Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
koji mis...
STRANA 3 OD 4  
Ganedra ako jos uvek nisi pazario... 25.02.2010. 14:18 #191833

status: user
broj poruka: 113

imas silverstone raven za 3000din u winwin-u, procitao sam par review-a i nisu se zalili na njega a pritom je i cena ok.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
strela75 Mada je odluka vec donesena... 25.02.2010. 14:41 #191837

broj poruka: 1591
da dodam ono sto ja mislim. 2004. sam uzeo mis Logitech MX300. Lepo je placen, ali se i lepo pokazao. Kasnije uz desktop konfiguraciju sam uzeo neki A4Tech (onaj sto sija - zbog dece) i mogu vam reci da sam se pozitivno iznenadio. Trajao je ~3godine i otprilike crkao (ne znam da li je PS2 prikljucak ili je mis gotov - to cu proveriti). Imam na poslu jeftinije Logitech RX250, RX300, par obicnih (ne znam oznaku - isto Logitech). I u klasi jeftinijih miseva ne vidim ni jedan razlog zasto ne kupiti A4Tech. Nista on ne radi niti losije niti bolje. Radi bas ono sta treba i onako kako covek ocekuje da radi. Sada razmisljam o naskedniku i razmisljam o A4Tech za ~2000din (X), jer mi je bezveze da spucam recimo 2GB 1066MHz DDR2 u misa (ili skoro jedan Transcend 320GB prenosni 2.5` disk). A na masi Logitech miseva (tih malo jeftinijih) sam primetio da svaki 25x put kad kliknes jednom on odradi dupli klik. Kasnije (posle pola godine - godinu dana), to postaje sve cesce,... Znaci da je kvalitet (u jeftinijoj klasi) i nije. Ne znam za ove skuplje 5-6k dinara,ali da ga kupim i on klikne dva puta a ja drmno taster jednom, mislim da bih streljao nekog za sve pare.

Pozdrav.
Daum Re: Mada je odluka vec donesena... 25.02.2010. 14:46 #191839

broj poruka: 12811
Ti ocigledno ne citas prethodne postove. Covek je vec imao losa iskustva sa A4tech i ne treba mu mis da `zavrsava posao`...

Jel razmisljas mozdai da je neko u boljoj finansiskoj situaciji, pa mu ne treba 2000 dinara da sprca u DDR2 ili bilo gde drugde...?

Ovo je tipican primer onoga sto sam vec pominjao. Ako niste koristili neki od kvalitetnijih miseva, nemojte da preporucujete taj A4 shit...

:: da dodam ono sto ja mislim. 2004. sam uzeo mis Logitech MX300. Lepo je placen, ali se i lepo pokazao. Kasnije uz desktop konfiguraciju sam uzeo neki A4Tech (onaj sto sija - zbog dece) i mogu vam reci da sam se pozitivno iznenadio. Trajao je ~3godine i otprilike crkao (ne znam da li je PS2 prikljucak ili je mis gotov - to cu proveriti). Imam na poslu jeftinije Logitech RX250, RX300, par obicnih (ne znam oznaku - isto Logitech). I u klasi jeftinijih miseva ne vidim ni jedan razlog zasto ne kupiti A4Tech. Nista on ne radi niti losije niti bolje. Radi bas ono sta treba i onako kako covek ocekuje da radi. Sada razmisljam o naskedniku i razmisljam o A4Tech za ~2000din (X), jer mi je bezveze da spucam recimo 2GB 1066MHz DDR2 u misa (ili skoro jedan Transcend 320GB prenosni 2.5` disk). A na masi Logitech miseva (tih malo jeftinijih) sam primetio da svaki 25x put kad kliknes jednom on odradi dupli klik. Kasnije (posle pola godine - godinu dana), to postaje sve cesce,... Znaci da je kvalitet (u jeftinijoj klasi) i nije. Ne znam za ove skuplje 5-6k dinara,ali da ga kupim i on klikne dva puta a ja drmno taster jednom, mislim da bih streljao nekog za sve pare
::
:: Pozdrav.
strela75 Pa pazi sad... 25.02.2010. 15:13 #191852

ako mislis da MX300 nije bio kvalitetniji mis 2004. godine onda pricam japanski. Imao si samo MX500 kao jedini skuplji (i verovatno kvalitetniji). I kasnije se pojavio MX700 valjda. I taj mis mi je na laptopu i dan danas. Znaci 2004.-2010. nije dovoljno koriscenja kvalitetnog misa?
Znam da se sada pojavilo milion miseva - te gejmerski, te frizerski, te za cistace ulice, ali je to po meni sve isto sranje - jedna stampana plocica, X mikroprekidaca, plastika, zice i to je to. To je sve postojalo jos u Quickshot II varijanti dzojstika iz 1988 (znaci nikakva nova tehnologija nije u pitanju). Da li je optika ili laser u pitanju, ni to nije juce izmisljeno. Laserom smo jos 2004. merili debljinu gume u nekoj proizvodnji... (a ovo je Srbija)
Znaci sve u svemu za gomilu krsa po meni ne vredi davati neke pare. A posebno sto mi je taj cuveni Logitech u firmi na 2-3 misa kiksirao.

Pozdrav.
raic re 25.02.2010. 15:17 #191853

broj poruka: 9006
Nemoj ni ti daume da pljuješ a4tech ako nisi duže koristio neki od njihovih miševa iz gornjeg dela ponude, hehe, probaj, možda ti se i dopadne.

Ovaj a4tech što sad imam legao mi je u ruku posle pola sata korišćenja ko dupe na nošu a onaj razer lachesis kako god sam uvatio ne ide, ambidekstralno pravljen, bočni dugmići tačno tamo de ti najviše smetaju, nizak, i dok mu ne flešuješ firmware mnogi imaju problem da ih komp nekad ne vidi po uključivanju, i to zadovoljstvo je nekad koštalo 70e.

Ok, čovek je odlučio, ako ima loša iskustva sa a4 ne ide da mu išta pričam, ovo je isključivo daumu upućeno jer je snob.
Daum Re: re 25.02.2010. 15:30 #191861

Ma vrlo je jednostavno, koristim daleko napredniji mis po svakoj stavci, tako mi ne pada na pamet da silazim sa konja na magarca...

Ne moram da probam A4 da bih znao jel sranje ili nije. Davne 1999 sam imao svoj prvi bezicni mis i bio je A4 tech kuglicni. Raspao se za manje od godinu dana... To je bio prvi i poslednji put da sam dao pare na nesto sto nije Logitech...

:: Nemoj ni ti daume da pljuješ a4tech ako nisi duže koristio neki od njihovih miševa iz gornjeg dela ponude, hehe, probaj, možda ti se i dopadne
:: Ovaj a4tech što sad imam legao mi je u ruku posle pola sata korišćenja ko dupe na nošu a onaj razer lachesis kako god sam uvatio ne ide, ambidekstralno pravljen, bočni dugmići tačno tamo de ti najviše smetaju, nizak, i dok mu ne flešuješ firmware mnogi imaju problem da ih komp nekad ne vidi po uključivanju, i to zadovoljstvo je nekad koštalo 70e
:: Ok, čovek je odlučio, ako ima loša iskustva sa a4 ne ide da mu išta pričam, ovo je isključivo daumu upućeno jer je snob.
gliga79 Daum druze 25.02.2010. 16:27 #191895

broj poruka: 4641
Sta je to toliko napredno, da mora da se da 60-70-80 eu. za potrosni materijal, a sto a4tech nema ??? Laser odlican, ergonomija vrh, rezolucija i vise nego dovoljna....
I koliko ce da traje taj mis isto je diskutabilno. Moze da traje manje od nekog najobicnijeg Genijus-a. Evo ja imam Genijus koji ima 4 god i radi. Isto tako imam misa logitec koji je taman dogurao 1 god, i crko.
Kod tebe nisu u pitanju tolike performanse i trajnost, kod tebe je u pitanju zaljubljenost u brend, i zato preporucujes logitec . Logitec nije najbolji brend u svemu, sto proizvodi. Vec je brend koji ti najvise volis i zato kupujes.
Ja jednostavno volim A4 tech i to je tako. Imam pozitivna iskustva, i bas mi je drago sto nije toliko naduvani brend, kao Logitec. Imam ja para i za Logitec od 100 eu. Ali pre cu da kupim 5 ,a4 tech-a, pa da otvaram na godinu dana novi, za jedan Logitec., Sto ne mora da znaci , moze jedan a4tech, da sahrani tog logiteca, sve zavisi kakav primerak se pogodi.
Ponavljam, zbog toga jer je to za mene potrosni materijal !!!
Samo sam izneo svoje misljenje.
Pozdrav.

Intel Q6600. CM Hyper TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

philaemos ... 25.02.2010. 16:43 #191899

broj poruka: 2743
Moju torturu A4 nije mogao da izdrzi imao sam 3 jeftinija (odlicno se secam da su kostali oko 10 eura po komadu), pa sam resio da se otvorim i dao 20 eura za cetvrti (to je bio jedan od najskupljih A4 zicanih miseva). Svi redom su se raspali, znaci 4 komada.
Logitech mx620 fizicki je ok, ali mu vrisnuo predajnik, eno ga skuplja prasinu.
Vec godinu dana me Razer Copperhead sluzi odlicno, klikce kao prvog dana, senzor radi odlicno, nije se rasklimao li nesto slicno... ali je i placen 65 eura u svoje vreme.
Flesovao sam ga samo jednom, cisto reda radi, da ima najnoviji firmware, nikakvih problema.

Ko sta voli, to neka kupi, svi su dali predloge...

Demon to some. Angel to others.

SkyFire Slozicu se sa konstatacijom.. 25.02.2010. 16:44 #191901

broj poruka: 18472
Da kad jednom kupis kvalitetan mis ne mozes da obracas paznju na neke low cost miseve koji su izrazdjenio jeftino za svakodnevnu upotrebu,iskoristi-baci tehnika!
Osecaj je isti kao kad vozis mercedes i predjes recimo na yugo e takav osecaj je kada imas kvalitetan mis koji po svemu daje zapravo tu svoju vrednost..Od napredne tehnologije,laser,preko kvalitetnih komponenti pa i samog dizajna itd..
Svaka stvar koja vredi mora i da kosta.Logitech ne pravi jeftine proizvode mada naravno kao i svaki brend ima za sve segmente svoju ponudu..
Mislim zaista je smesno porediti neki A for Tech sa Logijem ili bilo kojim drugim proverenim brendom koji drze standard u kvalitetu..

Green,Green,Grass Of Home

Zmajko ... 25.02.2010. 16:57 #191909

broj poruka: 1228
koristim vec 4 meseca Logitech MX1000 cordless laser mouse i moj utisak je - perfektan mis! baterija (interna) se puni vrlo brzo i traje po 2 nedelje konstantnog akanja... stvarno super misac!
Daum Re: Daum druze 25.02.2010. 21:03 #192031

Ne vidim stvarno kako je logitech naduveni brend, sad malo lupas. Logitech je sa razlogom vodeci brend po pitanju periferija. Pa i ti A4 misevi su pokupili dizajn od mX500 i ostalih logitechovih modela.

Trajnost, performanse i kvalitet je ono sto trazim od svog misa i tastature i to jedan A4 tech ne moze da mi priusti...

Lepo si barem rekao, A4 je potrosni materijal. Kod logitecha je druga prica potpuno. Ako izdvojis jednog dana preko 50 evra za Logitechov mis videces o cemu pricam.

Sve miseve koje sam kupovao u zadnjih nekoliko godina su Logitech, i svi su zavrsili kod mojih prijatelja koji ih i dan danas koriste...

Jednostavno mora da postoji vodeci brend, i u ovom slucaju je to logitech koji neprestano uvodi inovacije...

E sad, to sto a4 tech kosta 1500 dinara govori dovoljno o njegovom pozicioniranju na trzistu po pitanju kvaliteta...

Logitech MX1000 koji sad vec ima 5 godina i dalje radi kod jednog mog prijatelja. Cisto sumnjam da ce jedan A4 tech toliko godina da izdrzi. Mozda jedino u kutiji na nekoj polici ako se ne koristi...

:: Sta je to toliko napredno, da mora da se da 60-70-80 eu. za potrosni materijal, a sto a4tech nema ??? Laser odlican, ergonomija vrh, rezolucija i vise nego dovoljna...
:: I koliko ce da traje taj mis isto je diskutabilno. Moze da traje manje od nekog najobicnijeg Genijus-a. Evo ja imam Genijus koji ima 4 god i radi. Isto tako imam misa logitec koji je taman dogurao 1 god, i crko
:: Kod tebe nisu u pitanju tolike performanse i trajnost, kod tebe je u pitanju zaljubljenost u brend, i zato preporucujes logitec . Logitec nije najbolji brend u svemu, sto proizvodi. Vec je brend koji ti najvise volis i zato kupujes
:: Ja jednostavno volim A4 tech i to je tako. Imam pozitivna iskustva, i bas mi je drago sto nije toliko naduvani brend, kao Logitec. Imam ja para i za Logitec od 100 eu. Ali pre cu da kupim 5 ,a4 tech-a, pa da otvaram na godinu dana novi, za jedan Logitec., Sto ne mora da znaci , moze jedan a4tech, da sahrani tog logiteca, sve zavisi kakav primerak se pogodi.
:: Ponavljam, zbog toga jer je to za mene potrosni materijal !!
:: Samo sam izneo svoje misljenje
:: Pozdrav
:: Intel Q6600. CM Hyper TX3
:: Asus P5QL-E
:: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
:: HDD WD Caviar 640 Gb. AAKS
:: ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5
gliga79 Polako 25.02.2010. 21:31 #192041

Kad kazem naduveni brend mislim na reklamu. Toliko ulazu u reklamu, da ih ima svuda. (Naduva se svuda), reklamira se svuda,ne mislim da nije kvalitet.. to nije lupanje to je cinjenica.
Nisu oni pokupili dizajn od nikoga jer su oni starija firma od Logitec-a. Taj skrol na Logitecu sto imas su pokupili od A4 tech-a jer su im ovi to dozvolili. Inace bi bilo (pozdravi je, pozdravi :)).
Trajnost je individualna stvar, to ti opet kazem. Moze a ne mora da traje.
Sutra mogu da kupim logitec od 50 eu, od svojih para koje sam zaradio, bez problema.
Poenta je u tome sto mi ne trreba. I ovaj sto imam mi je previse dobar, iz tog razloga ne vidim svrhu da kupujem miseve od 50+eu.
Pre cu da ulozim u napajanje ili grafiku ili nesto daleko bitnije od misa.
Postoje ljudi koji su obozavaoci nekih brendova i to razumem. U tom slucaju bih dao i 100eu, ako cu da se lepse osecam. I sam sam takav. Ali me ne opterecuju toliko periferni uredjaji.
Takvi uredjaji mogu da sluze perfektno i za mnogo manje novca. Evo kupio sam slusalice Canyon hs 10. Drug dosao i procenio ih na 40eu. Stvarno ne vidim svrhu za neke od 50+eu.
Opet za kvarove i sl. to sam objasnio, idemo dalje.
Logitec je u vrhu , ali nije najjaci brend. Postoji dobra konkurencija. Sta je najjace i sta je najbolje to niko ne moze da kaze. Sve ima svoje prednosti i mane.
Ovo napominjem zato sto si trazio i slusalice logitek po nekim cenama, koje nemaju veze, covek ti kjaze da kupis nesto sto nije logitec jer je bolje. Npr u Audio svetu , na vrhunskom nivou , Logitec nema sta da trazi.
Na kraju ponavljam , ko voli odredjeni brend i to ga cini srecnim, nije mnogo dati ni za Logitek ni za bilo koji drugi brend, koji se voli.

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

SkyFire @Gliga 25.02.2010. 22:07 #192056

Ajde bre ne kenj@j vise.
Ogadio si mi forum :)

gliga79 Nevidija 25.02.2010. 22:09 #192059

Hoces da te prijavim za BAN, pa da postanes Bananamen :)))
Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

SkyFire Re: Crvendac 25.02.2010. 22:13 #192060

Prvo da pitam naseg dragog bananamena kako je to biti ban/anamen ?

:: Hoces da te prijavim za BAN, pa da postanes Bananamen :))
gang1978 ako cemo tako ... 25.02.2010. 22:17 #192062

broj poruka: 1661

...krompir mozes i sa yugom da prevozis zar ne ?

A sto ces ti bolje da igras sa tim misom nego ja sa mojim COD 6 ?

TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
Daum Re: Polako 26.02.2010. 01:06 #192113

Samo mi reci koji to scroll je Logitech uzeo od A4Tech?

Vidis, ti si zadovoljan prosecnim misem, ali drugi nisu. Isto tako ja ne vidim poentu kupovine misa od 20 evra koji ce da traje godinu dana max.

Sto se tice slusalica, dautovic mi je preporucivao slusalice koje ni on sam nije cuo, vec mi ih preporucuje jer ih profi gameri koriste. Stereo headset mi nije bolji od tog Logitech 7.1 headseta sa Dolby Pro Logic II.

Te slusalice koje sam gledao i nisu namenjene audofilima, vec su gamerske slusalice. Ko uopste prica o vrhunskom nivou u audio svetu?

Cena tih logitechovih slusalica mi odgovara sasvim, jer mi nije zao da platim za pravu stvar...

Logitech ne kupujem zato sto volim brend, vec zato sto dugi niz godina kupujem njihove proizvode i nikad nisam nosio nijedan na reklamaciju...

:: Kad kazem naduveni brend mislim na reklamu. Toliko ulazu u reklamu, da ih ima svuda. (Naduva se svuda), reklamira se svuda,ne mislim da nije kvalitet.. to nije lupanje to je cinjenica
:: Nisu oni pokupili dizajn od nikoga jer su oni starija firma od Logitec-a. Taj skrol na Logitecu sto imas su pokupili od A4 tech-a jer su im ovi to dozvolili. Inace bi bilo (pozdravi je, pozdravi :))
:: Trajnost je individualna stvar, to ti opet kazem. Moze a ne mora da traje
:: Sutra mogu da kupim logitec od 50 eu, od svojih para koje sam zaradio, bez problema
:: Poenta je u tome sto mi ne trreba. I ovaj sto imam mi je previse dobar, iz tog razloga ne vidim svrhu da kupujem miseve od 50+eu
:: Pre cu da ulozim u napajanje ili grafiku ili nesto daleko bitnije od misa
:: Postoje ljudi koji su obozavaoci nekih brendova i to razumem. U tom slucaju bih dao i 100eu, ako cu da se lepse osecam. I sam sam takav. Ali me ne opterecuju toliko periferni uredjaji
:: Takvi uredjaji mogu da sluze perfektno i za mnogo manje novca. Evo kupio sam slusalice Canyon hs 10. Drug dosao i procenio ih na 40eu. Stvarno ne vidim svrhu za neke od 50+eu
:: Opet za kvarove i sl. to sam objasnio, idemo dalje.
:: Logitec je u vrhu , ali nije najjaci brend. Postoji dobra konkurencija. Sta je najjace i sta je najbolje to niko ne moze da kaze. Sve ima svoje prednosti i mane

:: Ovo napominjem zato sto si trazio i slusalice logitek po nekim cenama, koje nemaju veze, covek ti kjaze da kupis nesto sto nije logitec jer je bolje. Npr u Audio svetu , na vrhunskom nivou , Logitec nema sta da trazi
:: Na kraju ponavljam , ko voli odredjeni brend i to ga cini srecnim, nije mnogo dati ni za Logitek ni za bilo koji drugi brend, koji se voli.
gliga79 Ok 26.02.2010. 01:37 #192121

procitaj text, 15 misijih godina, da vidis da i Logitec i Microsoft placaju i dan danas patent a4tech-u, za scroll.

http://www.pcpress.co.yu/arhiva/tekst.asp?broj=80&tekstID=3886

E sto se tice trajanja do 1 god. Evo drug iz BG-a ima kao moj mis vec 2 god. i vise, i radi kao da je sad kupljen, a moj ima 1god i 3 meseca i nije crko, vec radi isto kao kad sam ga kupio, tako i izgleda. Samo me malo brine kad dodje klinac iz komsiluka pa pritiska kao manijak, i lupa ga o sto. Ali sve to izdrzava za sad:)))
Pazi ne kazem ja nista protiv Logitec-a samo kazem da je prenaduvena cena. Kvalitet je neosporan. Ali zasto da dam 50eu. za misa, kad cu isto to dobiti za manje novca, sem da bi pricao da imam najskuplji Logitec (da ne kazem hvalio se).
Evo sutra mogu da kupim Logitec i sta cu sa njim, jel on radi bez da ga drzis, i bez da klikces, nego telepatski :)))???
Mislim da bih samo bacio pare. Upravo zato gotivim a4tech, jer stvarno pruzaju kvalitetnu stvar za male pare, i ne treba mi nista bolje.
Sto se tice duzine trajanja za koju se hvatas, ko ce da drnda jednog misa 5 god.
Mislim da ih i ti menjas godisnje, ako ne i pre.

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

gang1978 Smehoteka 26.02.2010. 03:09 #192133

Da nije A4Techa vi biste i dan danas vukli klizac sa strane umesto da jednostavno zakotrljate scroll..

@Daum

A4Tech je shit koji je sahranijo dva tvoja tako hvaljena Logitecha za koje sam dao 100 i kusur evra...kazu neki potrefio los primerak...pa kako sam je to potrefio dva losa za redom ako je Logitech vrh(G3 i G5 na oba se razdrmali laseri za manje od 6 meseci), a prvi A4Tech koji sam kupio u zivotu firca ko schaffhausen vec godinu dana i kao da sam ga juce kupio ...toliko o kvalitetu unutrasnje izrade kod Logitecha...ti decko kupujes samo ono sto je sareno(ko malom detetu sto sarenije to bolje)...ukrades tudja resenja,malo nasminkas,nabijes cenu do neba i kao extra mis kupujjjj ...to sto je Logitech skuplji ne mora znaci i da je bolji vec je u pitanju proizvodni proces koji je daleko skuplji kod Logitecha nego kod A4Tech-a

i jos nesto nemozes da poredis Mercedes S 500 AMG sa B.M.W.-om serije 5 vec sa M5

gliga79 Re: 26.02.2010. 03:14 #192134

Evo kompletan test A4tech x7 serije. Vidi se tacno da su ugradjeni najkvalitetniji OMRON mikroprekidaci koji idu i u najskuplje Logitec modele:

http://www.a4tech.ru/promo/x7/tests/1/

Znaci to je samo jedna cinjenica koja govori dosta toga sto se tice kvaliteta.

Asus P5QL-E
ATI HD 5770, 1Gb, GDDR5

gang1978 Re: Re: 26.02.2010. 03:20 #192137

Ma to ja i pricam sve vreme...nije zlato sve sto sija !!!

:: Evo kompletan test A4tech x7 serije. Vidi se tacno da su ugradjeni najkvalitetniji OMRON mikroprekidaci koji idu i u najskuplje Logitec modele
:: http://www.a4tech.ru/promo/x7/tests/1
:: Znaci to je samo jedna cinjenica koja govori dosta toga sto se tice kvaliteta

Daum Re: Smehoteka 26.02.2010. 05:13 #192138

Kupujem ono sto zelim, i ono sto mi se svidja. To sto neki ne mogu da priuste vrhunske proizvode pa se zadovoljavaju jeftinijim proizvodima mene stvarno ne zanima. Vecina na forumu voli da sere o necemu sto nije videla dalje od slike na internetu, nista novo.

Masina mi sluzi za rad, tako da komponente i periferije koje imam mi sluze za maximalan komfor i pouzdanost.

Cisto sumnjam da su ti se `razdrmali` laseri na logitechu. Ako jesu, onda ne znam sta da ti kazem ako ne znas osnovnu stvar kao sto je mis da koristis.

Vec sam naveo da moji MX500, MX1000, MX Revolution, G9 i MX Air svi imaju preko godinu dana konstantnog rada, pa i vise, ali i dalje rade...

::ukrades tudja resenja,malo nasminkas,nabijes cenu do neba i kao extra mis kupujjjj

Da, stvarno, nasminkani su im misevi do maximuma, i pritom nicemu ne sluze. Spusti se malo na zemlju. A4tech nece imati mis kao sto je Revolution, MX Air i MX Performance ni za 5 godina. Bolje da ne pocinjem o `sarenisu` te XL serije A4 TEch...

::Ukrades tudja resenj
Molim te mi navedi ta resenja koja je logitech ukrao. Ako mislis na scroll, po tom pitanju onda Logitech placa patent, ne krade nista.

Ako ces bas da gledas ko krade od koga, taj A4 XL-china/shit/itd ima potpuno prekopiran oblik Logitecha MX500. Toliko o originalnosti...

:: Da nije A4Techa vi biste i dan danas vukli klizac sa strane umesto da jednostavno zakotrljate scroll.

A ti se ne racunas pretpostavljam? A4 korisnici bi bili `napredni` sa svojim misevima od 1000 dinara? Hahahaha...

Inace, scroll se ne kotrlja, vec rotira...

Kreni onda ovako. Da nije logitecha, gurao bi mis i dalje sa kuglicom umesto laserskog/optickog senzora... :)

:: i jos nesto nemozes da poredis Mercedes S 500 AMG sa B.M.W.-om serije 5 vec sa M5

Usput, S500 AMG ne postoji, a BMW Serija 5 nije u istoj klasi, vec BMW Serija 7...

:: Da nije A4Techa vi biste i dan danas vukli klizac sa strane umesto da jednostavno zakotrljate scroll.
:: @Dau
:: A4Tech je shit koji je sahranijo dva tvoja tako hvaljena Logitecha za koje sam dao 100 i kusur evra...kazu neki potrefio los primerak...pa kako sam je to potrefio dva losa za redom ako je Logitech vrh(G3 i G5 na oba se razdrmali laseri za manje od 6 meseci), a prvi A4Tech koji sam kupio u zivotu firca ko schaffhausen vec godinu dana i kao da sam ga juce kupio ...toliko o kvalitetu unutrasnje izrade kod Logitecha...ti decko kupujes samo ono sto je sareno(ko malom detetu sto sarenije to bolje)...ukrades tudja resenja,malo nasminkas,nabijes cenu do neba i kao extra mis kupujjjj ...to sto je Logitech skuplji ne mora znaci i da je bolji vec je u pitanju proizvodni proces koji je daleko skuplji kod Logitecha nego kod A4Tech-
:: i jos nesto nemozes da poredis Mercedes S 500 AMG sa B.M.W.-om serije 5 vec sa M5
:: TAJ JE JEO STA JE HTEO I TRABANTA JEDAN DEO
strela75 @Daum 26.02.2010. 09:31 #192147

Nije mi jasno da neko toliko moze da omalovazava tudji izbor, pa makar bio vezan i za mis. Covece, ne radi se o tome imas ili nemas 70EURa (makar kod mene)? Za plasticno sranje koje ne vredi u proizvodnji 2 EURa, neko ne smatra da treba da da 70 EURa. Ti mislis da treba i to kupujes. OK. Odakle ti ideja da ce crci posle godinu dana. A4Tech koji koristim na jednom od racunara traje vec par godina. Pazi deca ga urnisu.
Pricas o kvalitetu, kao da smo Nemci i zivimo u Nemackoj, a ocito nisi svestan da 90% hardverskog otpada sa zapada stize ovde. Znaci ono sto tamo ne moze da prodje, to odmah salju ovamo (cak ni ne pokusavaju da ga tamo proture). Ja sam laptop uzeo 2004. u Austriji i dan danas radi u originalu (samo sam memoriju dokupio), Ima jedan mrtvi piksel koji se pojavio prvog dana, za koji su mi trazili da im donesem komp da zamene ekran (na sta nisam pristao jer sam hteo da vidim da li ce se zaraza siriti ili ne). Baterija traje 3sata 45 minuta kad je napunim!!!

Daj mi jedan jedini laptop ovde kipljen 2004. koji jos uvek radi u originalnoj postavci komponenti (znaci da nije popravljan) i da mu baterija drzi iole struju.

Ako nemas predstavu o kvalitetu (ne mislim na kvalitet upotrebljene plastike na misu) nemoj pricati price, a podupirati pricu time da li neko ima ili nema 70 EURa za plasticno sranje zvano mis (lepo su ljudi spomenuli - potrosna roba). Davao sam para i para na racunar, ali samo na ono sto meni vredi. To ne vredi (meni).

Spomenuo sam da sam imao problema sa Logitechom, drugar je imao problem sa skupim Logitech-om, gang1978 spominje istu stvar, ali ne - Daum zna da to nije tacno. Zna covek bolje od nas sta smo doziveli sa nasim misevima. I da, nema se para za Logitech, pa zato kukamo.

@gliga
Svaka cast za link. To nisam znao.

Pozdrav.
MaliAbner E sto ja ne volem zicne misove... 26.02.2010. 10:39 #192157

broj poruka: 7783
Ja od 2004-te rabim iskljucivo bezicne misove, prosto me taj gajtan iznervira iz sve snage moram da ga namestam bas onda kad mi to najmanje odgovara.

Bezicni su zakon...

Logitec je precenjen bar 40%...

A4Tech 8K Office (rs680) koji je bezicna kopija MX510 je bar 2x bolja kupovina od navedene legende iz Logitec-a (moje licno misljenje nakon koriscenja oba)...

Trust rabim vec tri godine i mogu reci da je to misonja koji za cca 2000-3000 dinara nema pravu konkurenciju ostalih robnih marki pogotovu u tom cenovnom razredu. Nudi 80-90% onoga sto i Logitec ali za 50% manje novca.

Tomato Republic Of Serbia !!!

imarkovic Re: E sto ja ne volem zicne misove... 26.02.2010. 11:25 #192164

broj poruka: 19084
Eh, znaci G500 bi trebalo da kosta 25eu, G9 25eu, a MX Revolution 35, to bi bila realna ponuda...?

::Logitec je precenjen bar 40%...

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647839.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs