Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Corsair 650D Review...
STRANA 3 OD 3
imarkovic Re: Re: Odlicno kuciste 26.04.2011. 10:13 #318441

status: user
broj poruka: 19084
Cosmos kuciste mi nikako ne vredi te pare koliko kosta, samo lepo izgleda i nista vise.. a za Sniper bih pre rekao da je veci midi tower, Full tower nije, malo mu fali ali nije.. 700D ako uzmes neces da se zajebes nikako, e TO je full tower matori, ja sam i dan danas odusevljen istim.. jedino je mala egzibicija kada treba da ga odnesem na terasu i izduvam od prasine:)

:: Ja ne robujem brendovima da se razumemo. Uzimam ono što mi je funkcionalno i best buy, ne gledajuću budžet, a menjao sam brendove kućišta od TT-a do CM-a, kao i Nvidiu i ATI. Kada se sagledaju stvari, CM Sniper za 150 evra je do nedavno bio sam u svojoj kategoriji jer je full Tower, ima pregršt ventilatora i dovoljno je širok da se sakrije svaki kabl. Tek kasnije se pojavio Corsair 600D sličnih specifikacija ali je midi u pitanju, pa tek onda TT Speedo. Sledeće kućište uzimam 700D ili 800D i biću miran nekoliko godina, kao što sam bio sa Cosmosom 1000. Drugi proizvodjači mi ne nude toliki izbor, TT mi ne odgovara zbog dizajna, a Silverstone kućišta mi updaju u kategorije gde imam bolji izbor, barem po meni: iako je Fortress FT02 odlično kućište, Corsair 700D mi je mnogo više dopadljiv. Ako TT izbaci takvo neko kućište po sličnosti kao 700D ili FT02, zašto da ga ne uzmem
::
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1
:: :: Izuzetnog dizajna !!
:: :: Sve je do ukusa ali ovo je stvarno prelepo za mene
:: :: Jes da je midi, ali pitanje je sta bi radio i sa Full-om
:: :: Nije mi potrebno, ovo bi mi takodje zavrsavalo posao, bez bespotrebnog zauzimanja prostora
:: :: Sto se tice brendova Daum(Cooler master) i wlada (corsair), svako robuje onom sto voli
:: :: To se i sad pokazalo.
:: :: Ja iskreno najvise volim Thermaltake i prvo ta kucista gledam
:: ::
:: :: Thermaltake Soprano RS 200
:: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent
:: :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma
:: :: Asus P5QL-
:: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh
:: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb
:: :: MSI 6850 Cyclone, Power editio
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Wlada011 ... 28.04.2011. 00:38 #319235

status: user
broj poruka: 851
Ma nebitno je ko pravi za Corsair. Vazno je da ne prave krs firme. Asatek lepo to napravi a Corsair jos bolje upakuje tako da nema ni ruznoce a kvalitetno je. Isto kao i napajanja. Daje jos vecu garanciju. Bitno je da po meni to ekstra izgleda i da su dobre firmne napravile koje same za sebe ne pakuju tako dobro.

ATI6950 I Graficka karta sa onzakom GTX570 ni u jednoj verziji a tu racunam i EVGA ludilo nisu dobrodosle u moj stan. Znaci ako vidite EVGA GTX570 na prodaju po 300e novu nemojte me obavestavati.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs