Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
sta mislite o ovoj fotelji?
STRANA 3 OD 3
Snoopy- Re: E jbg 22.09.2011. 01:09 #361972

status: user
broj poruka: 6083
Si se snasao za konopac? Ja bih ti preporucio da sacekas novu godinu, imace dosta lampiJona. Ali ako ne mozes da sacekas, onda uzmi konac za zube, pa se njime obesi skočivši sa skeletorove stomatoloske stolice

(mada, najbolje da se obesis tim nemenadzonovanovim kablovima kad su ti se vec svi smejali, mozda ce im posle bit krivo)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
No GPU, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Ne napadaj coveka Dautovicu, coveku smetaju kablovi ako nisu lepo MENADZOVANI..
:: I Sale bi se svadjao i vredjao zbog toga, sta tu ima lose
::
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh
:: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Philips 22
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire ... 22.09.2011. 01:13 #361973

broj poruka: 18472
Sta ce mu konopac?Ima sata kablove iz kucista :) I onako mu je cable management katastrofa :D

Kad krene besanje,ako moze neki live stream da gledam (spremicu kokice i kolu .) )

Hebi se snoopy,uzeo si mi misao :D

P.S.Jel mogu da dobijem GTX,posto sam i onako fanboy AMD ne volem,to nek uzme snoopy pa napravi Dual Socket sistem hehehehe.

Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.png
FrekFencija

Snoopy- Re: ... 22.09.2011. 01:18 #361975

broj poruka: 6083
Mislim da je prelilo casu to sto mu je skeletor `otvorio oci` da je som, niko od nas to ovde ne bi podneo i doneo bi istu odluku. Ja prosto imam kosmare od njegovog zlokobnog `aaaaaaaaahahhahahahahaa` jos uvek odzvanja u usima, please make it stop!

Sky, odlazi zajedno sa njom, da ima sta da ga greje pod ladnu zemlju x)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Asus M4A87TD/USB3, G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600 cl9,
No GPU, G.Skill Sniper SSD 120GB, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT Apollo

:: Sta ce mu konopac?Ima sata kablove iz kucista :) I onako mu je cable management katastrofa :
:: Kad krene besanje,ako moze neki live stream da gledam (spremicu kokice i kolu .)
:: Hebi se snoopy,uzeo si mi misao :
:: P.S.Jel mogu da dobijem GTX,posto sam i onako fanboy AMD ne volem,to nek uzme snoopy pa napravi Dual Socket sistem hehehehe
:: Bulldozer -> http://i56.tinypic.com/fbew5h.pn
:: FrekFencija
STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs