Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G9x ili...?
STRANA 3 OD 4  
UncleSam ... 01.06.2011. 13:20 #329903

status: user
broj poruka: 164
Pa necu da otvaram temu zbog misa sigurno.

Jel ti zivis u Bgd??? Mislim jel si ovde uzeo G700 za 70e. Jel znas da se krecu cene i do 120e.
Ali iskreno ne verujem da nisu toliko obavesteni mozda samo nisu promenili cene inace je mozda pribliznao 10-20 gor dole ne 45e vise.

Kako sta sam hteo pa nisam nagrdjeni Logi Fan posto Logitecha ima da se kupi, a ASUSa sam Fan Boy posto ga nema a ne pristajem na Micro Star... Cim bi se ASUS pojavio ponovo bi bio erkstra pogotovu ako ga ima u GIGATRONU.

Mi volimo EVGA i cuva nas CIA
uzeli smo skoro 10 miliona.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg 01.06.2011. 13:22 #329906

broj poruka: 17098
Mislis da on razume , a tek da moze i tebi da objasni?

Kod njega je zurka u glavi , i svi povracaju...

AMD Phenom II x6 1055
5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MHz
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w
CpuCooler:Titan Vanesa

:: Ja tebe nista ne razumem, sta si hteo ovim da kazes??
::
:: :: STa lep cu komplet imati njihov.
:: ::
:: :: http://i.imgur.com/7Ea8G.jp
:: :: http://i.imgur.com/FWCm3.jp
:: :: http://i.imgur.com/fVBC4.jp
:: :: Jedino se plasim da ne kazu da sam fanboy kako kod nas tako i da mi Logi posalje uvredljiv mail sa predlogom da kupim Genius od 85e neki.
:: :: Ako to rade u oblasti grafickih zasto ne bi i u oblasti miseva
:: :: Znate zasto, zato sto Logitecha ima a one nemaju.
:
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: ... 01.06.2011. 13:26 #329909

broj poruka: 19084
u VipHouse sam platio 70eu, a dok nisam to nasao video sam da mu je cena oko 11.000din sto mi nije padalo na pamet da dajem.. a ne mogu da vidim izmenili su nesto sajt, mrzelo me da trazim, uglavnom bio sam kod njih pre jedno 3 nedelje i video sam kutije sa G700.. ako imas neku firmu gde mozes da uzimas po vp ceni mozda ima jos koji eu jeftinije..
ma hteo je da kaze da uklopi u komplet jos i ovog misa ali izgleda da mu ova besna tastatura ne pomaze u kucanju

:: Pa necu da otvaram temu zbog misa sigurno.
:: Jel ti zivis u Bgd??? Mislim jel si ovde uzeo G700 za 70e. Jel znas da se krecu cene i do 120e
:: Ali iskreno ne verujem da nisu toliko obavesteni mozda samo nisu promenili cene inace je mozda pribliznao 10-20 gor dole ne 45e vise.
:: Kako sta sam hteo pa nisam nagrdjeni Logi Fan posto Logitecha ima da se kupi, a ASUSa sam Fan Boy posto ga nema a ne pristajem na Micro Star... Cim bi se ASUS pojavio ponovo bi bio erkstra pogotovu ako ga ima u GIGATRONU
:: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: uzeli smo skoro 10 miliona
UncleSam Lako je razumeti ali oni predstave tako da bi mogli da nastave to da rade 01.06.2011. 13:27 #329911

Prosto i jasno zamuceno od strane onih koji se bore za takvo stanje.

Uvredama nagovoriti na nesto sto mi drugi biiraju. Kako ne kapiras. Posto zelim najbolje za 355e ja sam FanBoy. Evropa ne poredi ta dva uopste jer nisu za poredjenje. Ovde sam lud posto necu za velike pare losije posto nema boljih. UKRATKO.

Kada se pojavi neko pametniji od mene pa krene da pise tacno pravopisom, pun znanja i bude prepoznao ovo sto ja vidim bice zlo. Nece moci da mu nakace ni da ne zna gramatiku ni da ima zurku u glavi, ali imaju oni druge Metode kojim stite stanje koje su napravili. Ocistice ih EU kao perac ulica kuceca govna.

Dexter013 E jbg 01.06.2011. 13:29 #329914

Wlado pod ruku sa Chuck-om pa da raskrinkate sve te teorije zavera?

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

UncleSam ... 01.06.2011. 13:31 #329915

Nema tu nikakve teorije zavere. Prosto i jednostavno zgrnuti pare dok se moze. I ja bi brani one koji mi daju grafike besplatne i da s eigram sa novinama ali to tako ne moze. Na planeti zemlji je kaznjivo. Sta je sa svim onim hardverom sto kazu ustupila ta i ta firma. Ja molim da se objave brojevi jer ja necu da kupujem nista sto je dirnut kartoncic sto otvara kutiju. A to nije nista, to je samo otvoreno, ispipano i slikano. Sta je sa onim sto ne znam. Tipa daj da vidimo kako zvace Crysis kada je klokujemo imamo jos 2h dok ne dodju po nju.

vuk125 Re: ... 01.06.2011. 13:33 #329918

broj poruka: 2929
Blago tebi.
Jel ti uyomas neke lekove protiv takvog tvog stanja?

:: Nema tu nikakve teorije zavere. Prosto i jednostavno zgrnuti pare dok se moze. I ja bi brani one koji mi daju grafike besplatne i da s eigram sa novinama ali to tako ne moze. Na planeti zemlji je kaznjivo. Sta je sa svim onim hardverom sto kazu ustupila ta i ta firma. Ja molim da se objave brojevi jer ja necu da kupujem nista sto je dirnut kartoncic sto otvara kutiju. A to nije nista, to je samo otvoreno, ispipano i slikano. Sta je sa onim sto ne znam. Tipa daj da vidimo kako zvace Crysis kada je klokujemo imamo jos 2h dok ne dodju po nju
UncleSam ... 01.06.2011. 13:36 #329920

Na takav sam ja ASUS naleteo. Na neki za koji su imali malo vremena da se igraju. A necu da moj ASUS ostecuju pogani MSI softveri koji su im konkurencija i koji lose uticu na druge grafike. Nemam MSI hardver i softver mi ne treba uopste. Zabranjen je u mom kompu. Blago meni ili ne isto je i drugom narodu samo oni ne vide.

Daum Re: E jbg 01.06.2011. 14:31 #329952

broj poruka: 12805
....i da mu razbije akvarijum ako ga ima, ili da mu skuva kornjaču...

CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd

:: Trebao si onda (jer sam ne umes drajvere da instaliras)
:: da uzmes palicu, odes mu na stan i polomis mu i zenu i decu od batina (ako ih ima)
:: ako nema ni zenu ni decu, onda prebijes macku ili psa
:: ako ni njih nema onda roditelje, dok ne isteras tvoju neku pravdu..
:: Sta ce on tebi tu da kenja bre
:: @imarkovic znam sta znaci rec , samo ga cimam jer je nepismen
:: AMD Phenom II x6 105
:: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: 470 gtx gigabyte
:: MSI 760 GM-E5
:: Chieftec Drago
:: LC power 600
:: CpuCooler:Titan Vanesa
Dexter013 @Daum 01.06.2011. 14:33 #329954

Otvoren sam za sve mastovite predloge...

AMD Phenom II x6 1055
470 gtx gigabyte
MSI 760 GM-E51
Chieftec Dragon
LC power 600w

:: ....i da mu razbije akvarijum ako ga ima, ili da mu skuva kornjaču..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K
:: :: Trebao si onda (jer sam ne umes drajvere da instaliras)
:: :: da uzmes palicu, odes mu na stan i polomis mu i zenu i decu od batina (ako ih ima)
:: :: ako nema ni zenu ni decu, onda prebijes macku ili psa
:: :: ako ni njih nema onda roditelje, dok ne isteras tvoju neku pravdu..
:: :: Sta ce on tebi tu da kenja bre
:: :: @imarkovic znam sta znaci rec , samo ga cimam jer je nepismen
:: :: AMD Phenom II x6 105
:: :: 5 Gb Kingston hyperX genesis 1600MH
:: :: 470 gtx gigabyte
:: :: MSI 760 GM-E5
:: :: Chieftec Drago
:: :: LC power 600
:: :: CpuCooler:Titan Vanesa
gliga79 Re: ... 01.06.2011. 14:46 #329963

broj poruka: 4641
@Uncle Sam
Sta je problem sa MSI-jem, pa ga toliko mrzis?
Da li si imao losa iskustva sa ovim brendom ili nesto drugo je u pitanju.
Da li sponzorisu nekog koga ne bi trebali?
Da li je uvoznik neko koga mrzis ?
Daj razjasni nam pa ako budes ubedljiv da prodam i ja ovu moju koja radi savrseno :)

:: Na takav sam ja ASUS naleteo. Na neki za koji su imali malo vremena da se igraju. A necu da moj ASUS ostecuju pogani MSI softveri koji su im konkurencija i koji lose uticu na druge grafike. Nemam MSI hardver i softver mi ne treba uopste. Zabranjen je u mom kompu. Blago meni ili ne isto je i drugom narodu samo oni ne vide
imarkovic Re: Re: ... 01.06.2011. 14:57 #329968

gligo, stvar je jednostavna, on NE VOLI MSi, on voli ASUS i to je amin. Nema veze sto nema razloga, on jednostavno ide srcem

:: @Uncle Sa
:: Sta je problem sa MSI-jem, pa ga toliko mrzis
:: Da li si imao losa iskustva sa ovim brendom ili nesto drugo je u pitanju
:: Da li sponzorisu nekog koga ne bi trebali
:: Da li je uvoznik neko koga mrzis
:: Daj razjasni nam pa ako budes ubedljiv da prodam i ja ovu moju koja radi savrseno :
:: :: Na takav sam ja ASUS naleteo. Na neki za koji su imali malo vremena da se igraju. A necu da moj ASUS ostecuju pogani MSI softveri koji su im konkurencija i koji lose uticu na druge grafike. Nemam MSI hardver i softver mi ne treba uopste. Zabranjen je u mom kompu. Blago meni ili ne isto je i drugom narodu samo oni ne vide
:: :: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: :: uzeli smo skoro 10 miliona
gliga79 Re: Re: Re: ... 01.06.2011. 15:38 #329978

broj poruka: 4641
To da , ali me zanima zasto vise mrzi MSI, nego sto voli ASUS i EVGA?
Verovatno ima neki razlog?

:: gligo, stvar je jednostavna, on NE VOLI MSi, on voli ASUS i to je amin. Nema veze sto nema razloga, on jednostavno ide srcem
:: :: @Uncle Sa
:: :: Sta je problem sa MSI-jem, pa ga toliko mrzis
:: :: Da li si imao losa iskustva sa ovim brendom ili nesto drugo je u pitanju
:: :: Da li sponzorisu nekog koga ne bi trebali
:: :: Da li je uvoznik neko koga mrzis
:: :: Daj razjasni nam pa ako budes ubedljiv da prodam i ja ovu moju koja radi savrseno :
:: :: :: Na takav sam ja ASUS naleteo. Na neki za koji su imali malo vremena da se igraju. A necu da moj ASUS ostecuju pogani MSI softveri koji su im konkurencija i koji lose uticu na druge grafike. Nemam MSI hardver i softver mi ne treba uopste. Zabranjen je u mom kompu. Blago meni ili ne isto je i drugom narodu samo oni ne vide
:: :: ::
:: :: :: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: :: :: uzeli smo skoro 10 miliona
UncleSam ... 01.06.2011. 17:37 #330014

Ne verovatno bi ja sada uzeo pre MSI da nisu sponzori suparnickog fudbalskog kluba pre nego GIGABYTE recimo i sigurno pre nego Sapphire ali posto postoji ASUS nema teoretske sanse. Jednostavno mi je takva priroda da pre necu da kupim nego da gledam da sam dao pare za to.

Primer je kuler za memoriju. Sa Zalmanom komp izgleda mnogo bolje i ja sam ga kupio u zelji da nadomestim to sto nemam Dominator. Gledao ga gledao ga, gledao dominator i pukao i izbacio ga iz kompa i vise ne ulazi. Kada nemam onaj necu nista imati. Tako je i ovde stim stosu skuplje stvari. Meni karta nije trebala obavezno ali sam je uzeo zbog sanse da prodam ovu i da imam ASUS i plocu i kartu. ASUS je3 50% zasto sam je kupio.
Zahvaljujuci srpskom mozgu a ne ASUS-u i ljkudima koji su zasluzni za odabir ASUS-a ja sam to doziveo sto sam. Da ne ulazim sta je tu bilo, zeljda da kupim i aftermarket kuler posle ili naamerna prevara ili jednostavno da se ratosiljaju necije igracke za vikend ili sam samo nabasao na poluispravnu kartu.
A sta god da se desilo moglo je da bude izbegnuto sto je najgore jer kartu nisam odneo ja kuci u kutiji nego u kompu ispravnu, radi testirana...Znaci malo namernog ima tu...
Postigli su samo to da cu sledeci put razmisliti 100 puta pre upgrada i da cu p[rorediti upgrade sto se vise moze.

imarkovic Re: ... 01.06.2011. 18:45 #330026

ajde da razumem za MSi ali nikako mi nije jasno zasto eVGA..

:: Ne verovatno bi ja sada uzeo pre MSI da nisu sponzori suparnickog fudbalskog kluba pre nego GIGABYTE recimo i sigurno pre nego Sapphire ali posto postoji ASUS nema teoretske sanse. Jednostavno mi je takva priroda da pre necu da kupim nego da gledam da sam dao pare za to.
:: Primer je kuler za memoriju. Sa Zalmanom komp izgleda mnogo bolje i ja sam ga kupio u zelji da nadomestim to sto nemam Dominator. Gledao ga gledao ga, gledao dominator i pukao i izbacio ga iz kompa i vise ne ulazi. Kada nemam onaj necu nista imati. Tako je i ovde stim stosu skuplje stvari. Meni karta nije trebala obavezno ali sam je uzeo zbog sanse da prodam ovu i da imam ASUS i plocu i kartu. ASUS je3 50% zasto sam je kupio.
:: Zahvaljujuci srpskom mozgu a ne ASUS-u i ljkudima koji su zasluzni za odabir ASUS-a ja sam to doziveo sto sam. Da ne ulazim sta je tu bilo, zeljda da kupim i aftermarket kuler posle ili naamerna prevara ili jednostavno da se ratosiljaju necije igracke za vikend ili sam samo nabasao na poluispravnu kartu.
:: A sta god da se desilo moglo je da bude izbegnuto sto je najgore jer kartu nisam odneo ja kuci u kutiji nego u kompu ispravnu, radi testirana...Znaci malo namernog ima tu..
:: Postigli su samo to da cu sledeci put razmisliti 100 puta pre upgrada i da cu p[rorediti upgrade sto se vise moze.
UncleSam ... 01.06.2011. 22:36 #330096

EVGA posto je sa zapada i citam tamo te forume gde ljudi kazu EVGA-ASUS pa druga klasa svi ostali. A i nekako lepo izgledaju. Imaju Super OC grafike sa mnogo vise gigabyta nego normalne. Jednostavno da bi zapadna elektronika bila u kompu.
Ne verujemd abi stavio EVGA grafiku na ASUS plocu, ne znam mozda mada sumnjam.
Ili jedno ili drugo. A ja MSI nisam mrzeo dok ovde nisu poceli da me ubedjuju da je to kao ASUS. Onda sam poludeo posto znam da je daleko od njega i ne da sam ga zamrzeo ne mrzim ja nikog nego sam jos cvrsce odlucio da dok ne budem imao svaki izbor pred sobom da se na njih necu obazirati zbog mugucih lazi oko performansi posto drugih nema.

Daum Re: ... 01.06.2011. 22:42 #330101

Ajde lepo ugasi nalog, i prihvati se knjige, pošto je sramota gledati kakve gluposti nepovezane pišeš, koje pritom nikoga ne interesuju...

:: EVGA posto je sa zapada i citam tamo te forume gde ljudi kazu EVGA-ASUS pa druga klasa svi ostali. A i nekako lepo izgledaju. Imaju Super OC grafike sa mnogo vise gigabyta nego normalne. Jednostavno da bi zapadna elektronika bila u kompu.
:: Ne verujemd abi stavio EVGA grafiku na ASUS plocu, ne znam mozda mada sumnjam.
:: Ili jedno ili drugo
UncleSam ... 01.06.2011. 22:43 #330102

Drugo nije tacno da ja bas MSI mrzim, podjednako ne dolazi u obzir i GTX570 DirectCu Ii kao i sve verzije slabijeg Caymanchica. To nije mrzna to je jednostavno objasnjavanje ljudima nedokazanima da ako oni mogu kod sebe da stave sta ima na meniju ja ne mogu.
Oslepeo si kao ne vidis da je pitao zasto Mrzim MSI. Ne ja ne Mrzim nijednu firmu samo je doslo do rasprave kako to ja smem da ne bi kupio nikada.
I ja sam pre kupovao slabiji komponente i mogaao da stavim sta bilo unutra. Zatvorim stranicu i to je to. Imam ja plocu MSI radi 5-6 god. Imam i napajanje CHIEFTEC ali to nisu stvari za ovaj komp gde imam dosta stvari za koje u svetu postoje teme za vlasnike najboljih komponenti Seaasonic X, ASUS Crosshair 4 club, Maximus 4,...eNERMAX REVOLUTION ... a nema recimo Twin Froze 6950 ili refrentni Sapphire owners club, LC Power Club. Mozda ima ali to nije isto kao ovo. Ovo je vrh i za svet a ne samo za nas.

Daum Re: ... 01.06.2011. 22:52 #330111

Super, sve je to lepo, drago mi je zbog tebe, izvrteo si istu rečenicu 1000 puta, stvarno nikoga ne zanima više tvoj problem i šta ti stavljaš u kućište...

Biće ti korisno da prodješ kroz školu, da ne završiš kao Sale, klečeći na kolenima da bi zaradio za život, bez trunke kulture...

:: Drugo nije tacno da ja bas MSI mrzim, podjednako ne dolazi u obzir i GTX570 DirectCu Ii kao i sve verzije slabijeg Caymanchica. To nije mrzna to je jednostavno objasnjavanje ljudima nedokazanima da ako oni mogu kod sebe da stave sta ima na meniju ja ne mogu
:: Oslepeo si kao ne vidis da je pitao zasto Mrzim MSI. Ne ja ne Mrzim nijednu firmu samo je doslo do rasprave kako to ja smem da ne bi kupio nikada.
:: I ja sam pre kupovao slabiji komponente i mogaao da stavim sta bilo unutra. Zatvorim stranicu i to je to. Imam ja plocu MSI radi 5-6 god. Imam i napajanje CHIEFTEC ali to nisu stvari za ovaj komp gde imam dosta stvari za koje u svetu postoje teme za vlasnike najboljih komponenti Seaasonic X, ASUS Crosshair 4, ... a nema recimo Twin Froze 6950 ili refrentni Sapphire owners club, LC Power Club. Mozda ima ali to nije isto kao ovo. Ovo je vrh i za svet a ne samo za nas
UncleSam ... 01.06.2011. 22:54 #330113

Koji Sale??? Ko je taj lik sto ga pominjete???
Ja sam sebe iozbezbedio ne boj se ti za mene, a mozda cu se i zaposliti uskoro, tj verovatno.
I otkud znate da ne radim sa vremena na vreme da uzmem koji dinar za zivot.

UncleSam ... 01.06.2011. 23:18 #330121

Realno gledano ja sam sada razmazeni Logi Fan Boy. Pa da imacu 4 Logitech stvari registrovane, dobre, 2 misha tastaturu i kameru, sve njihova najbolja gaming klasa. ASUS imam samo dve. Valjda sam ja Logitech Fan Boy prvo pa onda ASUS.

ASUS-CORSAIR-LOGITECH

Miskonius cooler master Spawn... 02.06.2011. 13:36 #330278

broj poruka: 4420
Je odlicna kupvina za relativno male pare
http://www.pcberza.rs/detaljnije/microsystems/38-21781/

Phenom X4 955 BE 3,2GHz
asus m4a88tv evo usb3
Samsung F3 Spinpoint 1TB
Mushckin 2x2 GB
Msi 6850 Cyclone
Cooler Master 690 II Advanced
Lc power Metatron 650 W
Lg 2243S-PF

Ishmerish Re: ... 02.06.2011. 13:47 #330281

broj poruka: 7285
Hoces da kazes da si od onda napredovao?????

Nije meni sto ti lazes nego sto mislis da ti verujemo!

Jebes mi sve ti si jos gori moron od onog dinga, brate tebi treba neko da zavrce glavu kao rubikovu kocku pa dok se sve ne vrati na svoje mesto !

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: To je bilo pre 5-6 godina i ja tada nisam znao ni da stavim grafiku u slot.

raic Re: Re: ... 02.06.2011. 13:52 #330283

broj poruka: 9006
Ish: Eno ti na benchu onaj battery pack za telefon što reče da bi nosio na pecanje.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Hoces da kazes da si od onda napredovao????
Ishmerish Re: Re: Re: ... 02.06.2011. 13:56 #330286

broj poruka: 7285
Koleza Raic-u ti mora da si me pomesao sas nekim...

Ja licno u 8 od 10 slucajeva ni ne nosim telefon na pecanje.

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Ish: Eno ti na benchu onaj battery pack za telefon što reče da bi nosio na pecanje.
STRANA 3 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs