Kao sto nisi primetio do sad, ja druze ne pljujem vec iznosim cinjenice. Ti si napisao nesto sto nije tacno I to je ok, ziv covek gresi, nema nista lose u tome, radimo na sebi da bi bili bolji. To sto neko ne ume da klokuje I nestabilan mu je OC, krajnje je glupo da trazi krivca u hardweru, ali opet, mentalitet ljudi je takav da uvek prvo okrive sve ostalo a nikad sebe. Isto je ne tacna konstatacija koju si izneo da cim se malo OC AMD procesor, on nije stabilan - nije ako ne poznajes materiju istog. Moj je OC recimo od prvog dana, skoro dve godine vec, nikada nije `zakucao`. A koristim ga za rendering, CS i igre. Niko ti nije pripisao da si u nekom `taboru`, vec sam ti napisao da budes objektivniji. Stiglar drzi njegov 8350 na 4950MHz, gle cuda, stabilan OC. :-)
:: 1.Kada probas pljuj nemam nista protiv ako ti se to ne svidi :: 2. Tesko da lupam, FX 8350 rog ploca ASUS koja kosta 200e. OC na 4500Mhz prolazi testove stabilnosti ali se iz cista mira ponekada resetuje tj dobijas plave ekrane povremeno. na izzgled stabilan ali samo naizgled, kada ga nacepis u 3d maX-u tako overklokovanog popiujes plavi rekran, na defaultui njegovom radi sve o :: Kolega je uzeo taj proc sa t- nijeom extra plocom malo smo istrazivali I to su rezulati tih istrazivanja :: Prolazakkroz testove stabilno sto je meni vemo dobro pioznato sa phenomima Pi 9850 I PII 940 I PII 955 keje sam posedovao :: Nkon sto sam Imao PII 955 presao sam na intel do PII 955 samo sam amdove amao :: Tako da ja prvo proverim info pa kazem lupanje i nabadanje ne praktikujem :: Ja sam kao sto rekoh razmisljao o FX 8350 ali sam odustao iz gore pomenutoh razloga. :: :: Nemam nikakav interes da naviajm ni za jednu firmu, jako bi mi bioo drago da AMD isprasi intel I da intel smanjit svoje cene. Ja sam samo krajnji korisnik koji izmnosi svoje utiske :: :: 2. Za AMD si lupio sad :: :: Bar se informisi I pokusaj da budes objektivan pre nego sto napises nesto :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: ::
U pravu si prodacu Haswell i kupicu AMD. Zivot je ipak lepsi sa stabilnih 5Ghz
:: Kao sto nisi primetio do sad, ja druze ne pljujem vec iznosim cinjenice. Ti si napisao nesto sto nije tacno I to je ok, ziv covek gresi, nema nista lose u tome, radimo na sebi da bi bili bolji :: To sto neko ne ume da klokuje I nestabilan mu je OC, krajnje je glupo da trazi krivca u hardweru, ali opet, mentalitet ljudi je takav da uvek prvo okrive sve ostalo a nikad sebe. Isto je ne tacna konstatacija koju si izneo da cim se malo OC AMD procesor, on nije stabilan - nije ako ne poznajes materiju istog. Moj je OC recimo od prvog dana, skoro dve godine vec, nikada nije `zakucao`. A koristim ga za rendering, CS i igre :: Niko ti nije pripisao da si u nekom `taboru`, vec sam ti napisao da budes objektivniji :: Stiglar drzi njegov 8350 na 4950MHz, gle cuda, stabilan OC. :- :: :: :: :: 1.Kada probas pljuj nemam nista protiv ako ti se to ne svidi :: :: 2. Tesko da lupam, FX 8350 rog ploca ASUS koja kosta 200e. OC na 4500Mhz prolazi testove stabilnosti ali se iz cista mira ponekada resetuje tj dobijas plave ekrane povremeno. na izzgled stabilan ali samo naizgled, kada ga nacepis u 3d maX-u tako overklokovanog popiujes plavi rekran, na defaultui njegovom radi sve o :: :: Kolega je uzeo taj proc sa t- nijeom extra plocom malo smo istrazivali I to su rezulati tih istrazivanja :: :: Prolazakkroz testove stabilno sto je meni vemo dobro pioznato sa phenomima Pi 9850 I PII 940 I PII 955 keje sam posedovao :: :: Nkon sto sam Imao PII 955 presao sam na intel do PII 955 samo sam amdove amao :: :: Tako da ja prvo proverim info pa kazem lupanje i nabadanje ne praktikujem :: :: Ja sam kao sto rekoh razmisljao o FX 8350 ali sam odustao iz gore pomenutoh razloga. :: :: :: :: Nemam nikakav interes da naviajm ni za jednu firmu, jako bi mi bioo drago da AMD isprasi intel I da intel smanjit svoje cene. Ja sam samo krajnji korisnik koji izmnosi svoje utiske :: :: :: 2. Za AMD si lupio sad :: :: :: Bar se informisi I pokusaj da budes objektivan pre nego sto napises nesto :: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j :: :: :: :: :: ::
2600K je end of life, i zato ga ovde ljudi ne prodaju, nisu blesavi, ja sam jedva uspeo da nadjem sebi i7 2600 i ne nameravam da ga menjam, zajedno sa 2500K.
@Bobi, respect, nije da glumim nekog drvenog advokata, ali samo ovo, vuk125 definitivno nije neko ko ne zna da OC-uje, mislim i nije neka nauka na ROG plocama, pravljene su za to.
:: Ovde je hardware preskup, zato sto je takvo trziste namenjeno da sisa ovaj siromasni narod i da gradi staklene kule u Tai Peiu. Da vam je EVGA ovde svi bi sada vi sa tim AMD FX4 core i FX6 ne znam nisam pratio ni kako se zovu modeli. Totalno sam izgubio pojam o serijama kod AMDa posle X4 i X6. Svi bi vi sada igrali na najmanje 2600k i Z68. :: Jel u USA EVGA ne povuce stare iz prodaje kao ASUS kada treba da opadne cena pa da moras da uzimas najnoviju ili tek prethodnu seriju i da platis full cenu a da ostalo nema vise :: Nego lepo ima da se nadje EVGA Z68 SLI koja je fantasticna ploca i podrzava SLI za 39$ od EVGA pa 2600K koliko hocete ima na oglasima da se uzme polovno za 180-200$. :: 580 ima da se nadje i od EVGA i od ljudi. :: Ovde to ne moze, ovde je sve napravljeno u stilu da te izmuze za pare. :: Trebalo bi da je obrnuto, da je kod njih ovako a kod nas kao kod njih. :: Ali jbg mutirali smo u ko zna sta kao nacija :: :: :: ::
Vuk ti si dao za sve to 460-480 eura. Ja cu da uzmem za 480 e plocu 990+8320 + 212 + Graficku (650 ti boost) za te pare da ga OC 4.2- do 4.4 ladno za svaki dan i za koliko ce procenata da bude bolji intel 5-10% max. Nemojmo da se lazemo mnogo ti si spucao 460e za procesro plocu i haldjenje ja cu da uzmem i grafiku pride a tih 5-10% me ni ne dotice. A sta je jos od svega najgore sto svake godine intel izbacuje novi scket. Sto se tice razlike 3770 i 4700 po meni je to tapkanje u mestu. Malo veci clokc oprvdava razliku u procesroima. 5 -10% A tek haldjenje ta cuvena zvaka to je samo jos jedan samar kupcima. A pricu da dodam 150-200 erua da kupim ne pije vodu. To samo moze da prica onaj ko te pare ne zarduje, da ih zaradjuje drugacije bi razmislja i raspolagao sa njima. Ja ni u ludilu nebi bacio 200 za tih 10%, hajde da dobijam 50-60% pa da covek razmisli ali 10 % to standardan korisnik nemoze ni da primeti.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.