Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
EVGA 1000 G2 and 1300 G2
STRANA 3 OD 5  
Dejzan Re: Pih... 17.08.2013. 02:10 #509258

status: user
broj poruka: 3730

Sky brate..... Nvidia je zavrsila pricu .... moram da budem grub i da ti kazem KRAJ....
Serija 700 fail...... gubitak trzista ..... Realno volis Nvidia ok solidna firma nista vise....
U ostalom firma koja izbaci novu seriju a da je jaca od predhodne za 10% ...... jadno...
AMD vlada Gamingom KONZOLE,90% IGARA i sad kad izadju nove karte bice DOMINACIJA

Primera radi Titan koji kosta 900 eura i daje recimo 50 FPS u nekoj igri AMD koji kosta 350 do 450 dace 10FPS vise..... zasto ?? GAMING INVOLVED AMD

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

::
:: Povezati AMD i Gaming u jednoj recenici kao misaonu celinu - smesno
:: Kako ono bi?Kajmanska groznica,Potopljena ostrva,sta je sledece
:: Vulkanska erupcija?Karte koje ce da gore kao lile? :-
:: Ko hoce da se bavi fizickim radovima (rudarenje) za to je AMD a za gamin
:: zna se sta je smooth gaming by nVidia
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Blueberry Re: Pih... 17.08.2013. 02:19 #509259

broj poruka: 1271
`Truli bogataš

Stekao je ogromno bogatstvo, imanje, novac, firme, nekretnine, da mu je pet budućih pokolenja obezbeđeno u luksuzu, ali njemu sve to ništa ne znači, jer je već neko vreme prinudno smešten dva metra pod zemlju.`

Pomeri se s mesta :D

Ne bih se bunio da dozivim prvi deo `definicije`... Tesko :)...

:: Povezati AMD i Gaming u jednoj recenici kao misaonu celinu - smesno
:: Kako ono bi?Kajmanska groznica,Potopljena ostrva,sta je sledece
:: Vulkanska erupcija?Karte koje ce da gore kao lile? :-
:: Ko hoce da se bavi fizickim radovima (rudarenje) za to je AMD a za gamin
:: zna se sta je smooth gaming by nVidia
:: @Blueberr
:: Dobar ti potpis..Ljubomoran sam,koji si ti truli bogatas :))))
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.08.2013. 02:24 #509261

broj poruka: 3519
Boli guza, a? Tek će da te boli, Gejzane...Siromašna AMD ponuda te odvlači ka eVGA-i? Pobegao bi u drugi tabor, a? Želeo bi. Voleo bi. Ali, ne može se. Otuda imaginacije, tipa Holandija, (imaginacije-halucinacije-Holandija - igramo se asocijacije ).

Forum, zemlja, analitičko-akademska diskusija (tebe tu izuzimam), slobodno društvo i opet IT forum. Gde sam pogrešio? (retoričko pitanje, da opet ne nasedneš). Beer fest? Priznaj da si se malo smekšao sad, pa mi podilaziš, kako se ne bih našao uvređenim. Hajde, nije teško, izbaci to iz sebe, to ti je kao kad menjaš AMD karticu za grafičku karticu.

Opet Laza? Pa kako je on? Dobro? Je l` napisao nešto novo? Nije? Pa da, nije ni imao vremena, sve vreme je okupiran pristaliacama AMD gayminga.

@Blueberry

Vraćaj potpis!
Zaboravio si da napišeš Corsair još jednom :)

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ

:: Ocito da ti terapija ne pomaze .... Potrazi STRUCNU pomoc jer si na putu bez povratka..
:: Zabole me odakle tebi ploca ... i ko ti je dao....
:: Poenta je da EVGA proizvoda nema ili si retardiran da to ukopcas ili si se odvalio na Bir festu...
:: Ako imam para uzecu sve od EVGA u Holandiji ( ako si uopste cuo za tu zemlju ) jer jug EU kuburi sa kvalitetnim stvarima podosta...
:: Sto se tice moje masine za moje potrebe i vise nego dovoljna ali ocito ti bode oci a ima i razloga jer jer je AMD tu mislim znam da te niko ne razume ali evo imas kome da se ispovedis...
:: U ostalom u sta se ti uopste javljas ? Ko te bre pita ista ? sam pitas i sam odgovaras..
:: tezi slucaj a za te ces tek biti obavesten....
:: Gaming privilegija ? ahhahahaha Laza radi 24 sata ali su prebukirani mada bi ja licno potego veze za tebe i slicnim tebi..
:: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
Blueberry quick reply: 17.08.2013. 02:34 #509262

CORSAIR :D

SkyFire Gde li sam ovo vec sve video? 17.08.2013. 02:40 #509264

broj poruka: 18472
Ah,pa da,u nekoj od epizoda Tatatatiraca tj Branka Kockice..
Dejzane gradis imaginarni svet i jos si mu dao ime - AMD Gaming Evolved!
Da li shvatas koliko ti nije dobro?
Ne postoji takva karta (single gpu) koja je brza od Titana!
Titan se bolje prodaje od Ghz od koje je i vise nego duplo skuplji.
Zasto?Zato sto je najbrza karta - superiorna tehnologija
koja daje vrhunske performanse u gamingu i pored toga je karta za profi rad tako da
ta cena u takvoj simbiozi nije ni velika obzirom koliko vredi quadro i Tesla koji
su predvidjeni samo za profi rad uglavnom!

AMD- Advanced Marketing Deception - a ti si pao na to !

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Dejzan Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 17.08.2013. 02:48 #509266

broj poruka: 3730

Da mi je tvoja glava da se odmorim na par dana :)
Dobar si ti decko ....

@ Sky 7990 ili ti Malteski Red...... pssstt tisssincccinnaaaa....Da valja Nvidia bila bi u next Gen Konzolama mislim barem u jednoj ( Svi su AMD )
Naseo? ne brate ulozeno dobijeno....
Ceka se oktobar da vidimo sta Crvena Furija sprema.......

Titan jeste mocno parce hardvera al za Gaming totalno bacanje para... sry failll
inace 7990 kosta sad 600 eura :D :D BLAM !!!!!!!

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Boli guza, a? Tek će da te boli, Gejzane...Siromašna AMD ponuda te odvlači ka eVGA-i? Pobegao bi u drugi tabor, a? Želeo bi. Voleo bi. Ali, ne može se. Otuda imaginacije, tipa Holandija, (imaginacije-halucinacije-Holandija - igramo se asocijacije )
:: Forum, zemlja, analitičko-akademska diskusija (tebe tu izuzimam), slobodno društvo i opet IT forum. Gde sam pogrešio? (retoričko pitanje, da opet ne nasedneš). Beer fest? Priznaj da si se malo smekšao sad, pa mi podilaziš, kako se ne bih našao uvređenim. Hajde, nije teško, izbaci to iz sebe, to ti je kao kad menjaš AMD karticu za grafičku karticu
:: Opet Laza? Pa kako je on? Dobro? Je l` napisao nešto novo? Nije? Pa da, nije ni imao vremena, sve vreme je okupiran pristaliacama AMD gayminga.
:: @Blueberr
:: Vraćaj potpis
:: Zaboravio si da napišeš Corsair još jednom :
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: http://www.youtube.com/watch?v=2l-H08HRZfQ
:: ::
:: :: Ocito da ti terapija ne pomaze .... Potrazi STRUCNU pomoc jer si na putu bez povratka..
:: :: Zabole me odakle tebi ploca ... i ko ti je dao....
:: :: Poenta je da EVGA proizvoda nema ili si retardiran da to ukopcas ili si se odvalio na Bir festu...
:: :: Ako imam para uzecu sve od EVGA u Holandiji ( ako si uopste cuo za tu zemlju ) jer jug EU kuburi sa kvalitetnim stvarima podosta...
:: :: Sto se tice moje masine za moje potrebe i vise nego dovoljna ali ocito ti bode oci a ima i razloga jer jer je AMD tu mislim znam da te niko ne razume ali evo imas kome da se ispovedis...
:: :: U ostalom u sta se ti uopste javljas ? Ko te bre pita ista ? sam pitas i sam odgovaras..
:: :: tezi slucaj a za te ces tek biti obavesten....
:: :: Gaming privilegija ? ahhahahaha Laza radi 24 sata ali su prebukirani mada bi ja licno potego veze za tebe i slicnim tebi..
:: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400
ENVIDIA ... 17.08.2013. 06:20 #509269

broj poruka: 562
Ne moze vise da se uveze EVGA preko PINA. Ja sam imao 700e u rukama kada sam ih zvao i trazio da se naruci Classified kada se pojavi u EVGA Europe. Ponudili su mi Geinward Titan malo skuplje ili da sacekam Geniward GTX780 ja sam se nasmejao.
Bilo je 1 Jul kada se to desilo jos se nije pojavila ali se znalo da svaki dan treba da izadje.
Rekao sam da mogu odmah da im platim sav kes ali da ce mi morati vratiti ukoliko ne nadju EVGA Classified.
Tada su pomenuli Geinward Titan gde sam ja rekao da mi ponde ne Geinward Titan za malo vece pare od 700e nego EVGA Titan Signature SC i EVGA 780 Classfied za iste pare ja bi uzeo 780 Classified. Jel me Titan nezanima zbog 5 stvari medju kojim je siromasan PCB, ljudi kuikaju sto EVGA ne stavi ACX na Titan, prica se da ce da izadje Classified verzija,...

Ja sam znao od juna dana da komsinica vrata iznad keve ide u USA ali je tada nisam bio pitao i dobro je sto se desilo to tada jel bi me karta kosta 850e. Onda se pojavila karta ja sam video cenu i pustio jos jednu poruku PINu da ako slucajno donose da mi jave do 13 Jula ujutru da posle toga nema svrhe i da je donesu nemam pare za dve karte i da moram da odnesem zeni cedulju i pare u dolarima jer me je zamolila da ne bi ona menjala i ostalo da joj dam u dolarima.
Od tada PIN zvanicno nema vise hardver zbog koga bio ja njih zvao.
To je njihova odluka verovatno zbog slabe prodaje ali je to ocekivano jel mozete otici na IT stranicu i da pogledate EVGA graficke a onda pogledajte EVGA sajt.
Nijedan hardver koji je bio karateristika za EVGA oni nisu doneli. Nista sto bi razdvajalo EVGA od drugih. Pa cak nisu nista iz najvise klase sto je 70% EVGA i najbolje od njih.
Ostalo su neke karte iz srednje klase sa duplo vise memorije nego drugi proizvodjaci, nista od toga nije donoseno. Cak ni ova moja sto mi je sada u kompu privremeno 580 nije nikada bilo ovde. Bila je ona sa etiketom batmana 580 koja je kostala 70e vise zbog original igre. Gde je 580 Classified, gde je 680 Classified, 570 Classified, nista nista nisu oni donosili i ja ne mogu kada mi neko kaze imas CORSAIR u EMMI. Pa cekajte jel cu da preturam sta oni uzmu sto se ne proda po Evropi od nekih dilera. To nema veze ni sa CORSAIR uvozom a ni sa distributerrima koji kupe od CORSAIR pa prodaju. Znaci to je neka 3 ruka, 4 bre ko droga i oruzije da se kupuju a ne CORSAIR.

Kaze Jyg Evrope kuburi sa kvalitetnom robom. Kuburi istocna Evropa tj Balkan. Zemlje sa neuredjenim zakonom gde cirkulise otpakovan hardware koji se prepakuje, ubaci novi BIOS u fabrici nekada, zamani kuler, i prodaje kao novo novcijato na Balkanu.

EVGA ti je sve jedno gde uzmes jel sve dolazi iz Nemacke za celu Evropu i UK.I sve je fabric sealed.Znaci imas celofan koji skidas samo nozicem nikako drugacije ne moze a da bi otvorio kutiju moras da proseces nalapnicu koja je na svakoj strani koja ako krene da se odvija cepa karton. Unutra je zadnja sigurnosna nalepnica treca na foliji u kojoj je hardware.
Mozes i u Zanzibaru da kupis poslace ti iz te ispostave u Nemackoj. Tu se salju i sve reklamacije svih vezanih za Evropu. Imaju jos i na Taiwanu ili u Kini tamo ljudi iz Australije salju ili za USA direktno.
Veruj mi tu je i baza Seasonica za Evropu, tako brzo stize hardware da je to ludilo.
Problem je sto to nije pogodno mesto za nas dok ne udjemo u EU. Zbog raznih taksi.
Kupovina sa americkih sajtova gde se placanje vrsi preko Western Union oslobadja te za razliku izmedju evro- dolar i daje ti prostor da sa time plastis carinu. Izadje vise ali ne izadje mnogo vise nego neki dobar ASUS da si uzeo.

Od kada bi ja imao kartu da je PIN uvezao.Okrenula mi se pamet kada su mi rekli ne uvoze samo sam istog sekunda video sebe kako placam cenu Titana za 780 Classified.
Ali onda kada nadjes gde da uzmes onda svi zovu kao mogli smo mi sto opterecujes zenu da ti donosi kartu iz Cikaga, sestrine drugrace rade u stranim kompanijama kao stjuardese pa mogu one pa ovo pa ono. Reko imacete priliku sledece godine ploca metar sa metar kutija X99 Classified. Kingpin je rekao da je radi isti tim koji je radio SR-2 Classified i X58 Classified i da ce biti ludnica. Oni su radili i X79 Dark. Samo elitni hardware nece biti deljeno 500 komada za rekorde i marketing. To je polovina proizvodnje osecam. Pa cekjate jebes sve ako si deo rulje. Ako imas nesto sto mozes naci u svakoj solitercini Pekinga ili Tajvana u zagusljivom stanu nekog azijata.
Voleo bi da je ugradim u sto neki sa staklom debelim preko na kom ce biti tastatura.
To mi je zelja.

A PINU kako bi im isla prodaja za 770 ACX sa 4GB memorije bruka.
Pa i 780 ACX.
ENVIDIA ... 18.08.2013. 05:57 #509430

Recite mi da mozete da uzmete jedno od ova dva napajanja da li bi uzeli manje i pokazali da vam nije bitan svaki dinar i sto bolje nego samo da imate dovoljno jaku dobru stvar ili bi pitali za 1300W kao pravi nezasiti idiot. Iako ni 850W nece videti nikada. Najvise sto ce koristiti bice oko 700 kada se za 15 meseci bude klokovao novi procesor.
Ta opsednutost me vuce ka 1KW ili 1000W.
Necu Platinum vise volim zlatan da budem nego platinast.
A ova Super Flower platforma je postigla 87% efficiency pri 10% load sto je trans. Ne mora bas 95 kao Titanium dosta je ovo.

lordaca94 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... 18.08.2013. 12:40 #509471

broj poruka: 274
Jos uz to su resili probleme sa fluidnim gaming-om tj. microstutteringom.

:: Da mi je tvoja glava da se odmorim na par dana :
:: Dobar si ti decko ...
:: @ Sky 7990 ili ti Malteski Red...... pssstt tisssincccinnaaaa....Da valja Nvidia bila bi u next Gen Konzolama mislim barem u jednoj ( Svi su AMD
:: Naseo? ne brate ulozeno dobijeno....
:: Ceka se oktobar da vidimo sta Crvena Furija sprema.......
:: Titan jeste mocno parce hardvera al za Gaming totalno bacanje para... sry failll
:: inace 7990 kosta sad 600 eura :D :D BLAM !!!!!!
ENVIDIA ... 18.08.2013. 13:26 #509484

Kako da ne resili su. Bas pre neki dan su konacno resili. Kao i Intel sto je resio prenos toplote na Haswellu. Za neke stvari treba zaokret od 180 stepeni pa da se rese.
Na srecu se nadje jos po neko ko kupi AMD gde mi to mozemo da vidimo.
Gledam ovu NVIDIA kartu i mislim se onda kada sam ja imao Radeon 6970 spolja izgledaju oba kulera skoro identicno. Sta je razlog sto je NVIDIA referentni kuler vise nego duplo tisi je prosto neobjasnjivo.
Stavim ruku iza to je slican protok vazduha ako ne isti, ali sta je razlog sto NVIDIA samo malo suska a Radeon vrrmmmmm kao turbina neka kada pocne...
Kuler koji se tako cudo kao na HD6970 i HD7970 stock je hladio EVGA 580 Classified sa fabrickim klokom 230MHz preko stock debelo klokovanom memorijom, 3GB i mnogo mnogo faza spremnih za dalje natezanje. E tu onda moras da se lisis tisine zarad ludila performansi. Ali stock karta tako da se cuje je strasno. Koliko izgleda NVIDIA prilazi tome ozbiljnije dok AMD kao ludi se nekada ponasaju. Kao kada su zatvorili celu kartu 6970.
Zapusili ljudi dotok vazduha u kartu. Da mi je da ih pitam sada zasto su to uradili vise me zanima nego performanse nove serije da mi otkriju ranije.

ENVIDIA EVGA 1000P2 Platinum 219$ 19.08.2013. 22:55 #509733

http://youtu.be/GawZiHmddTc

Jel vidite sada da je kao i kod Seasonica Gold, Planitum, kao kod Corsair sve pravljeno u clju da resetka sa ventilatorom bude gore. Tacnije da vazduh iz kucista se uvlaci u napajanje.
Tako je dizajnirano, tako je meni preporucio Seasonic, tako je EVGA savetovala da se instalira NEX Classified.
Uzecu neko od ovih napajanja od 1000W.
Boli me uvo 10 god garancije.
Platinum ili Gold sve mi je jedno.

ENVIDIA EVGA Power Supplies 21.08.2013. 10:12 #509971

http://www.evga.com/articles/00743/#1000P2

Daum ... 21.08.2013. 10:50 #509976

broj poruka: 12811
Znaš da je crvenkapici se napravio tromb u mozgu kad poredi dual gpu furunu sa single gpu kartom i još tu kartu naziva failom. Facepalm...

Daum Re: EVGA 1000P2 Platinum 219$ 21.08.2013. 10:52 #509977

Čoveče popij lekić, nikoga ne zanima šta ćeš ti da kupiš, prestani da prosiš za pažnjom na forumu...

:: http://youtu.be/GawZiHmddT
:: Jel vidite sada da je kao i kod Seasonica Gold, Planitum, kao kod Corsair sve pravljeno u clju da resetka sa ventilatorom bude gore. Tacnije da vazduh iz kucista se uvlaci u napajanje
:: Tako je dizajnirano, tako je meni preporucio Seasonic, tako je EVGA savetovala da se instalira NEX Classified.
:: Uzecu neko od ovih napajanja od 1000W
:: Boli me uvo 10 god garancije.
:: Platinum ili Gold sve mi je jedno
Blueberry Re: EVGA Power Supplies 21.08.2013. 11:59 #509986

Vlado, nadji jos devetoricu, pa i da se neko potrudi da nabavi... ispod 10 primeraka niko nece da se cima, sitne smo ribe...

Nase radnje su se osilile, nista im ne znaci ako si redovan kupac i ostavljas im 100 evra u proseku svakog meseca (npr.)... Samo kad brojke predju u hiljadarke... e, samo takvi kupci su bitni...

Na kraju, ko zeli bar ponesto da kupi a da ga niko ne uslovljava, mora svoj novac da ostavi drugoj drzavi. Meni to nije vise zabavno, i mislim da cu ozbiljno dici ruke od svega...

Emmi je od radnje koja je povlacila robu sa nemackog trzista dosla na nivo da na lagerima ima po jedan primerak izlozenih artikala, osim ako je u pitanju Kingston (onda su to kamion robe)i, a i taj jedan primerak bude cesto rezervisan za strinu, tetku, prijatelja, kuma,brata ovce ujku jaganjaca, ili bude paprena cena...Bruka, sramota...Ostali samo prate kako Emmi i Veliki Brat kazu, pa imaju istu ili slicnu robu na stanju, samo koji procenat skuplju... Paradajz sos se razliva i razliva uspavanim srpskim trzistem...jedini problem je sto trziste nije Trnova Ruzica, vec trnjika...
Blueberry @ENVIDIA 21.08.2013. 12:14 #509990

http://www.kupujemprodajem.com/EVGA-GTX-580-komada-dva-7378191-oglas.htm?filter_id=22119256

Mozda imas neku od karti, evo ti sanse za pominjani SLI
ENVIDIA ... 21.08.2013. 14:23 #509999

Koji ce mi SLI ne zanima me mogu da uzmem dve te i napravim 3 SLI ali ja se ne lozim na to.
Platio sam kartu. Ponedeljak najverovatnije imaju ljudi let ovamo ako ne ranije. Dobili su vizu na 3 meseca ali mora da se vrate zbog posla. Moja karta je kupljena pre 10 dana i vise.I to je dobro jel sada su napisali na sajtu nesto Dual a mislili na Dual Cooler. A ja nisam to napisao na papiru Dual. Inace bi se bojao da se ne zbune.
Ova moja ide u kutiju i cuva se. Mozda je prodam za 2-3 meseca da uzmem
580 Classified ULTRA sa BStocka.

Za napajanje sam se ja dogovorio sa EVGA Ja imam napajanje koje saljem kao RMA i uzima ovo. Sta ce mi devetorica, koji EMMI, koji uvoz.

Zadrzavam samo one EVGA cicak trake sa mog i uzimam
EVGA SuperNOVA 1000 Platinum.
Mogu kada hocu da to odradim ali da sacekam prvo 780 Classified kartu.
Ne zurim. POLAKO...CEKAJTE...DA VIDIM KOJE PRVO...NE ZURIM...

http://i.imgur.com/H6s8pOM.png

Uzecu kvalitetnije i cao,

Za Kingston nemam reci.
Ovo sto rade nasi distributeri je samar celom entuzijazmu. Ovo je sprdnja i ja da placam njihovo prezivljavanje na losoj robi necu. Necu i gotovo.
Mislite da se ja ne jedem. Imam 780 Classified mesec dana a jos je nemam.Placena pre mesec kupljena pre 10 jos nije u kompu.
Ali bolje to nego da imam MSI a nju nikada. Sacekam i gotovo. Jedem se gledajuci njih a za ove kao pored turskog groblja prolazim pored hvalospeva i ostalog. Jedan mi drug kaze isto tako MSI fan, kaze klokovacu moj blizu kao Kingpin. Ja reko budalo imas GK104 on je klokovao GK110 na vazduhu na 1410MHz. Sta bulaznis covece. On cuti.

580 sam uzeo zato sto je bila nova u celofanu pola cene od HD7970.
A 7970 je jaci 15-20%.

Uvezli RAIDMAX, uvezli SuperFlower mogli su ove EVGA monstrume sto se i Johnny Guru zgrozio kako dobra cena kakve Performance. Ljudi 140e kosta 1000W kvalitetnije i bolje nego Seasonic X-750, X760 Gold sa 10 god garancije. Ali ajde da kazemo da prodaju po 180e pa i to je bruka. Ali to ugrozava CM.
Znaci ASUS, CM, Kingston su unistili entuzijazam Srbije, dotukli ga i kupuju ljude poslatim srafcicima za kucista, ovo ono.
Svet ne moze da veruje da smo jedina zemlja sa jednom memorijom u zemlji. Kingston.
Znaci u 2013 30% ponude nasih memorija su gole bez hladnjaka pa vi zamislite sta se prodaje ovde. I tu neko prica ovaj komp, onaj komp, ova grafika ona grafika.
Pa vi nemate ventilator dobar da kupite.

ENVIDIA ... 21.08.2013. 14:38 #510001

Vidi ovaj gore sta je napisao za seriju GTX7xx od NVIDIA. Kaze Fail.
To moze da kaze neko ko nije seo za PC zadnje 3 godine, koji je samo buljio u konzolu, Mac ili ko zna sta.
Pa serija GTX7xx je nezapmcena znaci po uspehu. Ovo se ljudi ne secaju kada je ovako nesto bilo. Da NVIDIA izbaci kartu 50% jacu od najaceg AMDa za 1000e a posle 3 meseca izbaci kartu 300e jeftiniju od te od 1000 koja je klokovana jaca od nje.
Tebi je to fail. 699$ 40-50% brze od najaceg single AMDa. Tacnije to je najbolji najelitniji model overklokerski. Realno je 659$.
Ako je tebi to fajl da su GTX770 srednja NVIDIA i GTX780 najaca NVIDIA jace od AMDa jedna 10-20$ a druga za skoro 50% onda ja ne znam.
Sve sve ali reci serija GTX7xx fail sa tobom vise niko ne bi ni pricao nigde. I na AMD forumu bi cutali jel bi videli da bas ne poznajes trziste ali bi im godilo da neko misli tako.

ENVIDIA ... 21.08.2013. 14:48 #510002

Ovo za karte ove je bruka jeftino, za vas da uzmete.
Mislim 135e GTX580. To Superclock nemojte ni da gledate jel to moze svaka na stock voltazi da se klokuje na tu. Ubaci BIOS od SuperClock karte, iste su samo 772>797 i 1002>1013.
Fora je ona Classified sto je 900MHz clock.
Nju da ima dao bi mu svih 235e sada odmah. I trcao po nju i verovatno bi me zgazio auto usput jel bi o njoj mislio. Imao bi 3 EVGA. Stim sto bi bilo da sam dve 580 kupio kada sam znao da mi je uzeta 780 Classified.
Pa ko od vas ASUS fanova bi uradio to za ASUS.
Ne bi trazio novu da ima Classified, i da polovnu ima sa BStocka. U stvari BStock je 90 dana garancija i dobijes samo kartu. Ali opet te EVGA osigura od najgoreg baksuzluka ili da dodje neispravna ili tako nesto.
Platio bi i polovnu GTX580 Classified 235e ali se zna to su ASIC sve blizu 90.

Ovako sam ja dobio

http://i.imgur.com/19rukSA.png

http://i.imgur.com/q4n1eyb.png
Daum ... 21.08.2013. 15:18 #510007

Ne vredi pričati, ovo je tipičan primer bolesnog uma, neko kaže jedno a on samo priča i dalje drugo.

EVGA011 ... 04.03.2014. 00:45 #544325

broj poruka: 578
I stize mi konacno napajanje za par dana.
SuperNOVA 1000P2, tj Super Flower Leadex 1000 Platinum.
Iznenadjujuce dobre ocene ima i jedno i drugo. Mineri kada su ostali bez 1500 I 1300W presli su na 1000W napajanja.
Moracu da dokupim kablove samo u Q2 ove godine kada izadju.

i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450H

neXus2000 ..... 04.03.2014. 08:44 #544348

broj poruka: 3352
Ne bejah dugo na forumu. Ali, kao sto sam rekao ranije, proizvodjaci trljaju ruke na maznjavanje vasih para jednom godisnje `novim proizvodima`, dok se vi tu makljate.

Samo sto je ovde postalo teski `Sickness Evolved, Way It`s Meant To Be Played`.
Uozbiljite se i odrastite vise, posebno ovi sa duplim ili trostrukim nalozima.

Daum Re: ... 04.03.2014. 10:14 #544360

Koga zabole šta tebi stiže u glavi...

:: I stize mi konacno napajanje za par dana.
:: SuperNOVA 1000P2, tj Super Flower Leadex 1000 Platinum.
:: Iznenadjujuce dobre ocene ima i jedno i drugo. Mineri kada su ostali bez 1500 I 1300W presli su na 1000W napajanja.
:: Moracu da dokupim kablove samo u Q2 ove godine kada izadju.
:: i7-3770K(4.5)+ CORSAIR H100 - EVGA Z77FTW - CORSAIR Dominator Platinum 1866(2x4GB)-EVGA GTX580(900/1300/1800) > EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified-CORSAIR Force GT120- CORSAIR Obsidian 650D - EVGA NEX1500 Classified- Logitech G510/G700- Samsung P2450
Julije ... 04.03.2014. 16:12 #544401

broj poruka: 265
Vlada i njegova politika, mislim nije da ne postujem firme koje prave vrhunske komponente ali brate ko ce to da plati kod nas sem mafijasa. .-)

Asus P5Q3DeLuxe
Intel Q9550@3.8+CoolerMaster Hyper 212EVO Dual
Kingston Predator KHX24C11T2K2/8X 4x4GB
Asus ENGTX570 DCII
Seagate ST3250318AS+ST3500418ASx2
Leadtek WinFast PxDTV2300H
CoolerMaster Stacker 832 Black

Blueberry bre :) 04.03.2014. 16:16 #544402

Ne dirajte druga Vladu, on je strani placenik

STRANA 3 OD 5  
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647830.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs