to jest,pretpostavljate vec,dok ovo citate ,da jos zivim bez napajanja.depresija i apatija.na srecu, jos koliko,najkasnije od ponedeljka pa na dalje imacu sredstva!
e sad kod SS-a me nervira, jes da su mi u komsiluku (NBgd.),to sto narucis pa cekas, dok CFT ima odma i gde god oces. a ja to volim odma, dodjem uzmem i nosim.
da zanemarimo cekanje, sta je bolje od ova dva?, da kazem samo da sam mog pokojnog LC-a cenio najvise zbog toga sto je bio necujan i relativno hladan,eventualno mlak.
bas sam ze zbuljacio u temu..razumeo sam te raicu, to su tonovi koje volim da slusam..medjutim,ja naviko da to otvaram,vadim blato i prasinu, bice pronlem da cekam pet godina do prvog ciscenja, al ajd ce da vidimo, daleko je pon-utorak..
bas sam ze zbuljacio u temu..razumeo sam te raicu, to su tonovi koje volim da slusam..medjutim,ja naviko da to otvaram,vadim blato i prasinu, bice pronlem da cekam pet godina do prvog ciscenja, al ajd ce da vidimo, daleko je pon-utorak..
Ove je ozbiljan sajt gde se testiraju napajanja. Moj glas ide za vec pomenuto napajanje sa 5g garancijom.
Ukljuciti Fur i Linx u isto vreme je koristan nacin da se procesor, RAM, ploca i graficka uposle do max da se vidi kako sistem to izdrzava. Inace OCCT program ima opciju za testiranje napajanja koja radi isto= intel burn + cupava lloptica koja se vrti.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
samo zacici ko prase kad ga kolju i tu stane,bar kod mene,dok ovo drugo bogami resartuje masinu,nekako deluje pouzdanije kao test.bem li ga, meni racunar sluzi za razbibrigu dok pijem pivo,i za igrice dok mi zena ne presudi...
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647849. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.