Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
Logitech G9x ili...?
STRANA 4 OD 4
raic Re: Re: Re: Re: ... 02.06.2011. 14:00 #330288

status: user
broj poruka: 9006
Kanda jesam, neko je tražio taj pack da bi nosio na pecanje a ti si ovde prva asocijacija na tu rabotu. Nije bitno.

Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.

:: Koleza Raic-u ti mora da si me pomesao sas nekim..
::
:: Ja licno u 8 od 10 slucajeva ni ne nosim telefon na pecanje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ishmerish Jos samo ovo u off-u 02.06.2011. 14:02 #330290

broj poruka: 7285
Pa nije valjda samo to asocijacija????

Gde si bio sinoc da me vidis, rvanje mene i jos dva drugara sa paprikasem iz kotlica i 2l domace kajsije :)))

Lala 4ever!
http://fwd4.me/zCE

`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`

:: Kanda jesam, neko je tražio taj pack da bi nosio na pecanje a ti si ovde prva asocijacija na tu rabotu. Nije bitno
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
:: :: Koleza Raic-u ti mora da si me pomesao sas nekim..
:: ::
:: :: Ja licno u 8 od 10 slucajeva ni ne nosim telefon na pecanje
raic Re: Jos samo ovo u off-u 02.06.2011. 14:06 #330291

Nije, naravno. Za skupove tebe i asocijacija nije u pitanju preslikavanje `1-1` nego `na`.

Eee, de sam bio šta sam radio... de god da sam bio krčkao sam se lagano dok nije dunulo malo predveče. Kamo lepe sreće da sam krčkao što i vi a umesto sušenja znojave majice da sam sušio tu dvolitarku.

:: Pa nije valjda samo to asocijacija???
:: Gde si bio sinoc da me vidis, rvanje mene i jos dva drugara sa paprikasem iz kotlica i 2l domace kajsije :))
unknow13 @ raic 05.06.2011. 20:23 #331244

broj poruka: 581
Pisko je trazio :)

Gigabyte GA-MA770-DS3
Athlon 5000+ @ 3 GHz
2x2gb Kingstone ddr2 cl6 900mhz
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

vuk125 Re: ... 05.06.2011. 21:28 #331277

broj poruka: 2929
Jes ti pobegao iz Laze?

Ne pijes redovno lekove Wlado..
Nije diobro da ne uzimas terapiju.

:: Ne verovatno bi ja sada uzeo pre MSI da nisu sponzori suparnickog fudbalskog kluba pre nego GIGABYTE recimo i sigurno pre nego Sapphire ali posto postoji ASUS nema teoretske sanse. Jednostavno mi je takva priroda da pre necu da kupim nego da gledam da sam dao pare za to.
:: Primer je kuler za memoriju. Sa Zalmanom komp izgleda mnogo bolje i ja sam ga kupio u zelji da nadomestim to sto nemam Dominator. Gledao ga gledao ga, gledao dominator i pukao i izbacio ga iz kompa i vise ne ulazi. Kada nemam onaj necu nista imati. Tako je i ovde stim stosu skuplje stvari. Meni karta nije trebala obavezno ali sam je uzeo zbog sanse da prodam ovu i da imam ASUS i plocu i kartu. ASUS je3 50% zasto sam je kupio.
:: Zahvaljujuci srpskom mozgu a ne ASUS-u i ljkudima koji su zasluzni za odabir ASUS-a ja sam to doziveo sto sam. Da ne ulazim sta je tu bilo, zeljda da kupim i aftermarket kuler posle ili naamerna prevara ili jednostavno da se ratosiljaju necije igracke za vikend ili sam samo nabasao na poluispravnu kartu.
:: A sta god da se desilo moglo je da bude izbegnuto sto je najgore jer kartu nisam odneo ja kuci u kutiji nego u kompu ispravnu, radi testirana...Znaci malo namernog ima tu..
:: Postigli su samo to da cu sledeci put razmisliti 100 puta pre upgrada i da cu p[rorediti upgrade sto se vise moze.
:: Mi volimo EVGA i cuva nas CI
:: uzeli smo skoro 10 miliona
Scyter Re: 06.06.2011. 20:43 #331627

broj poruka: 8138
Na kraju sam ipak uzeo Logitech G9x i podlogu A4 Tech X7-200MP.

Mis je prosto fenomenalan, odmah sam mu roknuo najteze tegice, 4 od po 7g. Ima dve maske, ova crna mi se nekako vise svidja, tako da sam ostavio nju za sada. Jako je precizan, cak i pri najvecoj DPI, tj 5700 DPI. Jos malo cu da cackam po njegovom softveru da vidim sta ima, ali za sada sam prezadovoljan.

Jedini mali minus je to sto mi je saka malo veca, pa bi mi mozda G500 vise odgovarao. Mogao sam da biram izmedju ova 2, ali sam ipak odabrao G9x, vise mi se svidja.

Od mene cista 10-ka za ovaj mise. Vredi svaku paru, a ja sam ga uzeo novog za 40e.

nemanja21 Re: Re: 06.06.2011. 20:48 #331636

broj poruka: 1227
Ček, zar miš ne bi trebao da bude najprecizniji pri najvećoj rezoluciji?
:: Mis je prosto fenomenalan, odmah sam mu roknuo najteze tegice, 4 od po 7g. Ima dve maske, ova crna mi se nekako vise svidja, tako da sam ostavio nju za sada. Jako je precizan, cak i pri najvecoj DPI, tj 5700 DPI. Jos malo cu da cackam po njegovom softveru da vidim sta ima, ali za sada sam prezadovoljan
Scyter Re: Re: Re: 06.06.2011. 20:50 #331638

Pri velikoj brzini kakvu god ruku da imas, ne mozes da budes precizan.

:: Ček, zar miš ne bi trebao da bude najprecizniji pri najvećoj rezoluciji
:: :: Mis je prosto fenomenalan, odmah sam mu roknuo najteze tegice, 4 od po 7g. Ima dve maske, ova crna mi se nekako vise svidja, tako da sam ostavio nju za sada. Jako je precizan, cak i pri najvecoj DPI, tj 5700 DPI. Jos malo cu da cackam po njegovom softveru da vidim sta ima, ali za sada sam prezadovoljan
raic re 06.06.2011. 20:52 #331640

I bolje da si njega uzeo, roccat ti je ko i Razer, 3/4 šminka.
I kakva je ta skupa podloga?

nemanja21 ... 06.06.2011. 20:55 #331642

broj poruka: 1227
Dobro, mi valjda pričamo o preciznosti miša a ne ruke.

Scyter Re: re 06.06.2011. 20:57 #331644

Odlicna! Mislim, vidjao sam i bolje, ali i 10 puta skuplje.

Najjace danas dok sam bio u Gigatronu da kupim podlogu, svratim tu i do Games-a da vidim sta imaju, prodavac mi pokazujem podloge od po 3-4k. Pogleda meni u ruku, vidi da furam G9x sa sobom, i pokaze on meni podlogu od aluminijuma, ogromna je. Kaze, ovo je prava stvar za tebe. Cena: prava sitnica. 8k dinara!!! Mislim, ne znam ko koga j*be ovde. Hvala, dovidjenja, prijatno.

:: I bolje da si njega uzeo, roccat ti je ko i Razer, 3/4 šminka
:: I kakva je ta skupa podloga?
:: Pregrejana rebra na kuleru najbolje se hlade ćevapima.
aco Re: Re: 06.06.2011. 21:09 #331653

broj poruka: 2788
Nek te lepo sluzi. Btw do pre par meseci bio je 70-80e.

:: Na kraju sam ipak uzeo Logitech G9x i podlogu A4 Tech X7-200MP
:: Mis je prosto fenomenalan, odmah sam mu roknuo najteze tegice, 4 od po 7g. Ima dve maske, ova crna mi se nekako vise svidja, tako da sam ostavio nju za sada. Jako je precizan, cak i pri najvecoj DPI, tj 5700 DPI. Jos malo cu da cackam po njegovom softveru da vidim sta ima, ali za sada sam prezadovoljan
:: Jedini mali minus je to sto mi je saka malo veca, pa bi mi mozda G500 vise odgovarao. Mogao sam da biram izmedju ova 2, ali sam ipak odabrao G9x, vise mi se svidja
:: Od mene cista 10-ka za ovaj mise. Vredi svaku paru, a ja sam ga uzeo novog za 40e
STRANA 4 OD 4
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647721.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs