tek sam stigao iz sela ,pa nisam bash mogao da odgovorama,elem sad sam naisa na neshto sto me je neprijatno iznendilo.
Thermaltake kuler koji sam dobio uz kuciste bio je nazad i radio je na 1000-1080 rpm ,prebacio sam ga napred i on radi na sugavih 570rpm ni da mrdne dalje(ploca msi 870-c45)naravno morao sam u drugi 3-pin ulazi da ga ubacim posto je kratak kabl,ali to je valjda nebitno?
Da ti mozda nije ukljucen Cool & Quiet. Isto tako probaj preko MSI programa koji ti dolazi uz plocu da podesis broj obrtaja po temperaturama. Kod Asusa mislim da se zove FanXpert valjda, nisam 100% siguran dok ne pogledam a za MSI ne bih znao, uglavnom preko 3pin konektora i odredjenog programa ili BIOSa mozes da mu kontrolises brzinu, tj povecas broj obrtaja.
Asus M4A88T-V EVO Gemini II 2x2 12cm fan Phenom x2 560 4ghz OC Kingston HyperX 2x2gb 1600mhz Powercolor 6850 1gb Cooler Master M520
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.