Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
A4 tech objasnjenje
STRANA 4 OD 4
MaliAbner TRUST... 15.05.2010. 10:33 #213643

status: user
broj poruka: 7783
TRUST...

Ovu robnu marku niko ne spominje a moram da primetim da su cenama izmedju A4 Tech i Logitec.
Zavrsna obrada je kao kod ovih drugih plastika je definitivno kvalitetna, i senzori su takodje vrlo kvalitetni generalno sam proizvod je robustan (govorim o klasi preko 2000 dinara) i trpi sve i svasta.

Cenom su nesto malo iznad A4 Tech, tako da su u poslednjih par godina moj favorit.

Imam dva komada i kad sa se navikao na cinjenicu da nemaju komformisticku mogucnost programiranja dugmica kao A4 Tech i Logitec i pocetne iznerviranosti tom cinjenicom poceo sam da otkrivam i pozitivne strane TRUST proizvoda, tako da ih sada ne bih menjao ni za jedan drugi...

Ova dva modela koja imam su k`o `Dve Mule Za Sestru Saru` nece me jos dugo izdati taman dok se ne izmisli nesto novo.

A sto se tice samog A4 Tech-a 4+ godina sam koristio Office 8K (rs680) i mogu reci da je to bio odlicam mis (jos uvek je upotrebljiv) jedina mana koju je imao je ta da se farba vrlo brzo izlizala ali je imao ergonomiju i programabilnost bocnih dugmica jednog MX510 (mx518) a kostao je vise nego duplo manje i pri svemu tome je bio bezicna varijanta.
Od tada pa do sad sam totalno zavistan od bezicnih miseva, kad vidim neki sa zicama prosto se najezim.

I jos samo da napomenem kako su klinci trazili da im kupim slicnog bezicnog tako da se kod njih udomio jedan A4 Tech R7-70D.

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
uroshnet re 15.05.2010. 11:07 #213654

broj poruka: 1033
Imao sam nekada davno (pre 6-7 godina) kada su opticki misevi tek zasijali tj. poceli masovno da se koriste, A4Tech i radio je 6 meseci i riknuo posle toga sam imao i microsoft nekih 1-2 godine e od tada do danas mi na kompu stoji Logi MX310 i da ga nadjem sada negde opet bih kupio njega jer je ne unistiv, jedino se malo izgulila boja ali posle 5 godina to nije nista.

skar Trust 15.05.2010. 12:05 #213675

broj poruka: 3992
da prodaje moj komsija(radnja pored moje) mis neki od 2500,ergonomski,izvadi da joj pokaze kako `lezi`kad ono,boing odlti skrol misa u PM...on u zemlju da propadne...
dok kolega koristi predatora trusta,i kaze da je rx1000 naspram njega kinesko govno!!!
znaci ima dobrog kod trust-a al vecina je sklj

dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu

raic Hahaha 15.05.2010. 12:34 #213684

broj poruka: 9006
Ču leži, skače ko skočimiš

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: da prodaje moj komsija(radnja pored moje) mis neki od 2500,ergonomski,izvadi da joj pokaze kako `lezi`kad ono,boing odlti skrol misa u PM...on u zemlju da propadne..
::
Razorman evo.. 15.05.2010. 13:32 #213695

broj poruka: 1139
ja imam i razer i a4tech i mogu da konstatujem da je a4tech good buy a razer je the king, logitech nisam kupovao jer sam imao prilike da isprobam taj veciti best gaming mis g5 ili kako se zove i nisam se odusevio.
Ne znam cemu ovolike doskusije o glupim misevima, i ja ih volim imam cak jednog u kavezu :))))

1. i7 920@4.2ghz,ati sapphire 5870,asus rampage II extreme,corsair hx1000w,corsair h50,patriot viper 3x2gb ddr3,haf 932.
http://www.youtube.com/watch?v=7MKh8SaR-BY
http://img72.imageshack.us/img72/5403/256363dmark06.jpg

MaliAbner Re: Trust 15.05.2010. 13:58 #213708

Obratiti paznju na cenu sve ispod 2000 dinara je krshina...

Znaci prvo sam kupio Trust MI-7900Z a onda Mi-7770C, i odgovorno tvrdim da su oba bolja od duplo skupljih logitec misonja.

Logitec je debelo precenjen...

A one Razer misonje necu ni da komentarisem toliko su ruzni da nemam komentar...

:: da prodaje moj komsija(radnja pored moje) mis neki od 2500,ergonomski,izvadi da joj pokaze kako `lezi`kad ono,boing odlti skrol misa u PM...on u zemlju da propadne..
:: dok kolega koristi predatora trusta,i kaze da je rx1000 naspram njega kinesko govno!!
:: znaci ima dobrog kod trust-a al vecina je skl
:: dobri idu u pakao,losi u raj,a ovakvi kao ja u P.... materinu
SkyFire ... 15.05.2010. 14:02 #213711

broj poruka: 18472
Za te pare A4Tech je ok proizvod ali se generalno mora znati razlika u kvalitetu..
Zato je razlika i u ceni..Preterano je razmisljanje da je nesto precenjeno i na osnovu cega se uopste dodje do tog zakljucka?Neko je od vas rasklapao komponente nekog Logija,Razer-a i sl?Uporedjivao sa A4Tech pa dosao do zakljucka da je Logitech isto sto i A4Tech samo sto je skuplji..Hm..Malo za ne poverovati..
Koliko para toliko muzike uvek bilo mada ti pokretni delovi nisu ni bitni..Svakako su potrosan materijal koji uvek moze da se promeni bio A4Tech,Logitech,Razer,CM ..sve jedno..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

MaliAbner I da zaboravih da kazem... 15.05.2010. 14:09 #213715

Kako razlika u ceni nije garant da ce ono sto je skuplje biti upravo toliko bolje...
Primera ima beskonacno mnogo pa ne bih da ih nabrajam bez preke potrebe.

SkyFire Razlika u ceni.. 15.05.2010. 14:11 #213717

broj poruka: 18472
Eh ima toga..Ali zavisi sta je u pitanju..
Cene su relativne tako da to moze uvek da se preokrene,to nije nista garant..

Intel Q9650@4.3 Ghz LinX
http://img718.imageshack.us/img718/6875/linxtest43ghzintelq9650.png
GTX295 The Best Vantage Score
http://img38.imageshack.us/img38/3554/vantageextrascore.png

gile23 ... 15.05.2010. 14:49 #213748

broj poruka: 9121
@Sky javilo se negde oko 12 ljudi koji su zadovoljni A4 Tech-om, a nezadovoljnih 3-4, ko misli da je Razer ili Logitech mis od 2000 dinara bolji od A4 Tech neka kupuje, jednom ce shvatiti da je pogresio.

A koliko vidim 90% vas koji kazu da je A4 tech sranje ima neke G9x, G500,... miseve ? Ja sam koristio MX Air i mis nije nista narocito za taj novac ima nekih zanimljivih fora, ali ipak je to dosta para, po meni za CS je vrh ono kada uperis u ekran misa i pomeras kursor. Podignes ekran na neku visinu ustanes drzis misa u ruci (kao puska) i nabacis Logitech G13 i imas pravi dozivljaj CS-a :). Ali ipak bezicni mis nije za gaming, pa je taj MX Air vise za poslovne korisnike :).

@Daum ako je Siberia prosecna sluska zasto 90% ljudi koji se bave ozbiljnijim gaming-om imaju te sluske. Sennheiser retko ko koristi za gaming, ali je reprodukcija zvuka na tim slusalicama vrhunska, e sad sto nemaju mikrofon to je treca stvar :).

A ako cemo ko ima najbolju tastaturu, to ima Asus, Eee Keyboard :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Re: ... 15.05.2010. 16:02 #213788

broj poruka: 12811
To što 90% ljudi koristi ne znamo ni ja ni ti, ali ti koji koriste Siberia sluške ih koriste jer su klasične 2.0 sluške, znači nikakve zajebancije.

Eee Keyboard je nista specijalno naspram Optimus Maximusa koji ima LCD ekran za svaki taster...

http://www.artlebedev.com/everything/optimus/

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

:: @Daum ako je Siberia prosecna sluska zasto 90% ljudi koji se bave ozbiljnijim gaming-om imaju te sluske. Sennheiser retko ko koristi za gaming, ali je reprodukcija zvuka na tim slusalicama vrhunska, e sad sto nemaju mikrofon to je treca stvar :)
:: A ako cemo ko ima najbolju tastaturu, to ima Asus, Eee Keyboard :)
:: Pozdrav!
Daum ... 15.05.2010. 16:05 #213791

broj poruka: 12811
Sad gledam baš Trust sajt, iskopirali su svaki Logitech proizvod. G9 miš, DiNovo Edge tastatura... itd... takve gluposti me odmah odvrate... Čak su kopirali i MX Revolution...

CPU-Z Validator : http://spedr.com/53pyh

gliga79 Re: E moj care! 15.05.2010. 16:15 #213794

broj poruka: 4641
Sky,
Vidim da se ovde silis sa tezinom, pa cija stocna vaga pokaze vise , taj ce da prebije ovog drugog. kao da je to merilo :))))
Ako ti dodjem u tu tvoju Loznicu ima da budes biven, kao nikad do sad :)))
Ima da te bijem i na tehniku i na (stocnu) vagu:)))).
Juce se izmerih (97kg!!!). Krivicu snoso dobrim delom i PC Berza :))).
Sto se tice A4 tech-a, vidim da ga vecina hvali, znaci ne mozes da generalizujes.
Kakd si me prozivao zbog ishitrenosti , nisi bio u pravu. Nista ovde nije ishitreno i bez argumenata. Pokazao sam ceo test A4tech misa. Vidi se da su komponente identicnog kvaliteta sa onim u Logitecu, ali Logitec 2 puta skuplji !!!
Evo u ovoj temi je sve objasnjeno i argumentovano:
http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?pg=3&topid=24816&forid=13&katid=2.
Evo test a4tech-a:
http://www.a4tech.ru/promo/x7/tests/1/
Evo sve lepo pise i argumentovano.
Vidi se da liku crkavaju dva vrhunska misa iz logitec serije za kratko vreme. Baceno 100+ eu. i naravno prelazi na A4tech, koji mu radi besprekorno.
Kome je to crkao a4tech, iz serije x7 ???

Sto se tice 8800 performanse su vrhunske, ali sam stekao utisak , da su loseg kvaliteta, iz razloga jer previse ima crknutih, neuporedivo vise, od drugih, bilo starijih , ili mladjih serija, bilo N vidia, ati.
Pogledaj ove lopate iz inostranstva, sto donose krseve sve 8xxx serije, reparirane, malo malo pa se neko pozali , da mu riknula 8xxx,7xxx.
Ja ne kazem za cip, vec za celokupan proizvod, moguce da firme ugradjuju lose komponente, pa se to desava, ali opet kazem bode oci koliko ima crknutih, ovih modela.
U fijoci imam tri crknute 7xxx, samo iz komsiluka.
Naravno vidim da Daumu radi odlicno, ali kazem generalno bode oci koliko se ljudi zale.
Ako ima neka serija ati ili neke druge da se vise pominju u negativnom kontekstu , onda se izvinjavam, samo kazi koja je to???

A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800
Thermaltake Soprano RS 200
Intel Q6600. CM - TX3
Asus P5QL-E
Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz
WD Caviar 640 Gb, AAKS
ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Jebivetar re 15.05.2010. 16:16 #213795

broj poruka: 2386
A4tech kb-28g tastatura, ekstra radi vec 3,5godine, placen oko 900dinara
A4tech x6-80d glaser, 2godine chini mi se, placen oko 1000 dinara
A4tech slushalice sa majkom, jedna slushalica radi slabije a mikrofon ubija koliko je osetljiv, placene 400 dinara pre 3 godine
Pre ovih uredjaja su mi crkla 2 najjeftinija a4tech misha, shto i moze da se ochekuje s obzirom na cenu koja je tada bila oko 250 dinara, al opet vozim A4tech.
Ovo je offtopic, ali nisam video nijednog jeftinog misha kao shto je genius netscroll a da je neverovatno izdrzljiv i zgodan za ruku.

http://www.dodaj.rs/f/1/4f/3STWei2Y/dv.jpg
ko nema u vuglu, ima u guglu

gile23 ... 15.05.2010. 16:48 #213817

broj poruka: 9121
@daum nije ti fora da vadis te modele ima i skupljih :), inace ta tastatura je vrh :). Inace ja sam neko vreme bio primoran da stalno chekiram sk gaming sajt (jedan od najjacih gaming klanova u Evropi) i oni i njihovi protivnici u CS turnirima iskljucivo koriste Siberia sluske e sad to sto im je SteelSeries jedan od glavnih sponzora to je treca stvar :).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647843.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs