Mislim da sada iz svega ovog mozemo da izvucemo zakljucak... ja sam uzeo ok napajanje u mom cenovnom rangu, a jedina stvar koja ce da prezivi apokalipsu 2012 je vladino napajanje :) Poz svima
Imas sasvim solidno napajanje i neces imati problema u koliko nije bas neki falican primerak Ja imam losije od 30e i radi na dosta jacoj masini bez problema.
Ali to wladino nece da samo prezivi Apokalipsu nego ce i da je prouzrokuje koliko je dobro i sto je isto bitno lepo za oko...
:: Mislim da sada iz svega ovog mozemo da izvucemo zakljucak... ja sam uzeo ok napajanje u mom cenovnom rangu, a jedina stvar koja ce da prezivi apokalipsu 2012 je vladino napajanje : :: Poz svima
Sine,ako se namesti da grom rokne bas u tvoju zgradu nece ni N ostati od tvog napajanja( ni od tebe ako nedaj Boze budes tada za kompom),pa makar imao istetovirano ASUS i CORSAIR na celu.Nece ti ni te tvoje bejzbolke pomoci... AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Bilo sta da se desi tako moze samo da se desi celom kraju ili celoj mojoj zgradi, a ja bi jos i najbolkje prosao posto imam najnoviju instalaciju i dobre osigurace i sve super. A i da se desi moje napjanje bi prezivelo kada malo sta drugo bi. A naravno da se desi tako nesto saznao bi se krivac i dobila odsteta kad tad, a to su znate koje sanse, isto kao i da me udari grom na ulici :: Totalno glupo pricati o tome uopste :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
-grom ce biti sprzen!Njegovo napajanje ima GOD MODE i OVER-NATURAL DISASTER protection... Wlado,jel` si siguran da je to Corsair?Da nije Chuck Norris? AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
Normalno kada neko ispuzi iz ruseviona posle apokalipse sa necim kockastim pod miskom iz cega vire pipci tj kablovi znajte ja i moj X-750 smo to. Dao sam mu i ime. Tihi. Ljudi vi pricate o gromu od preko milion volti. Sta moze to da prezivi, nista, ne postoji na svetu uredjaj koji bi to preziveo pa tacno da ima zastitu kaao atomska centraala. Ali zato svuda okolo ima stvari koje privlace grom da udara u njih da se to ne desava. I ako se desi to drzava sanira, dodju vatrogasci i izadju na uvidjaj ljudio, naprave zapisnik i to se nadoknadi. Elementarna nepogoda. Od toga nema zastite niti se pravi zastita od groma za kompijuter, spasavas goli zivot kakav komp. A sve ostalo od cega ce verovatno komsijama pocrkati mikrotalasne, tosteri, frizideri, moje ce napajanje sacuvati komp. Napraviti kratak spoj, riknuti surge protector, p[oiskakati osiguraci, da sprece to, samo ih podignem i oni rade ponovo i kakav UPS i gluposti.
Jos uvek mirise na novo, stya znaci kada dobijes nesto zapakovano u celofanu original a ne bez celofana kao grafike i ostalo odakle vade sta im pada napamet i prodaju posebno. Jos se osecaju oni kablovi i ona torbica na ganc novo sa 1m.
M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje, Ko predlozi MSI nek mi k... glodje!
Znam da mi poznat od negde ovaj Wlada,al tek sad sam se setio kad spomenu ovu pesmicu dole... Evo ga: http://trololololololololololo.com/ AMD Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi DeskStar 500GB - Asus 8600GT - LC Power 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED 3 macke,dve iste i jedna razlicita :D
:: Gledajte CoolerMaster pakovanje napajanja od skoro 100e i Seasonic pakovanje :: Kolika je razlika u kutiji 5 puta je veca razlika u kvalitetu Seasonica. :: :: http://i.imgur.com/FrfPk.jp :: :: Radujmo se ugovoru svi, Lalaala lala lala :: Naguzimo se i budimo dobri kupci :: :: :: M/B mi je ASUS ROG, grafika takodje :: Ko predlozi MSI nek mi k... glodje :: ::
Nisu dzabe za Office i bitne podatke i takop, za kucu su nepotrebni. Pogotovu kome treba 800e za UPS kakavo napajanje ima. A gledajte ovog Aliena koji se izlegaao tek, kao onaj iz Osmog putnika, pogledajte vi te pipke, koje bog ne moze sloziti. Cena 9000 din. Tezina 2kg daj boze, oklop lim za oluke. Suplje, guli se, bruji, riche ali radi.
A bolji je od 70% vas sto ima. Daj bre Dexter cuce te ljudi, jedva skupe za komp pomislice da im treba i UPS odustace od kupovine, koj` ti je.
Samo da vam kazem razlika je 4000, izmedju ova dva. Neracunajte moje od 750W posto je CM 750W=Seasonic 650W a on je oko 4000 vise. Pa vi vidite, ja vam to predstavim onako kako je. A sada ce da me napadnu da je dsrugacije. A kada bi svima predstavio ovako tj istinu opala bi prodaja onih uzasa. Vama treba UPS, ne UPS nego triple UPS. i to ako ima neki koji ide izmedju napajanja i kompa a ne izmedju napajanja i zida. Jel taj vam ne vredi.
Imam i ovo radi godinama kod keve u kompu. AGP. Ali je on 500W a moze i na PCI-E. CHIEFTEC srebrni, Komp je radio pre toga na nekom kinezu no name i nije bilo vruce. Kada sam dodao grafiku 4650 i napajanje 500W, ne smem da se uhvatim za gornji deo kompa, napajanje, usijanje. Gore nego mojaa grafika, ali radi i ne cuje se. Dobro moje od kada ga imam X-750 radi na Fnless [0db] modu. Radio je jedno ukupno 10-15 minuta sa ukljuceenim ventilatorom. Ali ako vam treba ne tiho, nego [0db] za te vase jake masine onda X-750 ili X-650.i ZA x-750 NIJE LEPO OBJASNJENO FANLESS MODE DO 20%. ne fANLESS MODE JE SVE DOK NAPAJANJE NE DOSTIGNE ODREDJENU TEMP OKO 50-60c VALJDA bice Fanless, kada se zagreje dovoljno a ne samo donja ploca koja ne utice na njega nego delovi unuta onda ce tek proraditi ventrilator a on kad proradi proradio je kao 3 Noctua da duvaju punom snagom a necujes ga samo nije 0 db.
Intel-AMD dual core support, SLI Ready 500W. Silent Pro 500-600W je ono sto mnogima treba ovde. To je COOLERMASTER koji vredi. Ne Gold jer za te pare mozete da kupite Seasonic Gold nego obican SilentPro.
Jer ste citali onaj lik koji je dohvatio kablove od X-750 da pravi sleeve. Upropastio je kabl 24 pin. I to na zadnjoj zici. Koji baksuz. Zaglavio mu se i sjebao ga. Pa je slao mail Seasonicu da mu salju nove, naravno setali su ga kome da se obrati i ovo i ono. Onda mu je Corsair poslao odmah kablove postoi ima i njega. Znaci Sesonic ne pipajte kakvi su takvi su. Super su ali one zice pri kraju nisu lepe. Video sam kako to ljudi sakriju. Uzmu siroki buzir i samo taj deo prekriju sa njim nista da stegne zice i da se samo povuce da se skine ako treba.
Dobijete ovo samo lepse. Nista da se stegne samo da je vizuelno sa rastojanja lepse. Samo gde to naci taj buzir takav.
Ma dajem primer sta je lik uradio sa kablom, kako to izgleda, samo ne ovako stegnuto. Nego da izgleda kao...kao na Crosshair 4 onaj interni USB, sto se ne vide zice i belo nego je cela crna guma preko njega. Ne znam kako da to izvedem a da ne grejem gumu, necu da se zezam ni malkice sa tim kablom. I samo na kraju do napajanja i samo 24 pin kabl, na ovim drugim krajevima imam extension NZXT na onim koji se vide.
Necu dirati nista sada, videcu sta nosi vreme, kada budem pravio selidbu u 650D pa onda cu videti, trazim najbolja resenja. Posto za moj rezervni kabl ne postoji to je 20+4 pin. Tj dole je 18 a gore 6 cini mi se.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.