Problem je u tome sto je ovo moj prvi pc forum, drag mi je, jbg. :( Ali, kada sam svratio do sekire i bench-a, video sam sta se zove pravi i ozbiljan forum.
Krivo mi je sto je sve tako, pa bolje da su se pojedinci uklonili sa berze, nego da sada imamo ovakvu situaciju. Pa kada bolje razmislim, ja sam u ovim vodama relativno skoro(3godine) pa sam opet posle `samo` godinu dana hteo da prvi put modujem moje Silverstone kuciste, a sada od te iste berze na kojoj sam naucio prve korake, meni ne moze vise da pomogne i forum se pretvorio u buvljak.
Ne volim sto je ovako, strasno mi je krivo, ali nisam ja ucestvovao u odrzavanju bolesnih fanboyeva i pojedinaca...
Isfustriran sam
:: Ja cu samo reci da se slazem sa imarkovicem :: :: Kome smeta ovaj forum, neka ne dolazi na njega
Ako vidis da se niko ne javlja ti predji na benchmark eto sad znas gde su pravi ljudi i gde dobijas odgovore mislim da tokom novogodisnjih praznika postoje bitnije stvari od modovanja kucista i ostala cuda imaj malo obzira da ljudi uzivaju sa najblizim prijateljima i porodicama a ako hoces da ispunjavas svoje snove oko kompjutera onda procackaj malo youtube i google pa vidi kako ko radi .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
ne mogu da verujem da si me napao na ovaj nacin, a uopste se nisam naljutio na tebe, samo sam hteo da ti skrenem paznju, cak mi prebacujes za ovaj disk koji sam inace i zaboravio.. da ti nesto kazem, da sam hteo da ti ga uvalim, ne bih ti ni rekao da ima bad sector koji sam inace izolovao i sada radi najnormalnije ko i svaki disk, bez ijednog bad sektora, ostavio sam ga za sebe i ne nameravam da ga prodajem, nikad se nisam brukao za tako sitne pare nekom da uvaljujem.. stvarno nije u redu ovo s tvoje strane. Izvini ako sam preterano napadno odreagovao, nije mi bila namera, nije razlog ovako da mi odgovoris stvarno jer sam u pravu.
A poslednju recenicu ne bih komentarisao, opet neverovatno da si na osnovu mog posta zakljucio odmah da i ja spadam u to sto si nabrojao.. respect za tvoje misljenje, ali samo cu ti reci da preterano naglo reagujes, najdobronamernije ti kazem.
:: Od kada sam nastupio grubo, tema ima 200 pregleda vise, ne brini se sve ja pratim, kao i uvek maksimalno objektivan i precizan! : :: :: Nego, nisam znao da si bas toliko ljut na mene sto nisi uspeo da mi uvalis onaj hard disk sa bad sektorima, bas si nesto isfustriran? :(((( :: Pogodilo te je moje obracanje jajarama i funjarama, hmm, hmm :: :: :: :: da, sigurno ce ti neko odgovoriti za novu godinu.. jel ti mozda nije palo na pamet da nije svako procitao tvoje pitanje...? Nego odmah napusavas i iscudjavas se.. i samo zbog toga sto tebi niko nije odgovorio odmah sve ode u propast.. kao da neko samo zbog tebe visi na forumu i ceka da neko postavi pitanje gde moze da se isece stranica kucista.. igrom slucajeva sam bas u toj prici trenutno, ali dosta ozbiljnijoj ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.