Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
HAF 932 advanced
STRANA 3 OD 3
Dexter013 @Adzem 03.01.2013. 11:22 #465617

status: user
broj poruka: 17098
Jbg ja licno nikad nisam modovao kuciste tako da ne mogu da ti pomognem,
a isto vazi i za 95% ljudi odavde sa pc berze.

Zato se nisam ni javljao, jer ne znam na koga da te uputim dalje
na nekoga ko se razume u tu materiju.
+

01.01.2013 je. Nemoj da se ljutis na nas.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f0rever Re: Re: ... 03.01.2013. 11:24 #465618

broj poruka: 3821
Ja cu samo reci da se slazem sa imarkovicem.

Kome smeta ovaj forum, neka ne dolazi na njega.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 03.01.2013. 11:40 #465621

broj poruka: 3797
Problem je u tome sto je ovo moj prvi pc forum, drag mi je, jbg. :(
Ali, kada sam svratio do sekire i bench-a, video sam sta se zove pravi i ozbiljan forum.

Krivo mi je sto je sve tako, pa bolje da su se pojedinci uklonili sa berze, nego da sada imamo ovakvu situaciju.
Pa kada bolje razmislim, ja sam u ovim vodama relativno skoro(3godine)
pa sam opet posle `samo` godinu dana hteo da prvi put modujem moje Silverstone kuciste, a sada od te iste berze na kojoj sam naucio prve korake, meni ne moze vise da pomogne i forum se pretvorio u buvljak.

Ne volim sto je ovako, strasno mi je krivo, ali nisam ja ucestvovao u odrzavanju bolesnih fanboyeva i pojedinaca...

Isfustriran sam

:: Ja cu samo reci da se slazem sa imarkovicem
::
:: Kome smeta ovaj forum, neka ne dolazi na njega
Milos22 Adzem 03.01.2013. 15:01 #465675

broj poruka: 1720
Ako vidis da se niko ne javlja ti predji na benchmark eto sad znas gde su pravi ljudi i gde dobijas odgovore mislim da tokom novogodisnjih praznika postoje bitnije stvari od modovanja kucista i ostala cuda imaj malo obzira da ljudi uzivaju sa najblizim prijateljima i porodicama a ako hoces da ispunjavas svoje snove oko kompjutera onda procackaj malo youtube i google pa vidi kako ko radi .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

duqp vidi kada sam pisao post haha 03.01.2013. 15:11 #465678

broj poruka: 3466
otvorio oci procitao i napisao, onda mesam djokosrb i jos nekog valjda nemam pojma.

igore cekamo tu tvoju budzevinu od alu kutija itd :)

imarkovic Re: ... 03.01.2013. 15:51 #465686

broj poruka: 19084
ne mogu da verujem da si me napao na ovaj nacin, a uopste se nisam naljutio na tebe, samo sam hteo da ti skrenem paznju, cak mi prebacujes za ovaj disk koji sam inace i zaboravio.. da ti nesto kazem, da sam hteo da ti ga uvalim, ne bih ti ni rekao da ima bad sector koji sam inace izolovao i sada radi najnormalnije ko i svaki disk, bez ijednog bad sektora, ostavio sam ga za sebe i ne nameravam da ga prodajem, nikad se nisam brukao za tako sitne pare nekom da uvaljujem.. stvarno nije u redu ovo s tvoje strane. Izvini ako sam preterano napadno odreagovao, nije mi bila namera, nije razlog ovako da mi odgovoris stvarno jer sam u pravu.

A poslednju recenicu ne bih komentarisao, opet neverovatno da si na osnovu mog posta zakljucio odmah da i ja spadam u to sto si nabrojao.. respect za tvoje misljenje, ali samo cu ti reci da preterano naglo reagujes, najdobronamernije ti kazem.

:: Od kada sam nastupio grubo, tema ima 200 pregleda vise, ne brini se sve ja pratim, kao i uvek maksimalno objektivan i precizan! :
:: Nego, nisam znao da si bas toliko ljut na mene sto nisi uspeo da mi uvalis onaj hard disk sa bad sektorima, bas si nesto isfustriran? :((((
:: Pogodilo te je moje obracanje jajarama i funjarama, hmm, hmm
:: :: da, sigurno ce ti neko odgovoriti za novu godinu.. jel ti mozda nije palo na pamet da nije svako procitao tvoje pitanje...? Nego odmah napusavas i iscudjavas se.. i samo zbog toga sto tebi niko nije odgovorio odmah sve ode u propast.. kao da neko samo zbog tebe visi na forumu i ceka da neko postavi pitanje gde moze da se isece stranica kucista.. igrom slucajeva sam bas u toj prici trenutno, ali dosta ozbiljnijoj
f0rever asdadsda 03.01.2013. 16:02 #465690

broj poruka: 3821
Adzem, ti dobro znas da ja tebe gotivim kao osobu, al` stvarno mislim da treba da spustis malo loptu, samo iskren prijateljski savet.

Mnogo ljudi odavde je i mnogo starije i od tebe i od mene, i pre svega, ja znam da Markovic nikada ne bi nesto uvalio...

Ako ti je vratio novac(a verujem da jeste, tacnije, siguran sam) - ne vidim u cemu je problem.

Greske se desavaju, ljudi smo, nismo zivotinje.

Benchmark, ili PCBerza - stvar je izbora i licne preferencije. Oba foruma imaju svojih prednosti, i ja volim, takodje, i jedan i drugi.

Samo polako i smireno, hejtera, flejmera i svih ostalih vidova idiota ce uvek biti, i ne samo ovde - vec na svakom mestu, generalno - u zivotu..

Uvek treba naci zlatnu sredinu i drzati se toga - a ono sto ne zanima, zapravo, najlakse je ignorisati..

Ali eto, nekome je i to tesko, izgleda. :)

Hang tough! :)

I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!

Milos22 ... 03.01.2013. 16:17 #465701

broj poruka: 1720
Aj da je nesto hitno da mu ne radi komp ili tako nesto nego se buni sto mu niko ne odgovara kako da moduje kuciste ko da mu hitno treba :)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs