Nadam se da to meni nece desitii, imam produzni kabl koji ima zastitu od jace struje i tako to. Ako naidje nekim slucajem losa struja, produzni ce reagovati, tj. on ce da rikne, ali sve ostalo prikaceno na njemu ce ostati u zivotu.
Jeste slucajnost, ali sa nekom zastitom, ne bi trebalo da bude problema.
Pa, nisam kupio LC Power od 20e pa da brinem da li ce mu se desiti nesto. Mislim, ne daj Boze, ali dok je god dobre struje, dobro je i napajanje. Na Novom Beogradu je, na srecu, struja odlicna.
:: @Scyte :: Nije sto ja imam pa se pravim pametan i sve moje najbolje, ali se slazem sa OCz-om, :: Necu da malerisem ne daj boze, ali citam malo pre lik (Kepica) kupuje novo jer mu je Legion od 1000w crko !! :: Kazem ne daj boze , ali pazi kakva slucajnost :: http://goo.gl/amxV :: :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Seasonic S12D, 850w Super Silent :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, Samsung F3, 1Tb :: Gigabyte 6850 1Gb, Windforc :: ::
ne znam ali meni nekako deluje da je tebe privukla psiholoska brojka 1000. jedan crvendac je bolje drzati u ruci nego deset stotki... inace na mom primeru mozes da zakljucis pII X4 i radeon 4870x2 na seasonic 620w bez da se muci u full loadu. skoro da ne izlazi vazduh nazad koliko lagano gura. inace imam brdo kulera, tri hdd itd, itd! garancija je pametnija investicija nego dodatnih ~200w
Kod mene 12V grana miruje konstantno. 12.10V daje tacnije, i varira od 12.05-12.10V. Idlle i Full load.
Verovatno im je na test zapao losiji primerak, testirali su ovo napajanje i na PCAxe, kazu da su naponi skamenjeni.
:: Evo ti jedn test za to LC napajanje :: http://tinyurl.com/66ul58 :: :: Nije u klasi SS-Corsair-Enermax ali nije lose... jedino mi se ne dopada Teapo main elektrolit i ripple napona na 12V... dodje ti klasa OCz, TT ili CM :: :: Sa srećom da ga koristiš :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Zavisi kako si merio napone, ako je softverski to ti nista ne govori. Ripple napona se meri osciloskopom i pokazuje koliko ti napajanje daje `čist` napon, što je veći ripple, više je napon uprljan naizmeničnom komponentom a na to su najosetljiviji elektroliti, to nema veze sa varijacijom jednosmernog napona, koji normalno padne malo pod opterećenjem. Ja sam merio 12V kod mog Silencer-a 750W unimerom, ali ni to nije neki pokazatelj jer svaku varijaciju kontrola napajanja odmah ispegla, meni recimo napon stoji zakucan na 12.2V i ne pomera se, kada pokrenem LinX i FurMark pomeri se na 12.19V i stoji. Za 100eu je odlicno Pozz
Demon to some. Angel to others. _______________________________
E jbg sad, nisam bas toliko strucan da merim napon raznim metodama. A i nemam potrebu za to.
Vazno je da on pegla kako treba, a sto se napona tice, softverski mi je dovoljno da gledam, iako znam da ne moze da pokaze bas tacne brojke.
Pozz...
:: Zavisi kako si merio napone, ako je softverski to ti nista ne govori :: Ripple napona se meri osciloskopom i pokazuje koliko ti napajanje daje `čist` napon, što je veći ripple, više je napon uprljan naizmeničnom komponentom a na to su najosetljiviji elektroliti, to nema veze sa varijacijom jednosmernog napona, koji normalno padne malo pod opterećenjem :: Ja sam merio 12V kod mog Silencer-a 750W unimerom, ali ni to nije neki pokazatelj jer svaku varijaciju kontrola napajanja odmah ispegla, meni recimo napon stoji zakucan na 12.2V i ne pomera se, kada pokrenem LinX i FurMark pomeri se na 12.19V i stoji :: Za 100eu je odlicno :: Poz :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ma da bre, za te pare nisam mogao da iskopam bolje napajanje.
@Ogi:
Ma ne brinem ja, drugi brinu za moje napajanje. Imaju nesto protiv jadnog LC Powera
:: Kazes da si za njega dao 100eu.... breee za te pare je boli glava :: Uzivaj :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: ::
Ima da te sluzi odlicno, sta sve ljudi voze na kinezima nije normalno., ovo neces moci ni da zagrejes, a tek da crkne nema ni veze. Em sto je kvalitetno, em, sto je jako.
:: Ma da bre, za te pare nisam mogao da iskopam bolje napajanje :: :: @Ogi :: :: Ma ne brinem ja, drugi brinu za moje napajanje. Imaju nesto protiv jadnog LC Powera :: :: :: :: Kazes da si za njega dao 100eu.... breee za te pare je boli glava :: :: Uzivaj :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.