Morao si to da vidis i prokomentariss? Nije imalo sanse da ti promakne, je li? XD
:: Jebote, čim ljudi kupe lodžiteka odma eksplozija u pantalonama, nenormalno :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: Svidja mi se posebno tezina misa i osecaj u kurci, odaje kvalitet.. :: :: :: :: ::
:: Jebote, čim ljudi kupe lodžiteka odma eksplozija u pantalonama, nenormalno :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: :: Svidja mi se posebno tezina misa i osecaj u kurci, odaje kvalitet.. :: :: :: :: ::
ahahahhhahaha vidi ovo nisam ni video tek sad kontam ovo za exploziju
:: Pa ti se valjda šališ sto mu gromova, šta ti onda znači ono :: :: `Svidja mi se posebno tezina misa i osecaj u kurci :: :: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima. :: :: :: :: :: Znam da se salis ali ne patim ja za brendovima, nego niko drugi ne pravi `krstene` wireless miseve sa ovolicnim prijeminicima :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.