Inace vidim da misevi koji do juce nisu smeli da se jave sad ordiniraju.. Ah tako je to kad macke nema :)
@Daume Nisam ni znao za to kuciste,stvarno dobro izgleda. Jedino sto me razocaralo u prezentaciji je onaj grob od graficke karte. Kvari vizuelni utisak.
Ja ti pustio mail, ti nista. :D Kako si uspeo da ga stavis kad je Gemini II 175cm ? Jedino ako si skinuo stranicu kucista. Tempest mi se svidja ali ako Gemini ne moze da stane i da se zatvori strana, a rekao bih da ne moze po specifikacijama, ima `klirens` od 159cm kad se skine vent onda otpada. Gledao sam danas i CM Storm Enforcer, deluje manje od mog Chieftec-a ali je siroko pa pretpostavljam da bi Gemini stao, skidao sam stranu i deluje kao da moze da se napakuje. Inace moj Chieftec je prodat danas, pa vec sutra, prekosutra uzimam novo. CM 690 mi se nije svideo nesto, dok HAF 912+ nisu imali izlozen, ali sam zato balavio po Bitfenix Colossus-u. :D Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
@Misko Veruj mi da sam gledao licno i montirao TT kucista koja su fenomenalna. HDD ne moze da lupa u svim kucistima.Ova sto sam gledao imaju fabricke gume(klizace) koje se srafe za hdd i ubacuju se u kaFez. Celik crne mat boje precizno odradjen i uklopljen u mm. Provetrenost je vec njihov zastitni znak. Ne kazem sad da je TT bog, ali ima po meni najlepse modele u klasama. Naravno o ukusima se ne raspravlja, tako da ja pricam u svoje ime. Dopadaju mi se i kucista drugih proizvodjaca CM, Corsair.... Po meni je TT daleko od Fail-a.
Morao sam da se javim :))))
Evo Nebeski (kako ga zovete) ima TT Sword. Nek iznese malo utiske.
@Sky Fire Pusti bre covece taj Audic, to je vise zenski auto .)
Što više istražujem kosmos, sve više verujem u Boga. ``Albert Ajnštajn``
:: @Gligan :: Nemam ja nista protiv TT ali ta firma ima velika propuste sto se tice standarda izrade kucista :: Od sestorice ljudi koje znam licno koji su imali TT kucista trojica su se zalila na vibracije :: Ovo sto sam cuo ovde na forumu, i video na netu je samo plus na sve to, i nije to samo do jedne serije kucista vec je problem malko sir :: To su ipak neke osnove, i ako neko ispljune 70-100 evra (a mani 200 i vise) za kuciste, normalno je da ocekuje izvestan kvalitet u izrad :: Svakom kucistu i svakom proizvodjacu moze da se nadje mana, ali je ovo ipak po meni fai :: I ne samo TT vec i Antec ume da ga usere, ali forum valjda i sluzi da se za takv :: stvari zna :: O kojem god proizvodjacu da se ima bilo kakvo misljenje, uvek moze da se kaz :: da je to generalizacija :: :: :: P :: Znao sam da ces da se javis :: :: :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Unutra je isto kao i HAF sto mi se svidja, pise da staju kuleri do 175mm sto mi odgovara zbog kulera, to mi je i najbitnije, ima napred vratanca, gornji kuler cu kupiti, podrzava SSD, gumeni odstojnici za napajanje, USB 3.0 napred itd. Uglavnom ima sve sto mi treba na duze staze, jer kuciste ne menjam svaki dan i svidja mi se izgled i funkcionalnost, btw uzivo izgleda dosta lepse i ozbiljnije nego na slici. Javljam kad uzmem. Hvala svima na predlozima i savetima. :) Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Unutra je isto kao i HAF sto mi se svidja, pise da staju kuleri do 175mm sto mi odgovara zbog kulera, to mi je i najbitnije, ima napred vratanca, gornji kuler cu kupiti, podrzava SSD, gumeni odstojnici za napajanje, USB 3.0 napred itd. :: Uglavnom ima sve sto mi treba na duze staze, jer kuciste ne menjam svaki dan i svidja mi se izgled i funkcionalnost, btw uzivo izgleda dosta lepse i ozbiljnije nego na slici :: Javljam kad uzmem. Hvala svima na predlozima i savetima. : :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
Pa napisao sam da uzivo izgleda lepse i ozbiljnije nego na slici, sto znaci da sam ga video uzivo. Plasticna mu je prednja strana samo, kao i kod svakog kucista te klase. Kod Colossus-a je neka mesavina gume, nije cista plastika, ali zato kosta koliko kosta. :) Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Bolje ga prvo pogledaj uživo, jer deluje dosta platično.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: :: :: Unutra je isto kao i HAF sto mi se svidja, pise da staju kuleri do 175mm sto mi odgovara zbog kulera, to mi je i najbitnije, ima napred vratanca, gornji kuler cu kupiti, podrzava SSD, gumeni odstojnici za napajanje, USB 3.0 napred itd. :: :: Uglavnom ima sve sto mi treba na duze staze, jer kuciste ne menjam svaki dan i svidja mi se izgled i funkcionalnost, btw uzivo izgleda dosta lepse i ozbiljnije nego na slici :: :: Javljam kad uzmem. Hvala svima na predlozima i savetima. : :: :: :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: ::
Ma ni ja nisam odusevljen izgledom prednje maske, na oko izgleda jeftino, ali nije na dodir, bas sam se zezao malo sa vratancima i ok su kvaliteta, nece otpasti ili ostati u ruci. HAF nisam video uzivo, na slikama je ruzan do bola. CM 690 sam isto video uzivo i deluje mi isto kao i ovo, kada je plastika u pitanju, cak i gore jer joj je i cela gornja strana plasticna. Kod Enforcera plasticna je samo prednja strana, ne znam da li si ga video uzivo i opipao... Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Meni ono izgleda kao igračka, ali ok... ukusi su različiti.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
sa 65 na 100+ evra... Proveri tog enforcera, mislim da su mu nogice plasticne... Sto bas i nije najsrecnija okolnost ako mislis da drzis na tvrdoj podlozi...
Clearly you`re lacking in the intelligence department.
:: sa 65 na 100+ evra.. :: Proveri tog enforcera, mislim da su mu nogice plasticne.. :: Sto bas i nije najsrecnija okolnost ako mislis da drzis na tvrdoj podlozi.. :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
moju recenicu? :) Svrati do Monitora pa vidi njihov izlozen 690, zgranuces se. Cela gornja strana kao i napred, gde su mrezaste rupice, sve su popunjene prasinom, a znam koliko ih je tesko ocistiti jer sam te iste plasticne mrezice imao napred na plasticnoj masci na mom Chieftec-u. Kad sam ga takvog video, normalno da sam odustao od ideje da ga kupim, jer nisam od onih da briskam svoje kuciste svaki dan, a pogotovo zbog plasticnog mesh-a. A to ne mora da znaci da kuciste nije kvalitetno, jednostavno, prosao sam tu patnju sa mojim Chieftecom i necu opet da se cimam sa tim. Ne znam zasto si shvatio ovo kao prozivku al` ok, ko se ljuti....tuti fruti! :D Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Tu sam se prijatno iznenadio. :D Povukao sam kuciste sa donje strane da ga izvucem iz drvenog rafa gde je izlozen, normalno sa plasticnim nogicama bi izleteo, ali ovaj se nije ni pomerio, morao sam da ga podignem pa izvucem, jer ne klizi nimalo. :D Tako da nema problema sto se tice toga. Nije bas bilo za 65e, bilo je 75e, a Storm je 8900 din. :) Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: sa 65 na 100+ evra.. :: Proveri tog enforcera, mislim da su mu nogice plasticne.. :: Sto bas i nije najsrecnija okolnost ako mislis da drzis na tvrdoj podlozi.. :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Sto lepo ne kupis par kila plastike i kilo pleksija pa sam lepo skuckas ```kuciste```, mozes i kolegu iz druge teme da kontaktiras za crno/masni(zlatni) dizajn.
A za ostale nekako su mi draze Intel vs AMD ili nV vs ATI diskusije od ovog izdrkavanja sa kucistima. Ovo me sve vise podseca na Kingston sagu, tako je i sad pa izgleda da samo CM zna da napravi kuciste. Sto je strasno ne ozbiljno sa vase strane i relativno standard za kindergarten razmisljanje!
Znam koje cu uzeti, izbor je pao na CM Enforcer, NZXT Tempest EVO ili Hades kao zadnja opcija. Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Znam koje cu uzeti, izbor je pao na CM Enforcer, NZXT Tempest EVO ili Hades kao zadnja opcija :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: ::
:: Ma decko zna sta je kvalitet, rekli su mu u bloku ili mu se javilo u snu :) :: :: Mada kad je bal nek je maskenbal i ovo je pravi izbor http://fwd4.me/0Cz :: Kvalitet na nivou!! :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Najjace sto je izbor pao a troumi se covek :))))) ::
Nisam iz bloka, niti mi je bilo ko rekao sta da uzmem. :)) Sta fali Storm Enforceru? Tempest nema u prodaji, sutra ako stigne idem da pogledam Hades i pada odluka. A to Gigashit ne bi uzeo ni da mi poklonis. :) Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Ma decko zna sta je kvalitet, rekli su mu u bloku ili mu se javilo u snu :) :: :: Mada kad je bal nek je maskenbal i ovo je pravi izbor http://fwd4.me/0Cz :: Kvalitet na nivou!! :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Najjace sto je izbor pao a troumi se covek :))))) ::
Evo ti moj poslednji dobronameran savet posto vidim da si neozbiljan, ako hoces prihvati ako ne ne moras, enforcer == haf 912 sa tim sto je haf 912 bolji, jeftiniji i lepsi. ggnorekk..
:: Nisam iz bloka, niti mi je bilo ko rekao sta da uzmem. :) :: Sta fali Storm Enforceru? Tempest nema u prodaji, sutra ako stigne idem da pogledam Hades i pada odluka :: A to Gigashit ne bi uzeo ni da mi poklonis. : :: :: Chieftec Aegis CH-05B-B-O :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4.2Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: Ma decko zna sta je kvalitet, rekli su mu u bloku ili mu se javilo u snu :) :: :: :: :: Mada kad je bal nek je maskenbal i ovo je pravi izbor http://fwd4.me/0Cz :: :: Kvalitet na nivou!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Lala 4ever! :: :: http://fwd4.me/zC :: :: :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: :: :: Najjace sto je izbor pao a troumi se covek :))))) :: ::
+1 za HAF! Samo budi spreman da ga cistis od prasine cesto :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
a verovatno nisi ni pogledao. :D P.S. Nisam znao da je zabranjeno saliti se ovde na forumu. :) Inace, da ne uvazavam vasa misljenja kao kolega sa foruma, ne bih ni otvarao temu, vec bih kupio kuciste bez vase konsultacije. Drugo, ja Razor tvoje i Ish zezanje na moj racun nisam shvatio ozbiljno za pomenuto Gigashit kuciste koje ste mi predlozili, cak sam se smejao hehehe, sto pokazuje da imate smisla za salu sto je totalno ok sa moje strane. :) Pogledacu i HAF uzivo, ne zbog toga sto se `troumim` vec zbog toga sto je vecina ljudi sa foruma tako rekla. Danas ako im je stigao Hades, idem njega da pogledam kao i HAF, ako ne, onda sutra i sutra kupujem kuciste. Razlog zasto od ponedeljka nisam uzeo kuciste je posao gde provodim 12h i nemam mnogo slobodnog vremena da lutam po gradu i gledam kucista, zato sam izbor sveo na 3 kucista od koga je Tempest otpalo jer ga nema u prodaji, Enforcera sam video, ostaje samo Hades i HAF da vidim uzivo, koje se od ova tri pokaze kao MENI najidealnije za moje potrebe i budzet, to cu i pazariti. Hvala svima na predlozima i savetima, vase misljenje uvazavam, vas sve respektujem i isto toliko trazim od vas, nista vise. :) Eto, javljam kad uzmem kuciste, mogu i neki SS da bacim kad spakujem sve, ako to budete zeleli. Pozdrav i sve najbolje, hvala jos jednom. Chieftec Aegis CH-05B-B-OP Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4.2Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647722. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.