Ma nisam basista .... čak naprotiv. A jeste da ne volem hip-hop, upravo, 99,01% repa hopa i ostalog sličnog, a ostatak, priznajem, ima ponešto što mogu da slušam tj. svidelo mi se (sramota me, ali ajde...) pa i na reči mislim. Ali, generalno, posprdno ih zovem nabrajalicama (šta mu - pevcu - sve ide na q ili se nije desilo kako bi njemu bilo merak), a takve likove i u životu `ne volem`, koji non-stop nešto kenjaju i ne zaklapaju, i treba im hiljadu reči da nešto objasne ni do pola, i to još da blejiš njima pravo u oči dok te smaraju.... Da znaš samo, da nisam star za hip-hop, ja sam bio tinejdžer kad se to događalo i na ovim prostorima. Dobro, pre skoro 25 godina, što jest, jest.... Iskreno, meni bilo smešno, ali ipak bolje od italo-disca koji je vladao do tada. Bar su imali veći asortman pokreta u plesu... Beastie Boys!!! RUN DMC...eto, to se moglo podneti... da ne kažem da sam imao ploče.... Ali, brale, ne skreći ti sa teme sa rasizmom, nije to bila poenta: NEGO SE IZJAŠNJAVAJ šta to kačiš na zid? Mišićave čamuge? Gde su tu ribe? TO je poenta.... ne zavlači nas tu hip vamo hop tamo! Usput, čamuga mi je jako simpatičan naziv, kao i hrvatska inačica: kmica (to ti je inače, sumrak, ne baš potpuni mrak, na kajkavštini), ali, ja podrazumevam da to nije uvredljivo ili bar u tom kontekstu ga ne bi upotrebio. Našao bi ja i za bledolike nešto, nego me niko ne pita. Kratkokuraši ili tako nešto.... Dakle, gde su žemske?
ako hocete mozete ovde da postavite slike vaseg komp okruzenja, a za sve neupucene, surround znaci okruzenje ....
mada znam da sve sto se postavio ovde, ako ne kosta 890538475034503750 dinara, je sranje, eto ipak se nas nekoliko odvazilo da postavi svoje slicice...
prvo debilno je napisati da je neko ko je dao negativan komentar, `iskompleksiran`,jer da je neko video kakav JA imam sto za komp na dupe bi pao....isto tako ne razumem poentu teme...al ok decko je hteo da se pohvali za stolku il sta al to nikako ne ide u periferije,ko sto rece neko od koleza
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
pa bate cool samo, i postavi `surround` da vidimo, mani sve ostalo. :)
:: prvo debilno je napisati da je neko ko je dao negativan komentar, `iskompleksiran`,jer da je neko video kakav JA imam sto za komp na dupe bi pao....isto tako ne razumem poentu teme...al o :: decko je hteo da se pohvali za stolku il sta al to nikako ne ide u periferije,ko sto rece neko od kolez :: :: :: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu :: ::
Za upucenije, surround se koristi u kontekstu OKRUZENO, ono sto ti pricas je imenica i ona glasi surrounding. To je okruzenje, jer surround moze da se koristi i u kontekstu `opkoliti`
Banalan primer bi bio `Surround the surrounding`... Opkoli okruzenje... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: opet nista novo, promasili ste temu sto posto.. :: :: ako hocete mozete ovde da postavite slike vaseg komp okruzenja, a za sve neupucene, surround znaci okruzenje ... :: :: mada znam da sve sto se postavio ovde, ako ne kosta 890538475034503750 dinara, je sranje, eto ipak se nas nekoliko odvazilo da postavi svoje slicice.. :: :: :: :: :: :: ::
:: Za upucenije, surround se koristi u kontekstu OKRUZENO, ono sto ti pricas je imenica i ona glasi surrounding. To je okruzenje, jer surround moze da se koristi i u kontekstu `opkoliti :: :: Banalan primer bi bio `Surround the surrounding`... Opkoli okruzenje.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: opet nista novo, promasili ste temu sto posto.. :: :: :: :: ako hocete mozete ovde da postavite slike vaseg komp okruzenja, a za sve neupucene, surround znaci okruzenje ... :: :: :: :: mada znam da sve sto se postavio ovde, ako ne kosta 890538475034503750 dinara, je sranje, eto ipak se nas nekoliko odvazilo da postavi svoje slicice.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Bato moj,ti si se napatio ko velikomucenik.Dobro ti imas i zivaca.Ali zato kad grafa stigne mislim da se neces skidati sa igara ili nasuprot,mozda ti se sve smucilo? U svakom slucaju svaka cast za strpljenje..
@lti je uglavnom bio korektan.Sta li se sad desava nemam pojma..Valjda onaj raspad sistema o kom sam ti pricao i sad se izbegavaju i te reklamacije..Ma uzas..Kako god okrenes mi krajnji kupci smo hebene stranke!
da sam znao da ce mi se ovako desiti uzeo bi drugu grafiku,pare nisu problem,nego sve sam iscekivao al eto 3 meseca bato... dal su korektni il ne,ja vise kod njih ne uzimam nista Comt*ade me je resio za grafiku za manje od 10dana i dobio sam bolju pri tom...a ovi sramota jedna
dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
:: Evo kako mu izgleda ostatak sobe... nije po mom ukusu, previse postera ako mene pitate.. :: :: http://spedr.com/32ka :: :: Samo mi ona babina fotelja ne ide nesto u surrounding.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647651. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.