@Dexter013 Nisam ja rekao da boranija nije zdrava. :)
@Razorman Ma ne trebaju mi tockici, a i necu jashiti i vozikati se po kuci sa kucistem. :) OK je i ovako. Videcu da li cu ga farbati, o tom potom..
@imarkovic Dobro, mozda covek voli crno iznutra.. :))
@solaja777 Da, veoma komotna kutija. Ostalo mi je samo da sredim pozadi cable management i da uzivam.
@MadCatz Ma i meni je palo na pamet da ga farbam, a i dexter mi je dao ideju,pa cu videti jos.. Da, kuciste je lepo i kvalitetno, a to sto nema USB 3.0 konektore sam resio tako sto sam imao vec 3.25` adapet koji se kaci na plocu i stavlja na mesto 5.25` uredjaja napred.. Prebacio sam ga iz anteca i sad imam dosta usb-ova napred, miran sam.. :)
Ako neko ima predlog kako da resim cable management neka javi pa da znam kako da slozim kablove da mogu lepo da zatvorim drugu stranicu..
Pozdrav i hvala!
Cooler Master 932 AMD FX 6300@4GHz+Xigmatek Balder1283 Gigabyte GA-990XA-UD3 Crucial 2x4 GB DDR3 1600 MHz Ballistix Tracer LED Samsung SSD 128GB 830+ 2 TB F4 ASUS ATI 7950 3GB DDR5 Dell U2412M Seasonic SS-750 W Logitech G105+MX518
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647733. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.