Sve preporuke za Logy G700. Tesko da cu sada da se vratim na `kabal`, lakse i prakticnije je bezicno.
Sto se tice Razera, mislim da je pored vec nabrojanih i Imperator dobar mis, nisam ga imao, ali sam ga koristio, po meni je odlican mis, samo malo skup.
Kada bih sada uzimao zicani mis, definitivno bi to bio Razer Imperator.
:: @mixx, jel ima taj mis neki update firmware-a, jesi probao to...? A scroll mozes da zamenis, fala bogu na svim A4Tech misevima su maltene isti.. : :: ne mogu, na svim a4 mi je crkao skrol :(
brate onda ne znam kako bih ti pomogao, sem da ti poklonim jednog Cherry-a:)
:: :: :: @mixx, jel ima taj mis neki update firmware-a, jesi probao to...? A scroll mozes da zamenis, fala bogu na svim A4Tech misevima su maltene isti.. : :: :: :: ne mogu, na svim a4 mi je crkao skrol : ::
Pa rekoh ti da stavis s bilo kog misa, 90% ih ima isti skrol mehanizam.
:: :: :: @mixx, jel ima taj mis neki update firmware-a, jesi probao to...? A scroll mozes da zamenis, fala bogu na svim A4Tech misevima su maltene isti.. : :: :: :: ne mogu, na svim a4 mi je crkao skrol : ::
ogromna je razlika kada se vratim sa sljake i u`vatim g700 u ruke. udobnost, preciznost, hyperfast scroll .) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647724. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.