-Prvo. tema je stara skoro skoro mesec dana. -Drugo. imas male oglase, ovo je forum a ti krsis pravila istog, verovatno ce te moderatori opmenuti. -Trece. Storm ne vredi te novce, jedino neku ovcu da nahvatas.
Savet za potencijaljne `ovce`: Gamerski mis Logitech G500 moze da se kupi za malo manje od 5000din u radnji, malo se potrudite i imate extra mis za sasvim ok pare. Najpovoljniji je generalni zastupnik za Logitech.
Ovo sto si naveo za forum-oglasi si u pravu i unapred izvinjenje adminima. Medjutim vezano za mis-ovce nikako ne mogu da se s tobom slozim jer je mis izuzetan i ne znam da li si ti neki expert u testiranju ili si (a mislim da je pre to) samo neko ko nema pojma o cemu prica i pise samo da bi pisao. Vredi svaku paru i molim te nemoj nista da komentarises o proizvodima koje nisi i neces imati priliku da koristis... Ja inace znam o cemu pricam jer posedujem: -MX revolution Logitech -G5 Logitech -G9 Logitech i naravno -Cooler Master Storm Sentinel Advance
Ja sam rekao da ne vredi te novce, a nisam rekao da je mis los, krs ili djubre. Takdje sam rekao da je G500 bolji od tog Sorma-a, sto opet ne znaci da je Storm los. Ja ne vidim nista expertski u testiranju miseva. kako se postaje expert za pomenutu tematiku? Prosvetli me. Jel za to treba neki fax, skola itd??
RE: I molim te nemoj nista da komentarises o proizvodima koje nisi i neces imati priliku da koristis...
a) gameplay korisnici ili, b)web, photoshot etc... korisnici ili, c)ljudi koji imaju visak love pa zele da butu IN a ni sami ne vide razliku izmedju misa od 100 ili 8000 din.
Da si samo naveo da ne vredi te novce ja i ti ne bi polemisali ali se i tada ne bi slozili, medjutim, ti ljude ili bilo koga ne mozes nazivati OVCOM jer moras da budes kompetentan da bi to uradio a i ako si kompetentan moras se sloziti da bas nije dzentlamenski.
I opet to sto imas miseve koje imas, ne svrstavaju te u prve dve grupe obavezno a moje skromno misljenje je da najverovatnije pripadas trecoj grupi korisnika. (opet bez uvrede, ja iznosim samo svoje misljenje)...
@hehe MOze ako se opkladimo, kacim. Po100e i nema frke :)
@Re: @Opusdei Da ti pojasnim. Kada bi na trzistu postiojao samo storm onda bi i 6000din bilo dobro posto ne bi imao izbora, ali posto ima G500 za iste ako ne i za manje pare onda storm ne vredi 5000din
re:I opet to sto imas miseve koje imas, ne svrstavaju te u prve dve grupe obavezno a moje skromno misljenje je da najverovatnije pripadas trecoj grupi korisnika. (opet bez uvrede, ja iznosim samo svoje misljenje)...
Citiracu jednog mog prijatelja sa foruma: `Lajes` na pogresno drvo Kompjuter koristim iskljuciovo za 3d modelovanje CAD, TOWER-Modeliranje konstrukcije, staticki i dinamicke proracune elemenata itd, MATLAB i sl. Igrice ne igram jer nemam vremena a da imam verovatno bi se i igrao. Nisam expert, kako ti nazivas tipove koji testiraju HW i mislim da Storm pored G500 ne vedi tih para. A ovce su ljudi koji ce dati za njega 5000 jer mogu da kupe g500. A storm imam na radnom mestu, tj nisam ga ja kupovao nego su mi ga kupili je sam imao neki los pre njega sa kojim je bilo mucenje raditi. Dakle koristim i Storm i G500 svakodnevno. Meni je G500 odlican mis koji je definitivno bolji od tog Storma. Toliko
BTW. Tema je i onako stara mesec dana. Covek je kupio misa, mislim ne vidim poentu sto si temu opet aktivirao kada nije aktuelna, osim da prodas taj Storm. Ali kao sto rekoh pogresio si, ovde nisu oglasi. pozz WOLF
Imao sam prilike da probam Storm, i nije to bas kvalitet kao Logitech. Odlican je mis, nema sumnje, ali da kosta skoro kao G9 to je nedopustivo jer od njega definitivno nije bolji...
Da ne bude da lupam gluposti, jako puno se igram, a gaming staz je preko 20 godina :D
...inace, koji je drugi razlog za postovanje na temi staroj mesec dana sem zbog oglasa... __________________ Scourge of PCBerza
Ja mislim da je cak bolji i od G9x...ali da ne bi ponavljali sebe i ja i ti(vi):
Da definitivno je sve pocelo zbog greske, naravno moje...I kao uvek opet potvrdjena teza da o ukusima ne treba raspravljti, jer se obicno pretvori u cascenje po familiji. Ovde to naravno nije bio slucaj i bar sto se mene tice nikoga nisam hteo da uvredim vec samo da iznesem neka moja misljenja.
Sta mislite o roccat kone i kone + misevima, neki kazu da su super uglavnom cepam FPS i Strategije, planiram da ga uzmem vidim da svi hvale G500 ali mi se dizajn nesvidja a pogotovo mali dumici pored levog klika jer sam sakat ima da ih stiskam stalno...
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.