status: user broj poruka: 19084 | Cosmos kuciste mi nikako ne vredi te pare koliko kosta, samo lepo izgleda i nista vise.. a za Sniper bih pre rekao da je veci midi tower, Full tower nije, malo mu fali ali nije.. 700D ako uzmes neces da se zajebes nikako, e TO je full tower matori, ja sam i dan danas odusevljen istim.. jedino je mala egzibicija kada treba da ga odnesem na terasu i izduvam od prasine:)
:: Ja ne robujem brendovima da se razumemo. Uzimam ono što mi je funkcionalno i best buy, ne gledajuću budžet, a menjao sam brendove kućišta od TT-a do CM-a, kao i Nvidiu i ATI. Kada se sagledaju stvari, CM Sniper za 150 evra je do nedavno bio sam u svojoj kategoriji jer je full Tower, ima pregršt ventilatora i dovoljno je širok da se sakrije svaki kabl. Tek kasnije se pojavio Corsair 600D sličnih specifikacija ali je midi u pitanju, pa tek onda TT Speedo. Sledeće kućište uzimam 700D ili 800D i biću miran nekoliko godina, kao što sam bio sa Cosmosom 1000. Drugi proizvodjači mi ne nude toliki izbor, TT mi ne odgovara zbog dizajna, a Silverstone kućišta mi updaju u kategorije gde imam bolji izbor, barem po meni: iako je Fortress FT02 odlično kućište, Corsair 700D mi je mnogo više dopadljiv. Ako TT izbaci takvo neko kućište po sličnosti kao 700D ili FT02, zašto da ga ne uzmem :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/6l1 :: :: :: Izuzetnog dizajna !! :: :: Sve je do ukusa ali ovo je stvarno prelepo za mene :: :: Jes da je midi, ali pitanje je sta bi radio i sa Full-om :: :: Nije mi potrebno, ovo bi mi takodje zavrsavalo posao, bez bespotrebnog zauzimanja prostora :: :: Sto se tice brendova Daum(Cooler master) i wlada (corsair), svako robuje onom sto voli :: :: To se i sad pokazalo. :: :: Ja iskreno najvise volim Thermaltake i prvo ta kucista gledam :: :: :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: :: Intel Q6600, Corsair H50+2x Enermax Magma :: :: Asus P5QL- :: :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mh :: :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: :: MSI 6850 Cyclone, Power editio :: :: :: :: |