aha, to je ok, razumeo sam te da si rekao za celu G seriju da je mid :)
:: @imarkovic G11 i G15 i G110 su neki mid segment idu ka high, top tastatura je G19 ali to je samo jedna tastatura, high segment je od 90+ evra :: :: http://itsvet.com/proizvodi/logitech/comp_comp_keyboard/producer/3 :: :: Pogledaj gde je cak G110 posle G19 :: :: Sto se tice Microsoft-a, nisu oni ni preterano losi ali licno mislim da od logi-ja nisu bolji :: :: Pozdrav!
necu da kazem da sam nezadovoljan,al mi se ne svidja odziv tastera...volim kad imaju malo jaci otpor... tastatura je korektna,ali koliko kosta mislim da moze i bolje:D
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: A For Krsh :) hehehehe. :: Sa Logijem ne moze da se poredi to nema Boga ali za te pare je svakako ok proizvod..Zna se kako se kaze : `Koliko para,toliko muzike` :: @Ska :: Nisam u toku,ne procitah bas sve pa cini mi se da pominjes Logitech Wave tastaturu. :: Vidi,nije losa ali nije ni nesto posebno..U svakom slucaju zavrsava posao korketno. :: Meni recimo odgovara polozaj dugmica kao i sam grip sa ruke..Posle duzeg koriscenja da se ne znoji dlan a da bude udobno. :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: ::
Isto tako cisto informativno za neke serija G tastatura od Logija je sasvim posebna klasa i kvalitet je nebo i zemlja sa ostalim tastaturama iz bilo kog ranga ili naziva.. Ko sumnja u cenu Logi G serije taj se zajebao zestoko jer vredi svaku paru! Jedino me G19 malo sa cenom bocka jer mislimd a je precenjena ali opet onaj color display na kome moze da se gleda i film izvlaci situaciju :) :) :) :) :) :)
:: necu da kazem da sam nezadovoljan,al mi se ne svidja odziv tastera...volim kad imaju malo jaci otpor.. :: tastatura je korektna,ali koliko kosta mislim da moze i bolje: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: A For Krsh :) hehehehe. :: :: Sa Logijem ne moze da se poredi to nema Boga ali za te pare je svakako ok proizvod..Zna se kako se kaze : `Koliko para,toliko muzike` :: :: @Ska :: :: Nisam u toku,ne procitah bas sve pa cini mi se da pominjes Logitech Wave tastaturu. :: :: Vidi,nije losa ali nije ni nesto posebno..U svakom slucaju zavrsava posao korketno. :: :: Meni recimo odgovara polozaj dugmica kao i sam grip sa ruke..Posle duzeg koriscenja da se ne znoji dlan a da bude udobno. :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: ::
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Jedino me G19 malo sa cenom bocka jer mislimd a je precenjena ali opet onaj color display na kome moze da se gleda i film izvlaci situaciju :) :) :) :) :) : ::
meni jedino normalnu cenu ima G110, mada je ona manje-vise gola, ostale G serije, sto komplikovaniji gadget-i, to je sve veca sansa da se nesto sjebe! primer, Gamer4Life sa njegovim problemom. A taj ekrancic je totalna jedna beskorisna glupost, em skupo, em glupo.
:: Isto tako cisto informativno za neke serija G tastatura od Logija je sasvim posebna klasa i kvalitet je nebo i zemlja sa ostalim tastaturama iz bilo kog ranga ili naziva. :: Ko sumnja u cenu Logi G serije taj se zajebao zestoko jer vredi svaku paru :: Jedino me G19 malo sa cenom bocka jer mislimd a je precenjena ali opet onaj color display na kome moze da se gleda i film izvlaci situaciju :) :) :) :) :) : :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: GTX295 The Best Vantage Score :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: necu da kazem da sam nezadovoljan,al mi se ne svidja odziv tastera...volim kad imaju malo jaci otpor.. :: :: tastatura je korektna,ali koliko kosta mislim da moze i bolje: :: :: :: :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: :: :: :: :: A For Krsh :) hehehehe. :: :: :: Sa Logijem ne moze da se poredi to nema Boga ali za te pare je svakako ok proizvod..Zna se kako se kaze : `Koliko para,toliko muzike` :: :: :: @Ska :: :: :: Nisam u toku,ne procitah bas sve pa cini mi se da pominjes Logitech Wave tastaturu. :: :: :: Vidi,nije losa ali nije ni nesto posebno..U svakom slucaju zavrsava posao korketno. :: :: :: Meni recimo odgovara polozaj dugmica kao i sam grip sa ruke..Posle duzeg koriscenja da se ne znoji dlan a da bude udobno. :: :: :: :: :: :: Intel Q9650@4.3 Ghz LinX :: :: :: http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.pn :: :: :: GTX295 The Best Vantage Score :: :: :: http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png :: :: :: :: :: ::
@sky lose si informisan :). Glavna svrha tog ekrancica je pisanje Macro on the fly u igri. To ti je cisto bacanje para za takvu tastaturu. Ja imam G11 i jedina tastatura koju bih uzeo umesto ove je G110 ili neki razer, ostalo mi se uopste ne svidja.
:: @sky lose si informisan :). Glavna svrha tog ekrancica je pisanje Macro on the fly u igri. To ti je cisto bacanje para za takvu tastaturu. Ja imam G11 i jedina tastatura koju bih uzeo umesto ove je G110 ili neki razer, ostalo mi se uopste ne svidja :: :: Pozdrav!
Gile, kakav je to sad nacin, postavljas temu za A4Tech, a tu mi reklamiras Logitech, sram te bilo!
:: @sky lose si informisan :). Glavna svrha tog ekrancica je pisanje Macro on the fly u igri. To ti je cisto bacanje para za takvu tastaturu. Ja imam G11 i jedina tastatura koju bih uzeo umesto ove je G110 ili neki razer, ostalo mi se uopste ne svidja :: :: Pozdrav!
:: RIP (2000 - 2006 :: Верно је служио до задњег тренутка :: :: http://www.tcocd.de/Pictures/Peripheral/A4Tech/irw5.shtm :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар :: ни Аустроугар :: мрзе нас Јапанц :: и Лилипутанц :: ...................... :: Б. Ђорђевић :: ::
Trenutno koristim A4 Tech X7-G600 i ovo mi je treća jer su dve crkle pre toga. Zamenjene su u garanciji. Jedna za isti model a druga za G700 jer G600 vise nije bilo. Mislim da ne treba komentar. Inace dok radi odlicna je :) Imam i neku podlogu A4tech. Nije losa. Velika od neke vrste plastike i moze da se okrene da bude i hrapavija. Ne pisem od kuce pa ne mogu da vidim oznaku. Znam sam da je dosla u nekoj metalnoj kutiji. Pakovanje izgleda skuplje od podloge :D
Od miseva imam samo logitech i opet bi ih uzeo. Ja koristim G5 a klinac G9. Imam i neka dva bezicna koja su u svrsi pomocnih miseva kad prikljucim jos neki komp.
@Gile sennheiser jeste dobar ali nisam odusevljen. Imam bezicni model Sennheiser RS 115 i jedno vreme je odlicno radio ali evo posle 2 godine upotrebe zadnjih par meseci se desi da zakrci. Potenciometar za jacinu zvuka zeza i preskace. Spadaju sa glave i ne pokrivaju celu usnu skoljku tako da zvuk nije izolovan. Ne bi uzeo isti model nikad vise. Neki drugi od sennheisera mozda ali ne isti.
Prijatelj koji se bavi muzikom mi je preporucio Koss. Videcu kad budem uzimao nove sta cu. _____________________________________________________________ Give us your brain for two hours and you will never be the same again.....
x7 gaming 200mp za 300di podloga je savrsena!!! evo moj logi se jako lepo slaze sa njom
:: Trenutno koristim A4 Tech X7-G600 i ovo mi je treća jer su dve crkle pre toga. Zamenjene su u garanciji. Jedna za isti model a druga za G700 jer G600 vise nije bilo. Mislim da ne treba komentar. Inace dok radi odlicna je :) Imam i neku podlogu A4tech. Nije losa. Velika od neke vrste plastike i moze da se okrene da bude i hrapavija. Ne pisem od kuce pa ne mogu da vidim oznaku. Znam sam da je dosla u nekoj metalnoj kutiji. Pakovanje izgleda skuplje od podloge : :: :: Od miseva imam samo logitech i opet bi ih uzeo. Ja koristim G5 a klinac G9. Imam i neka dva bezicna koja su u svrsi pomocnih miseva kad prikljucim jos neki komp :: :: @Gile :: sennheiser jeste dobar ali nisam odusevljen. Imam bezicni model Sennheiser RS 115 i jedno vreme je odlicno radio ali evo posle 2 godine upotrebe zadnjih par meseci se desi da zakrci. Potenciometar za jacinu zvuka zeza i preskace. Spadaju sa glave i ne pokrivaju celu usnu skoljku tako da zvuk nije izolovan. Ne bi uzeo isti model nikad vise. Neki drugi od sennheisera mozda ali ne isti :: :: Prijatelj koji se bavi muzikom mi je preporucio Koss. Videcu kad budem uzimao nove sta cu :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: ::
aa a ta je sad 800:D al mi nekako cudan materijal...tvrd kao da je od nekog kartona jaceg gresim naravno...al vise volim meke:)
:: Ova sto sam ja uzeo je kostala oko 1200. sad sam nasao na netu oznak :: :: A4 TECH Gaming mouse pad X7-80 :: :: :: :: ____________________________________________________________ :: Give us your brain for two hours and you will never be the same again..... :: ::
Steelseries Siberia nisu ništa specijalno za gaming, probao sam ih, najobičnije stereo slušalice. Logitech je jedan od retkih proizvođača koji ima na tržištu 7.1 headset, i kao takav barem na papiru je ispred svih ako ništa drugo.
Sennheiser nema veze sa gamingom. Ako ćemo tim putem onda da krenemo da ubrajam onda i Bang&Olufsen...
Nisam prodao MX Revolution, on je kod devojke :) , već sam prodao Performance MX. Uzeo sam Logitech G500 umesto njega jer mi ne treba wireless miš... __________________ Scourge of PCBerza
:: Mnogo je veci broj zadovoljnih nego nezadovoljnih A4 Tech korisnika, to se vidi i u ovoj temi. Inace kod slusalica pored Sennheisera jedino nesto mogu da traze Altec Lansing (mada im ne znam nijedan noviji model koji moze da se uzme kod nas) i Steelseries jer su Siberia V2 najbolje sluske za gaming :), tu jednostavno Razer i Logitech i A4 Tech xd nema sta da traze, ovo ostalo nije nista narocito :: :: Naravno da je Logitech i Razer izdrzljiviji od A4 Tech-a, ali to ima naravno duplo vecu cenu :), a dok ti vrtis jednog Logitech-a ja cu da provrtim dva razlicita A4 Tech-a :: :: Pozdrav!
Nema bolje kupovine. Ovi proizvodi su vrh vrhova, kako po performanasama, tako i po kvalitetu. Ko nije zaslepljen sarenilom i ludilom, moze da kupi vrhunski mis i tastaturu od a4tech-a. Sam sam vlasnik misa i tastature, koji su u vrhu performansi. Za misa ovakvih performansi, ima da pretplatite Logitec, koji je isto to , samo sareniji(da ne kazem kic). Sija sljasti , ali kosta 50+eu. Pa ko se upecao, tesko njemu. Ima ljudi koji citaju izmedju redova, i mogu da skontaju sustinu i razmisle racionalno. Ko ne moze , nek placa, i srecno mu bilo.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
@Gliga Sad bi ja trebao da generalzujem da je A4Tech jedno obicno sr@nje posto su se u ovoj temi javili vise onih kojima isti proizvod nije doneo pouzdanost u radu vec je crkavao.. Zamisli sad da se postavim kao ti i odvalim takvu glupost!? Sad opet razmisli zasto ti ovo govorim?! Nekad sam te opominjao za tvoj brzoplet nastup i ishitrenu reakciju koju prozimas recima na forumu bez argumenata..Ovo ti je A pro po teme 8800 GTX i generalizacije uz definitivno lupanje da je nesto djubre nevidjeno! Da si expert na tom polju to nebi mogao da kazes a kamo li nesto drugo.. Isto tako kad bi znao koji broj karti brenda ATI je crkavao verovatno bi se pokrio po usicama a isto tako i za taj tvoj A4Tech.. A onda izvadi statistiku Logija pa ce ti valjda biti jasno sta je Logi a sta je A4Tech i koja je tu razlika u kvalitetu i pouzdanosti..
Gliga, već smo rekli da je A4LowTech ok za uložene pare, ali nemoj da se lažemo, proizvodi im nisu vrh vrhova ni u čemu... Uzmi jednom pa odvoji pare na Logitech ili Razer pa onda daj objektivno mišljenje. Ovako si samo zadovoljan time što imaš i sad misliš da nema boljeg od toga... __________________ Scourge of PCBerza
To je to Daume..Bas kao sto si sad objasnio..Vecina korisnika je zadovoljna sa onim sto ima i to im je od prilike i gornja granica koliko mogu da se ispruze..Za bolje i ne znaju pa sve po tome i mere..Misle da je najbolje ono sto oni imaju tj tese se..Tu malo prorade i komplexi i ponekad i ljubomora.. Ovo generlaziujem,ne povezujem sa Glgigom,on ima svoje vidjenje kroz prizmu svog posmtranja gde je neko iskustvo i znanje temeljio na osnovu zapazanja i odredjenih informacija..Njega i mogu da razumem ali i on moze sam sebe vrlo lako da razuveri da to nije bas tako.. Najteze je sa onima koji se bas tako i ne razumeju u materiju ali ponavljaju jedno te isto ko papagaj pokusavajuci da ubded i druge u ono sto su sami sebe ubedili da je istina tj u ono sto veruju,laznu utehu..
Sky, nekad ispadnes zaista pican, za razliku od Azraela koji je nepopravljiv...
opet cu ponoviti po stoti pu: ljudi, budiste sveni da nas 90 posto odavde smo prosecni korisnici i prosecnog novacnika, ne bavimo se prodajom hardwera i nismo milioneri!poenta je za ulozeni novac uzeti sto bolje a a4tech to svakako daje za nekih 20 tak evra! ne postoji nista bolje u rangu do 50 e od oscar a4tech-a!
:: Sky, nekad ispadnes zaista pican, za razliku od Azraela koji je nepopravljiv.. :: :: opet cu ponoviti po stoti pu: ljudi, budiste sveni da nas 90 posto odavde smo prosecni korisnici i prosecnog novacnika, ne bavimo se prodajom hardwera i nismo milioneri!poenta je za ulozeni novac uzeti sto bolje a a4tech to svakako daje za nekih 20 tak evra! ne postoji nista bolje u rangu do 50 e od oscar a4tech-a :: :: ::
.... ljudi, kakav genius, kakav lodži, razer i ostali? Ja sam kupujući x7 u giga?ronu, dobio kao nagradu računar. Već sam pisao o tome, dakle, a4 je najbolji. Ako i crkne više puta, kupiću ih još desetak!
E, sad pošteno, najbitnije, NAJ, NAJBITNIJE je, da te ne boli šaka i ne koče se mišići ruke zbog upotrebe pacova i tastature. Ondak sve ostalo. Taman se i kvarilo malo više, bolje da to crkne nego vaš deo tela. Sindrom koji se zbog toga javlja, izuzetno lako prerasta u hroničnu bolest - invaliditet koji se ne leči (kad se pojavi simptom bola u šaci i grčenja prstiju, ima leka, ali ako se nastavi sa silovanjem na tastaturi-mišu, ode ruka).
E, ima li bolji pokazatelj da je Fermi njesra, od ove teme? Pre smo nabijali postove i zekili se samo na Gvozdu, a gle sad, opet recikliramo A4tech, pa ćemo posle LC Power, a mogli bi malo i thuban i i9xx, nije to sve baš tako kao što izgleda.... e spameri spameri. A i narkoman se neki pojavio tu da objasni svoje tripove...ccc. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
i ja sam bio ponosan vlasnik i kleo se u logitech mx400 performance laser mouse jedno tri meseca dok se nije raspao...sve je to relativno...,a ovaj X7 radi razbija...nisam osetio nikakvu razliku u klikcanju od kako sam ga kupio...mikroprekidaci rade isto kao i prvog dana...a picim COD4MP svaki dan...toliko o tome.
Intel Q6600 @2.4GHz-Thermaltake V1(OCZ Freeze Extreme) Asus P5Q-E 2x2GB Kingston 800MHz,Artic Cooling RC Turbo Module 1x250GB Seagate , 1x500GB WD Sapphire 5770 Vapor x 860/1200MHz CM Elite 332 Corsair CMPSU-650TX Logitech G11 + A4Tech X7 Asus MB19SE Xoro 5.1 http://www.youtube.com/watch?v=GTOqIL0fOCs
ti se ne javljaj odes da kupis mis,dobijes i komp citav...mislim logika:D suma-sumarum do 50e logi ima toliko misova koij pocepaju A4 na komadice.. nemojte se zavaravati i prepirati za DZ uostalom postoje ljudi koji za tastaturu i misa ne bi dali vise od 2000,i to je to... @sluske za igru Roccat Kave Solid 5.1 Gaming Headset pravi 5.1 zvuk
:: .... ljudi, kakav genius, kakav lodži, razer i ostali :: Ja sam kupujući x7 u giga?ronu, dobio kao nagradu računar. Već sam pisao o tome, dakle, a4 je najbolji. Ako i crkne više puta, kupiću ih još desetak :: :: E, sad pošteno, najbitnije, NAJ, NAJBITNIJE je, da te ne boli šaka i ne koče se mišići ruke zbog upotrebe pacova i tastature. Ondak sve ostalo. Taman se i kvarilo malo više, bolje da to crkne nego vaš deo tela. Sindrom koji se zbog toga javlja, izuzetno lako prerasta u hroničnu bolest - invaliditet koji se ne leči (kad se pojavi simptom bola u šaci i grčenja prstiju, ima leka, ali ako se nastavi sa silovanjem na tastaturi-mišu, ode ruka) :: :: E, ima li bolji pokazatelj da je Fermi njesra, od ove teme? Pre smo nabijali postove i zekili se samo na Gvozdu, a gle sad, opet recikliramo A4tech, pa ćemo posle LC Power, a mogli bi malo i thuban i i9xx, nije to sve baš tako kao što izgleda.... e spameri spameri. A i narkoman se neki pojavio tu da objasni svoje tripove...ccc :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60430. Broj poslatih odgovora: 647756. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.