Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
sinusi, problem
STRANA 3 OD 3
nenika2009 Re: ree 16.02.2014. 20:53 #542332

status: user
broj poruka: 1083

http://www.slanapecinafantastico.rs/index.php/proizvodi

Ozonirana voda nije srebrna voda, imam ja i uredjaj za srebrnu vodu i vise uredjaja za ozon,Imam i sa UV-C cevima i sa varnicom, a imam i fabricki iz kine.

:: @codeu
:: mislis ako spavas na ledjima bez jastuka? na strani nema sanse, slomis vrat. Meni je lakse da zaspim bas na strani
::
:: @nenik
:: gde si nabavio te himalajse rekvizite? :
:: ozonirana voda je ustvari srebrna? cuo sam da mozes sam da je pravis. Jel imas mozda iskustva sa tim
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus Re: Re: ree 16.02.2014. 21:05 #542335

broj poruka: 4054

nenika opreznije malo sa srebrnom vodom, telo ipak im neki nivo do kojeg je veoma korisna, ako se pretera koza i kosa ti prime naradzastu boju - trajno , nema undo

@leonarndo i vatreni , ma da mislio sam da lezite na ledjima a tada jastuk zna da smeta, ja nemogu na ledjima spavati sve i da me cekicem lupis u glavu, iskljucivo polu fetalni polozaj na levi bok , tzv 4ka
i da koristim iskljucivo anatomske jastuke za potporu vratu

neverovatno je koliko ljudi imaju problema sa sinusima, zivot u gradu ima cenu , kad odem na zlatibor 7 dana preporodim se od onog vazduha da ne poverujem sam sebi i dodje mi da se odselim negde u katune i cuvam ovce sa laptopom, sex drugs and rokenroll

:: http://www.slanapecinafantastico.rs/index.php/proizvod
:: Ozonirana voda nije srebrna voda, imam ja i uredjaj za srebrnu vodu i vise uredjaja za ozon,Imam i sa UV-C cevima i sa varnicom, a imam i fabricki iz kine.
:: :: @codeu
:: :: mislis ako spavas na ledjima bez jastuka? na strani nema sanse, slomis vrat. Meni je lakse da zaspim bas na strani
:: ::
:: :: @nenik
:: :: gde si nabavio te himalajse rekvizite? :
:: :: ozonirana voda je ustvari srebrna? cuo sam da mozes sam da je pravis. Jel imas mozda iskustva sa tim
nenika2009 Re: Re: Re: ree 16.02.2014. 21:26 #542336

Jeste tako, al to nije problem sa KOLOIDNA SREBRNA VODA.Ja koristim iz Majdanpeka srebrne ploce od 99.99% cistoce.A i ALIRGIJA se dobija kad se u organizam unesu krupniji delovi srebra.Kao kad se jede sa srebrnom kasikom i sa srebrnim tanjirem pa malo ogrebes tanjir.E take komade, jetra ne moze da preradi, pa dolazi do plavetnila koze, to sa KOLOIDNOM SREBRNOM VODOM NIJE MOGUCE, ali ne treba zloupotreblkavati.Tri do pet puta po jedan kutljaj na dan( i samo buckati u ustima,sto duze)A ako je neka bolest, onda na svaka dva sata.Ujutro ustanes sa gripom, uvece si zdrav.

:: nenika opreznije malo sa srebrnom vodom, telo ipak im neki nivo do kojeg je veoma korisna, ako se pretera koza i kosa ti prime naradzastu boju - trajno , nema und
cokla a da pitam... 17.02.2014. 06:27 #542358

broj poruka: 760
razmišljam nešto:
premisa 1- uzročnik gripa je Myxovirus
premisa 2 - uzročnik side je Retrovirus
premisa 3 - grip se leči srebrnom vodom
zaključak - sida se leči srebrnom vodom
ili nije tako?
molim da me neko prosvetli jer bih voleo da znam
ah, da... voleo bih da znam kako krupniji komadi srebra dospevaju u jetru?
nenika2009 Re: a da pitam... 17.02.2014. 08:11 #542360

I srebro u prahu, reda velicine kao brasno, spada u krupne komade srebra.Samo IONSKO, KOLOIDNU SREBRNU VODU, cistoce 99.99% treba koristiti.

http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=17469

:: ah, da... voleo bih da znam kako krupniji komadi srebra dospevaju u jetru?
micika988 @nenika2009 17.02.2014. 11:06 #542377

broj poruka: 2100
sinko, sto se cimas, zar ne vidis da je 90% `aktera` na ovoj temi doslo da iznapusava nekoga, tzv. `sacekusa` tema. Igraju se deca, prvo malo suptilniji pokusaji na `tehnokratskim` temama, a onda i direktniji :)...

p.s.
jedno od nacela koje treba pratiti je: `I choose my battles, under my conditions`, zombiji ce ostati zombiji i imaju samo moje saucesce, tako da im mogu savetovati jednu stvar KEEP TRYING :) :) :) !!!
Ognjeni .. 18.02.2014. 00:08 #542527

broj poruka: 4528
ili sam neobavesten kao kostunica ili se sprdate.... Koja je stvarno fora sa ovom srebrenom vodom i zasto nije rasprostranjena ako je tako delotvorna ?

Ima li se negde kod nas poruciti, ovo je hrvatski sajt

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Logitech Z5500
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

codeus Re: .. 18.02.2014. 02:43 #542544

broj poruka: 4054

nije sprdacina, vec farmako mafija nedozvoljava easy made lekove i prirodne lekove

aspirin nemozes napraviti u garazi, ali srebrnu vodu mozes bez muke, strujom

:: ili sam neobavesten kao kostunica ili se sprdate.... Koja je stvarno fora sa ovom srebrenom vodom i zasto nije rasprostranjena ako je tako delotvorna
:: Ima li se negde kod nas poruciti, ovo je hrvatski saj
:: I7 2600 + TX3 + P67 C4
:: 16gb Ripler 1600 cl
:: Asus 7970 DirectCU II TOP
:: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
:: Xonar D2 + Logitech Z550
:: Raven RV01 + Arkangel 850w
:: LG 277L-BN
:: MacBook Air 13.
SkyFire ... 18.02.2014. 02:56 #542546

broj poruka: 18472
@nenika

Poslao sam ti mail ...

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

Ognjeni ... 18.02.2014. 14:10 #542626

moze preporuka za proizvodjaca kod nas...koja je najkvalitetnija i zaista 99 % jer sam naisao i na ovaj podatak.

`Сребрна вода се данас рекламира као универзални антибиотик без нежељеног дејства. Међутим, у студији спроведеној 1995. године на 9 препарата колоидног сребра, два производа су већ садржала микроорганизме, четири су показала антибактеријско дејство in vitro, а концентрација сребра је имала тенденцију да опада са временом у свим препаратима. Америчка Агенција за храну и лекове (ФДА) је у својим испитивањима нашла да су препарати колоидног сребра садржали између 15,2% и 124% од декларисаног садржаја. С обзиром на то да сребро може да проузрокује аргирију, те да вероватноћа добијања аргирије директно зависи од количине слободног сребра, као и антибактеријска моћ „сребрне воде“, то је ФДА донела закључак да »опасност од употребе препарата колоидног сребра превазилази било коју очекивану корист«.
Између 1993. и 2002. у САДу је пријављено 11 случајева аргирије повезане са употребом сребрне воде. Насупрот тврдњама продаваца сребрне воде, пријављени су случајеви појаве резистенције бактерија на сребров јон.`

Dakle ima li neki proveren brend kod nas ?

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

nenika2009 Re: ... 18.02.2014. 15:21 #542635

Poslao.Ako te jos nesto interesuje, javi na ovaj novi e-mail.gmail.
Zaboravi sam da kazem svima koji prave srebrnu vodu, da koriste iskljucivo šabačku destilovanu vodu.
:: @nenik
:: Poslao sam ti mail ..
:: Superior Technology
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cud
Ognjeni ... 18.02.2014. 17:28 #542651

Hvala nenika..samo ne znam da li bih mogao sam da to pravim. Cisti podsvesno da nesto ne sjebem, nesto sto treba kasnije da pijem i unosim u organizam.

za pocetak cu probam da vidim ima li uopste efekata..kazu ova eko solar je najcistija kod nas sto mozes naci u prodavnicama.

ddim @ognjeni 18.02.2014. 20:29 #542683

broj poruka: 214

Jel ovaj deo teksta promakao?

вероватноћа добијања аргирије директно зависи од количине слободног сребра, као и антибактеријска моћ „сребрне воде“, то је ФДА донела закључак да »опасност од употребе препарата колоидног сребра превазилази било коју очекивану корист

Nadam se da ne sledi neka teorija zavere....(vec vidim jednu: farmaceutske kompanije ucenile FDA jer srebrna voda sve lechi pa bi ostali bez posla....)
:-)

Srebrnu vodu sam i pio (proslo vreme) i pravio kod kuce na opisani nacin.

SkyFire ... 18.02.2014. 20:50 #542690

broj poruka: 18472
Priroda nam je omogucila da imamo adekvatne minerale i vitamine koji su sasvim dovoljni za zdrav zivot.
Nazalost farmaceutska mafija je preuzela kontrolu nad mnogim stvarima a i ljudima je ispran mozak da su neophodni kojekakvi lekovi ...

Sve ima u prirodi ali se to znanje izgubilo a i potisnulo sa namerom !

Recimo B17 leci rak i za to se zna ali je isto tako zabranjen u mnogim zemljama a opet na srecu ga je moguce naci u nekim drugim.

Ovako ga mozemo konzumirati iz kospica kajsije ali se ne preporucuje preteran unos zbog odredjenih toksicnih svojstava!

Tuzno je to sto smo prirodi okrenuli ledja i sto nemamo to drevno znanje ...

Superior Technology
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/Asus GTX 780 DCUII OC/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

nenika2009 Kostice iz crnog grozdja 18.02.2014. 21:40 #542707

http://www.zdravljeizprirode.hr/proizvod.php?id=16

Lekovita svojstva semenki iz crnog grozdja, covek ih moze iskoristiti samo ako uspe da ih samelje.
Za to je potrebno imati skuplji sokovnik, koji moze i takve semenke da samelje.

ddim Re: Kostice iz crnog grozdja 18.02.2014. 22:01 #542711

Hajde da se drzimo chinjenica.

http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/14651858.CD005476.pub3/abstract

B17 iz kostica postoji kao preparat i zove se Laetrile.

Laetrile se dugo ispitivao - nema trajnog uticaja. Molekul utice na nivo kiseonika na celije kancera i dolazi do smanjenja ali samo na povrsini kancera. Celije u centru kancera nisu ugrozene i pored malog smanjenja kacer nastavlja da raste iz unutra.

Jeste, postoji studija gde je B17 unistio celije kancera - ali tu je eksperimentisano in vitro a ne in vivo i zato je dobijen taj rezultat - celije su bile u neprirodnom okruzenju.

Manuo bih se `tradicionalnih pricha` i zavera na planetarnom nivou, nauka je lepo sve objasnila, samo treba da promeniti izvore informacija - umesto tajnih poverljivih sajtova koji vam otvaraju ochi, otvorite sami sebi ochi i chitajte nauchne radove i budite na samom izvoru proverljivih saznanja. Sve shto nauka kaze moze da se proveri i ponovi - kad god i gde god.

Ako treba mogu da skinem ceo rad i posaljem na zahtev.

Pozdrav :-)

:: http://www.zdravljeizprirode.hr/proizvod.php?id=1
:: Lekovita svojstva semenki iz crnog grozdja, covek ih moze iskoristiti samo ako uspe da ih samelje
:: Za to je potrebno imati skuplji sokovnik, koji moze i takve semenke da samelje.
Ognjeni ... 19.02.2014. 00:26 #542746

suma sumarum..kazes pio si srebrnu vodu..i mozemo da je okacimo macku o rep ?

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

ddim Re: ... 19.02.2014. 03:13 #542774

Ne, nego: naucno je dokazano da srebrna voda ne leci ni rak ni sidu. To je valjan zakljucak. Izvlacenje iz konteksta, izbacivanje teme iz fokusa i svodjenje generalne diskusije na licne nivoe je veliko no-no u civilizovanoj argumentovanoj raspravi.

Ako hoces da se ukljucis u pricu - postuj pravila.

:-)

i shta ce ti 16gb rama? .-)

:: suma sumarum..kazes pio si srebrnu vodu..i mozemo da je okacimo macku o rep ?
:: I7 2600 + TX3 + P67 C4
:: 16gb Ripler 1600 cl
:: Asus 7970 DirectCU II TOP
:: Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
:: Xonar D2 + Logitech Z550
:: Raven RV01 + Arkangel 850w
:: LG 277L-BN
:: MacBook Air 13.
Ognjeni ... 19.02.2014. 12:35 #542810

Ako cemo iskreno i ko je skrenuo sa teme.. Tema je o sinusima i siguran sam da sve zanima delotvornost pomenute srebrne vode. Da li je zaista delotvorna na sinuse kao kapi,virusne infekcije( grip itd ), imuni sistem ili je manje vise sve to obican placebo i prevara

Za posao mada mi je i to mi je malo, cesto se desi low mem system msg.Volim da imam upaljeno odjednom sve sto mi treba i onda alt tabujem.

leonard0 @ nenika 19.02.2014. 20:18 #542872

broj poruka: 182
Da li je bolja srebrna ili ozonirana voda? Kakve su sanse da npr za sebe ravim sam, a da ne napravim neku stetu. Npr takav aparat da se nabavi kao ti sto imas.

nenika2009 Re: @ nenika 19.02.2014. 21:16 #542879

Treba imati oba uredjaja.Srebrna voda ima bolje dejstvo na gripu od ozonirane vode, dok ozonirana leci za dan dva trombe, za desetak dana probleme sa zglobovima, ozon podmladjuje, jednostavno potrebno je imati oba uredjaja ,ozoniranu vodu koristim svaki dan, a srebrnu vodu svremena na vreme.Ali zato za biljke koristim skoro svaki dan i ozoniranu i srebrnu vodu,biljke super napreduju,nikad bolesne i nemam nikakvih stetnih insekata u basti.Poslacu ti u petak e-mail za uredjaje, i za ozon i za srebrnu vodu.

:: Da li je bolja srebrna ili ozonirana voda? Kakve su sanse da npr za sebe ravim sam, a da ne napravim neku stetu. Npr takav aparat da se nabavi kao ti sto imas
leonard0 re 19.02.2014. 22:35 #542898

broj poruka: 182
Hvala unapred.

STRANA 3 OD 3
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs