Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
PSU do 100e?
STRANA 3 OD 4  
VMARC Ma jok, samo me zanimalo posto 25.01.2011. 01:55 #287340

status: user
broj poruka: 9438
Bolja kupovina, slazem se .)

S1000RR

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dautovic Kupis Corsair-a i `predjes igricu` 25.01.2011. 09:58 #287365

broj poruka: 2856
Ili nastavis da se igras i razmisljas sta ces da kupis, i vrtis oglase u nedogled...

Imam Corsaira koji je ustvari Seasonic - TX650W, ima 52A na 12V nije modularno sto meni i nije bilo bitno, kad bi videli kako sam ja spakovao moje nemodularno...Svi kablovi idu iz jedne rupe da prostite :) i lakse ih je spakovati i mnogo je lepse za oko neko modularno...ko je video slike mog kucista za o cemu pricam...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: Kupis Corsair-a i `predjes igricu` 25.01.2011. 10:09 #287366

broj poruka: 9006
Pa kad imaš kućište ko teren za mali fudbal, šta da rade nesrećnici s frontierom..

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

::
:: Svi kablovi idu iz jedne rupe da prostite :) i lakse ih je spakovati i mnogo je lepse za oko neko modularno...ko je video slike mog kucista za o cemu pricam..
Scyter Re: 27.01.2011. 21:32 #288545

broj poruka: 8138
Na kraju sam ipak uzeo LC Power Legion X2 1000W.

Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu.

Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja.

Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu.

Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli

Mortificat Re: Re: 27.01.2011. 21:40 #288550

broj poruka: 3519
Možda da staviš još par tih 6870 pa da pričamo o znojenju :)
Sudeći po specifikacijama, max kombinovana snaga na 12V mu je 996W sa 83A, odnosno 36A na 12V1..4 grani. Mislim da je dobar izbor, čestitam na kupovini.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909

:: Na kraju sam ipak uzeo LC Power Legion X2 1000W
:: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
Scyter Re: Re: Re: 27.01.2011. 21:47 #288552

Pa, pazi, jos jedna ce pasti sigurno za godinu-dve, ali 3 grafike... Mislim da nisam toliko odlepio

Dovoljna je i jedna, nema nijedne igre da je uposli kako treba, sem raspalog Metro-a i Crysisa.

:: Možda da staviš još par tih 6870 pa da pričamo o znojenju :
:: Sudeći po specifikacijama, max kombinovana snaga na 12V mu je 996W sa 83A, odnosno 36A na 12V1..4 grani. Mislim da je dobar izbor, čestitam na kupovini
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909
:: :: Na kraju sam ipak uzeo LC Power Legion X2 1000W
:: ::
:: :: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: :: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: :: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: :: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
Mortificat Re: Re: Re: Re: 27.01.2011. 21:52 #288555

Naravno da nema potrebe za tim, ja to samo da ti nahvalim napajanje

:: Pa, pazi, jos jedna ce pasti sigurno za godinu-dve, ali 3 grafike... Mislim da nisam toliko odlepio
:: Dovoljna je i jedna, nema nijedne igre da je uposli kako treba, sem raspalog Metro-a i Crysisa
:: :: Možda da staviš još par tih 6870 pa da pričamo o znojenju :
:: :: Sudeći po specifikacijama, max kombinovana snaga na 12V mu je 996W sa 83A, odnosno 36A na 12V1..4 grani. Mislim da je dobar izbor, čestitam na kupovini
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1576909
:: :: :: Na kraju sam ipak uzeo LC Power Legion X2 1000W
:: :: ::
:: :: :: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: :: :: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: :: :: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: :: :: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
OCz re 27.01.2011. 21:53 #288556

broj poruka: 2900
SLI i CF je uvek promasaj ako se naknadno pravi posle tolikog vremenskog perioda. To se ili odmah stave dve karte ili samo jedna - posto ce kasnije za tu lovu biti uvek jace i bolje karte.

Napajanje je dobro, ali uopste ne koliko je npr. onaj Seasonic. No dobro, odlucio si kako si odlucio i neka te sluzi lepo sluzi i sto duze.
mslavko82 Re: Re: 27.01.2011. 22:02 #288562

broj poruka: 721
Može biti malo kasno, ali zapravo http://goo.gl/VG2Vu - napajanje je odlično, a to je najbolji test što ima.
Zapravo, tvoje napajanje nije CWT :) nego Andyson (K-serija) koji je opet vrlo kvalitetan (a nastao je besramnim kopiranjem CWT DSG platforme). Sve u svemu, kupio si napajanje za narednu deceniju si miran, zdravo nek te služi :)))

Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!

:: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
Scyter Re: re 27.01.2011. 22:03 #288563

Pazi, znam i ja da je Seasonic firma, to znaju i vrapci na grani, ali najvise me je odbijalo ka kupovini konkretno modela sa 750W zbog toga sto nije modularno. To mi je licno potrebno, jer moje kuciste (Revoltec Sixty 3) nije bas extra prostrano. A i kakvo god da je, nije jace od Legiona X2.

:: SLI i CF je uvek promasaj ako se naknadno pravi posle tolikog vremenskog perioda. To se ili odmah stave dve karte ili samo jedna - posto ce kasnije za tu lovu biti uvek jace i bolje karte
:: Napajanje je dobro, ali uopste ne koliko je npr. onaj Seasonic. No dobro, odlucio si kako si odlucio i neka te sluzi lepo sluzi i sto duze.
Scyter Re: Re: Re: 27.01.2011. 22:05 #288564

Cini mi se da sam negde video na stranim forumima da se pominjalo da je CWT.

Jedni kazu da je CWT, drugi Andyson. Ko ce znati, ebem li ga...

:: Može biti malo kasno, ali zapravo http://goo.gl/VG2Vu - napajanje je odlično, a to je najbolji test što ima.
:: Zapravo, tvoje napajanje nije CWT :) nego Andyson (K-serija) koji je opet vrlo kvalitetan (a nastao je besramnim kopiranjem CWT DSG platforme). Sve u svemu, kupio si napajanje za narednu deceniju si miran, zdravo nek te služi :))
:: Stvarnost je iluzija prouzrokovana nedostatkom alkohola!
:: :: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: :: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: :: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: :: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
OCz re 27.01.2011. 22:11 #288568

Uopste nije bitno to da li je jace od Legiona. I nije u pitanju to sto je Seasonic neka firma, vec je jednostavo bolja platforma (Seasonic) i napajanje je kvalitetnije, novo i sa garancijom. Doduse valjda je i taj Legion nov tj. ne koriscen ako je to onaj sto Laca prodaje ?

U svakom slucaju kao sto rekoh dobro je napajanje i neka te lepo sluzi, ali licno mislim da si pogresio i da si se bezveze `nalozio` na 1KW nalepnicu.

ribolovac re 27.01.2011. 22:20 #288571

broj poruka: 1305
Neka te sluzi bar 10 godina, a posle ces vec da odlucis sta ces sa njim :-)
Koliko si ga platio?

cicija Da komšija besni 27.01.2011. 22:26 #288575

broj poruka: 411
Stvarno mnogo para ... oko 17000 dinara za napajanje ... Ovo je grejalica a ne napajanje za običan PC ... Taj Seasonic od 80€ je previše za jedan PC i jeftiniji je 100% i čak odličan ...
Baš dati za napajanje 160 i kusur € je previše i najvećim entuzijastima ...
Čemu to, hajde????

Mixx Re: re 27.01.2011. 22:43 #288581

broj poruka: 2931
uffff... razmimoilaze nam se misljenja ovde... na postoecu napr. 4870 dodati jos jednu za 70ak evra... ili na 4850 za manje... kako mislis jace za te pare?

:: SLI i CF je uvek promasaj ako se naknadno pravi posle tolikog vremenskog perioda. To se ili odmah stave dve karte ili samo jedna - posto ce kasnije za tu lovu biti uvek jace i bolje karte
:: Napajanje je dobro, ali uopste ne koliko je npr. onaj Seasonic. No dobro, odlucio si kako si odlucio i neka te sluzi lepo sluzi i sto duze.
raic Re: Da komšija besni 27.01.2011. 22:44 #288582

broj poruka: 9006
Ko kaže da ga je toliko platio?
Ne pratiš forum, cicija.

Always carry a flask of whiskey in case of snakebite.
Furthermore, always carry a small snake.

:: Stvarno mnogo para ... oko 17000 dinara za napajanje ... Ovo je grejalica a ne napajanje za običan PC ... Taj Seasonic od 80€ je previše za jedan PC i jeftiniji je 100% i čak odličan ...
:: Baš dati za napajanje 160 i kusur € je previše i najvećim entuzijastima ..
:: Čemu to, hajde???
Scyter Re: re 27.01.2011. 23:02 #288586

Novo je napajanje, covek mi ga je na licu mesta izvadio iz kutije, bila je oblozena najlonom, kao i napajanje.

:: Uopste nije bitno to da li je jace od Legiona. I nije u pitanju to sto je Seasonic neka firma, vec je jednostavo bolja platforma (Seasonic) i napajanje je kvalitetnije, novo i sa garancijom. Doduse valjda je i taj Legion nov tj. ne koriscen ako je to onaj sto Laca prodaje
:: U svakom slucaju kao sto rekoh dobro je napajanje i neka te lepo sluzi, ali licno mislim da si pogresio i da si se bezveze `nalozio` na 1KW nalepnicu
OCz Re: Re: re 27.01.2011. 23:02 #288587

Pa mislim ovako, uzimas jos jednu 2god. staru kartu da bi na kraju dobio jednu sadasnju 6950/70 ? Pritom najvise dobijes starudije bez garancije koje sluze za grejanje kucista i yebavanje sa drajverima.
Razumem da je neko pre dve godine stavio 4870 u CF i dobio jedan extra setup. Ali sada je to zaista besmisleno ..

:: uffff... razmimoilaze nam se misljenja ovde... na postoecu napr. 4870 dodati jos jednu za 70ak evra... ili na 4850 za manje... kako mislis jace za te pare
:: __________________________________________________
:: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp
:: :: SLI i CF je uvek promasaj ako se naknadno pravi posle tolikog vremenskog perioda. To se ili odmah stave dve karte ili samo jedna - posto ce kasnije za tu lovu biti uvek jace i bolje karte
:: :: Napajanje je dobro, ali uopste ne koliko je npr. onaj Seasonic. No dobro, odlucio si kako si odlucio i neka te sluzi lepo sluzi i sto duze.
Scyter Re: re 27.01.2011. 23:03 #288588

100e.

:: Neka te sluzi bar 10 godina, a posle ces vec da odlucis sta ces sa njim :-
:: Koliko si ga platio
Mixx Re: Re: Re: re 27.01.2011. 23:23 #288593

broj poruka: 2931
ok mislio sam striktno frejmz pr dajnr. volem i ja novo, al ovo per dajnr....

:: Pa mislim ovako, uzimas jos jednu 2god. staru kartu da bi na kraju dobio jednu sadasnju 6950/70 ? Pritom najvise dobijes starudije bez garancije koje sluze za grejanje kucista i yebavanje sa drajverima.
:: Razumem da je neko pre dve godine stavio 4870 u CF i dobio jedan extra setup. Ali sada je to zaista besmisleno .
:: :: uffff... razmimoilaze nam se misljenja ovde... na postoecu napr. 4870 dodati jos jednu za 70ak evra... ili na 4850 za manje... kako mislis jace za te pare
:: :: __________________________________________________
:: :: http://img339.imageshack.us/img339/9292/retardlz.jp
:: :: :: SLI i CF je uvek promasaj ako se naknadno pravi posle tolikog vremenskog perioda. To se ili odmah stave dve karte ili samo jedna - posto ce kasnije za tu lovu biti uvek jace i bolje karte
:: :: :: Napajanje je dobro, ali uopste ne koliko je npr. onaj Seasonic. No dobro, odlucio si kako si odlucio i neka te sluzi lepo sluzi i sto duze.
Danijelk Re: Re: 27.01.2011. 23:31 #288595

broj poruka: 1541
Koliku si garanciju dobio za taj LC 1000W? Odlicno je napajanje, nema sta, al nekako mi ne ide zajedno da platis 17000din za samo 2 god. garancije, ako je ta cena i garancija u pitanju? Mislim valjda ce potrajati duze od te dve godine :)

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: Re: Re: 27.01.2011. 23:42 #288605

Garancija na njega ide 3 god. Pise lepo na kutiji.

Ja sam ga uzeo kao novo napajanje za 100e, sa radnom garancijom od 10 dana. Jbg, 170e mi je bilo mnogo, a nameracio sam da uzmem PSU od 1000W.

:: Koliku si garanciju dobio za taj LC 1000W? Odlicno je napajanje, nema sta, al nekako mi ne ide zajedno da platis 17000din za samo 2 god. garancije, ako je ta cena i garancija u pitanju? Mislim valjda ce potrajati duze od te dve godine :
:: ________________________________________________________________
:: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb
:: _______________________________________________
:: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2
cicija Da traje ... 28.01.2011. 00:01 #288616

broj poruka: 411
100e?!? hmm ... pa to je odličan dill ... ako se uzme prosek od 160€
Usput, ako uzmemo u obzir izjavu proizvodjača hardvera da komponente sve MANJE troše usled novog procewsa proizvodnje, tebi će ovo napajanje biti vredno sve dok bude radilo. .)
Evo dakaza da bar jedna PC komponenta koja se kupi traje do kraja svog radnog veka i da nema potrebe da se menja ...
Da traje bar 15 god.!

Mortificat Re: Re: Re: Re: 28.01.2011. 00:04 #288617

Jebeš to što piše na kutiji. I na mom XFX-u piše 5 year suppoprt, pa njie tako. Mada, teško da ova strvina može da crkne u tom roku.

:: Garancija na njega ide 3 god. Pise lepo na kutiji
:: Ja sam ga uzeo kao novo napajanje za 100e, sa radnom garancijom od 10 dana. Jbg, 170e mi je bilo mnogo, a nameracio sam da uzmem PSU od 1000W
:: :: Koliku si garanciju dobio za taj LC 1000W? Odlicno je napajanje, nema sta, al nekako mi ne ide zajedno da platis 17000din za samo 2 god. garancije, ako je ta cena i garancija u pitanju? Mislim valjda ce potrajati duze od te dve godine :
:: :: ________________________________________________________________
:: :: ASUS P5B-E Plus - E2160@3.0 - Gainward 4850 512 (650/2200) - Kingston 2x1Gb
:: :: _______________________________________________
:: :: DDR2 800 @ 833 (5-5-5-18) - LC Power 600H - Philips 2
:: :: :: Na kraju sam ipak uzeo LC Power Legion X2 1000W
:: :: :: Opsti utisak je da je napajanje vrhunskog kvaliteta. Na ruku je jako tesko, `hauba` je napravljena od jako kvalitetnog materijala, prosto kad ga uhvatis u ruke osetis nesto hladno. Ventilator je na njemu necujan, a hladi za sve pare. Ne zeli da cuje na pomisao da ce se zagrejati i pri najvecem opterecenju (LynX 1h). AMD Phenom II X6 1090T @ 4 GHz i Sapphire AMD Radeon HD 6870 @ 1000/1200 MHz ga nisu ni oznojili ni u jednom trenutku. Najlepse od svega je sto su naponi zacementirani u bilo kojim uslovima. Kablovi su kvalitetni, oblozeni su mrezicom, modularno je... Ma, sta dzabe pricam, kad sve pise na netu o njemu
:: :: :: Ono sto je sigurno je da je ovo napajanje kvalitet. Stojim iza toga, iako ga imam tek 1 dan, mogu slobodno da kazem da je napajanje itekako na samom vrhu liste najboljih napajanja
:: :: :: Ljudi ce naravno biti skepticni, jer na njemu pise LC Power, ali pravo da vam kazem, mene zabole stojko. Ovo je Metatron serija i tesko da je losa. Uostalom, u pitanju je CWT, LC lepi samo nalepnicu
:: :: :: Ono sto nikada necu znati je to da li ima stvarno 1000W. Istina, ne treba mi tako jaka snaga, ali od viska glava ne boli
gliga79 OCz +1 28.01.2011. 00:45 #288637

broj poruka: 4641
@Scyter
Nije sto ja imam pa se pravim pametan i sve moje najbolje, ali se slazem sa OCz-om,
Necu da malerisem ne daj boze, ali citam malo pre lik (Kepica) kupuje novo jer mu je Legion od 1000w crko !!!
Kazem ne daj boze , ali pazi kakva slucajnost :
http://goo.gl/amxVt

Thermaltake Soprano RS 200
Seasonic S12D, 850w Super Silent
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
Gigabyte 6850 1Gb, Windforce

STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs