:: 700D Obsidian : :: :: :: :: axa obsidan 800D :D,pa znas kako 100 % se cuje,obicno ima taj mali huk protoka vazduha izmedju resetki(sad ostaje ono da li se cuju ventovi :D),al neko vestiji moze to sve srediti,ja sam modovao tempesta,sad se necuje ni taj huk protoka,i zamenio sam ventove,posto 30 cfm koliko imaju ti sto dobijes naspram XLF 61 cfm je velika razlika i oseti se :: :: po :: :: :: ::
toliko o vasem ukusu cim pricate o corsair obsidianu koji je obicna ogromna i veoma ruzna kanta tj bolje reci da ne postoji urznije kuciste definitivno!!!!
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
:: toliko o vasem ukusu cim pricate o corsair obsidianu koji je obicna ogromna i veoma ruzna kanta tj bolje reci da ne postoji urznije kuciste definitivno!!! :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
hehe, toliko o tvom ukusu, ti si ja mislim jedini koje je odvalio ovako nesto...jednostavno je, nije nasminkano spolja i pogledaj kako izgleda iznutra, imas snimak na youtube od 20min gde objasnjavaju ekstremno brzim tempom koje sve mogucnosti ima...a neko ko voli vise sminku nego ono drugo, za njega nije definitivno.
:: toliko o vasem ukusu cim pricate o corsair obsidianu koji je obicna ogromna i veoma ruzna kanta tj bolje reci da ne postoji urznije kuciste definitivno!!! :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
AMD Athlon II X3 425@X4 B25@water block Asus M4A785TD-M EVO 2x2GB DDR3 HyperX@1600Mhz ATI HD4200 128MB DDR3@1333Mhz Sideport PC power cooling and silencer 500W@TT Kandalf LCS 750GB samsung X2,1.5TB samsung F2
:: Da te pitam gde si uzeo on Xilence ventilatore plave :: :: _____________________________ :: ATI HD5750 CFX :: Vantage Score OC930/1240: :: http://img16.imageshack.us/img16/4823/17kvantage.jp :: :: :: :: toliko o vasem ukusu cim pricate o corsair obsidianu koji je obicna ogromna i veoma ruzna kanta tj bolje reci da ne postoji urznije kuciste definitivno!!! :: :: :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: :: ATI 477 :: :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: :: NZXT LEXA S NEON MODE :: :: CHIEFTEC CFT600-14 :: :: :: ::
onaj narandzasti Xigmatek je lepsi, meni, a ja bih ti medo preporucio Scythe, ili sharkoon za case..
:: eo ti vent medo kakav xilence :: http://spedr.com/437h :: :: A sto se tice corsa i obsidana ,nema dileme,najaca kcuista .. :: JEdino sto im nije naj naj je cena ! x :: Sve ostalo extra.
ja ga ne bih uzeo ni da je 50 e kao ni cosmos 1000 niti ostale kante od kucista od po 25 kg i metar visine...
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2) 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT600-14C
Za pare koje bi vi potrosili na kucista i napajanja,ja mogu vezati 5750 u Triple-Fire. Ja licno nikad ne bi uzeo kuciste skuplje od 100e jer je to cisto bacanje para. Sto kaze skeletor niko se nece prosvetliti sa GOLIAT kucistima...
jbg, ne mogu ja sad sa vama o tome, jer samo gledate sto jeftinije, da ima sto vise svetlecih fanova, da bude sto nesminkanije, kic, a kvalitet, moze srednji a i ne mora, mozete da pricate sta god, dok ne vidite i ne pipnete ovo uzivo...zinuli bi samo.. a ti Skeletore, majku mu, kad si vec napisao na engleskom, napisi ga pravilno, sta ti znaci ovo: `TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR`? Evo ti ispravka: `TRUE Black DualFan\Mirror Lapped`.
:: ja ga ne bih uzeo ni da je 50 e kao ni cosmos 1000 niti ostale kante od kucista od po 25 kg i metar visine.. :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
Ne bi ga ni ja kupio sebi al mi se svejedno sviđa kao kompletan proizvod bez mnogo mana.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Za pare koje bi vi potrosili na kucista i napajanja,ja mogu vezati 5750 u Triple-Fire :: Ja licno nikad ne bi uzeo kuciste skuplje od 100e jer je to cisto bacanje para :: Sto kaze skeletor niko se nece prosvetliti sa GOLIAT kucistima.. :: :: ::
Nisam rekao da su Corsair kucista losa,naprotiv odlicna su(a i skupa) i ja sam svestan toga,samo sam rekao da mi kvalitet kucista ne igra neku ulogu u racunaru.Naravno nikad ne bi uzeo Frontier,Zito,Mao Ce,Brus li i slicno. Trenutno imam CM Elite,CM jeste kvalitetan al su im kucista ruzna do neba,kuciste otvaram svaka 2 meseca radi ciscenja, i svaki put prasine kao da ga nisam otvarao 100 godina. Kad covek vidi kuciste koje dobro izgleda(bljesti kao Las Vegas),u njegovoj podsvesti se vec stvara izgled Azdahe koja je unutra...
Ne znam kako je sa HAF-om 932 ali ja sa 922 uopste nemam problema sa prasinom, a ni sa bukom ventilatora. Kad sam kupio haf-a mislio sam du cu morati nedeljno da ga cistim ali iznenadjujuce nije tako, samo redovno cistim prednji dust filter. : :: Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo
:: Ne znam kako je sa HAF-om 932 ali ja sa 922 uopste nemam problema sa prasinom, a ni sa bukom ventilatora. Kad sam kupio haf-a mislio sam du cu morati nedeljno da ga cistim ali iznenadjujuce nije tako, samo redovno cistim prednji dust filter :: : :: :: Problem HAF-a su dust FIlteri koje nema i dosta otvora i zato se skuplja nenormalno mnogo prasine, mene bi to uzasno nerviralo ::
Hahahahahhaha, to kaže ljubitelj NZXT-a.... VIC GODINE!!!!
@imarkovic, napisao je Both Lapped misleći na procesor i cooler, iako ih on nije lapovao. A za ceo tvoj prethodni post +1
Većina gleda klasična kič kućišta sa diodama, neonkama i sličnim plastičnim dodatcima. Samo da šljašti, kvalitet nije bitan. Nemoj da se štrecaš mnogo oko ultrasovog komentara za Obdsidian, nije ga on video dalje od slike na netu pa ne može ni da komentariše kvalitet... a i uopšte, ne mogu da shvatim ozbiljno komentar nekoga ko ima NZXT kućište... __________________ Scourge of PCBerza
O kvalitetu NZXT kućišta može samo da priča neko ko nije prošao pored kvalitetnog profi kućišta gde su prioritet, prostranost, fukncionalnost, odličan airflow, itd, a ne par šugavih `moćni rendžeri` lampica, kineskog pleha i plastike koja se na promaji ugiba.
***************************** Besposlen pop i goveda krsti...
:: :: O kvalitetu NZXT kućišta može samo da priča neko ko nije prošao pored kvalitetnog profi kućišta gde su prioritet, prostranost, fukncionalnost, odličan airflow, itd, a ne par šugavih `moćni rendžeri` lampica, kineskog pleha i plastike koja se na promaji ugiba :: :: **************************** :: Besposlen pop i goveda krsti... :: ::
ti si obican magarac koji lupeta i govori o tudjim ukusima... ko si ti da mozes da kazes sta se nekome svidja a sta ne.. i kakav kvalitet metala o cemu vi pricate bajke, zna se sta je prihvatljiv kvalitet a meni ne treba kuciste od platine, uostalom ne volim klasican izgleda nicega a ima jos mnogo takvih ljudi i nisi ti taj niti je bilo ko ovde taj ko ce da daje kriterijume sta nekome treba da se svidja a sta ne...
aj paljba sad
A ko si ti da ubedjuješ sve na forumu kako su NZXT kućišta bajna i sjajna i da troluješ bre o Corsair i CM kućištima???
Ne budi smešan bre... možeš da kažeš da si zadovoljan svojim kineskim kućištem, ali da govoriš o kućištima koja si video samo na slikama, to nikako ne možeš, tako da nisi kompetentan u ovom slučaju...
:: ti si obican magarac koji lupeta i govori o tudjim ukusima... ko si ti da mozes da kazes sta se nekome svidja a sta ne.. i kakav kvalitet metala o cemu vi pricate bajke, zna se sta je prihvatljiv kvalitet a meni ne treba kuciste od platine, uostalom ne volim klasican izgleda nicega a ima jos mnogo takvih ljudi i nisi ti taj niti je bilo ko ovde taj ko ce da daje kriterijume sta nekome treba da se svidja a sta ne.. :: :: aj paljba sa :: :: :: :: DFI DK P45-T2R :: INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2 :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIE :: ATI 477 :: WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACH :: NZXT LEXA S NEON MODE :: CHIEFTEC CFT600-14 :: ::
Da se odmah ogradim i kažem da ga nisam video uživo, ali mi se sviđa kako izgleda na ovoj Daumovoj slici. Možda je spolja malo pojednostavljeno, ali je za mene unutrašnjost mnogo važnija i tu je sasvim OK. Cenu, bolje da ne znam. Pretpostavljam da je sve samo ne OK.
u svakom slucaju je ogromno i samim tim sto nemam server i nesto tome slicno mi ne treba ni meni niti ijednom prosecnom useru....
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black, BOTH LAPPED TO MIRROR,PUSH&PULL(Scythe Slipstream 1900rpm x 2)+WASHER MODE 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFT
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647848. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.