sam se o ovom kucistu i kazu da je TT lager pun i da ga skoro ne ocekuju. Posto sam namerio da za kutiju izdvojim 100 evra skoro sam se i uklopio u budzet.
Naime CM Storm Sniper nije kupljen nov vec koriscen 4 meseca. Znaci CM Storm Sniper + 14 fan CM za nekih 105 evra.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647713. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.