Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Kuciste Corsair
STRANA 3 OD 3
SkyFire Re: @sky 05.12.2009. 16:35 #165682

status: user
broj poruka: 18472
Pa sta da ti kazem..Onda nisi navikao na Thermaltake.E sad.Voleo bih da mi objasnih kako je to Chieftec bolji od Kandalfa?Na koji nacin.Nemoj zaboravii da ja znam sta je Chief..

Sad mi reci sta fali ovom kucistu :

http://www.thermaltake.com/product_overview.aspx?PARENT_CID=C_00000081

Green Green Grass Of Home

:: Da nisam imao Kandalf-a, ne bih mogao da tvrdim, ali moram da kazem da se ne slazem sa tobom, izuzetno lose odradjeno kuciste za cenu koliko kosta. Bio sam daleko daleko zadovoljniji sa Chieftec-om BigTower Bravo, koga sam kasnije kupio, koji sa napajanjem 450W kostao je 125eu, sada kosta isto
::
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic @sky 05.12.2009. 18:30 #166618

broj poruka: 19082
ako znas sta je Chief, onda znas i da je bolje, dosta je kvalitetnije izradjeno i ima mnogo bolju leguru metala, plastika je kvalitetnija (tamo gde je ima), dobijas malo siru opremu (srafovi, napajanje itd.), TT daje djoku, nije samo bolje kad je u pitanju water, jer nema tu opciju, sta fali tom kandalfu, fali sto je precenjeno jedno 2x, fali mu kvalitet materijala i to podosta, ali ne mogu sad opet da kuckam ono sto sam vec pisao, mrzi me, e sad, verovatno bih malo teze o tome prodiskutovao sa tobom, jer si ti ubedjen u suprotno izgleda, nema svrhe, kad bi recimo uzeli ta dva kucista i uzivo poredili...

mkozlica Re: Re: @sky 05.12.2009. 19:00 #166633

broj poruka: 236
bax, da li mislis da u haf moze dobro da se napakuje i7, 4870x2, 4 sata hdd-a i jos neka pci karticka? Dobro spakovati = dobar cable management i dobar protok vazduha..

poozzzzz

https://www.limundo.com/ref/zx6r

:: Pa sta da ti kazem..Onda nisi navikao na Thermaltake.E sad.Voleo bih da mi objasnih kako je to Chieftec bolji od Kandalfa?Na koji nacin.Nemoj zaboravii da ja znam sta je Chief.
:: Sad mi reci sta fali ovom kucistu
:: http://www.thermaltake.com/product_overview.aspx?PARENT_CID=C_0000008
:: Green Green Grass Of Home
:: :: Da nisam imao Kandalf-a, ne bih mogao da tvrdim, ali moram da kazem da se ne slazem sa tobom, izuzetno lose odradjeno kuciste za cenu koliko kosta. Bio sam daleko daleko zadovoljniji sa Chieftec-om BigTower Bravo, koga sam kasnije kupio, koji sa napajanjem 450W kostao je 125eu, sada kosta isto
:: ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647714.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs