Nemoj pogresno da me razumes. Nece te sluske da ti rade lose, samo neces iskoristiti ono sto mogu. Da ne bude posle, kupio sam, a nisu nista specijalno. U svakom slucaju ce se cuti daleko bolje od nekih bubica ili klasicnih jeftinih Skype sluski
Evo cist primer, imam sledece low budget sluske: 1. Philips SBC HP200 imedanse 32 oma, jacine 500mW 2. Sennheiser PMX60 impedanse 24 oma, jacine nekih 200mW
Kada zakacim Sennheiser direktno na zvucnu, cuju se jace nego Philips iz 2 razloga, imaju vecu dinamiku (122dB naspram 100dB) i manju impedansu, iako su slabije, jer su to sluske za mp3. Ali kada zakacim Philips na head phone izlaz na pojacalu, e onda se bolje cuju Philips sluske.
@Erestun Ehhhh sada... Dynaudio... Da sam imao para ne bih kupio Denona i Diamonde, to su ipak Hi-Fi za siroke narodne mase, ali opet bolje nego Logitech kompjuterski zvucnici. Inace kada sam kupovao u BGB Studiu to je bilo pre 1.5- 2 god, tada su imali aktuelnu ponudu.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
E, ovako, posto su i meni trebale sluske, i sve nesto kao uzecu i nikako, danas sam prolazio pored Tehnomanije, svratim i kupim ovaj model. Tehnicke karakteristike su iste kao i za model SE-M290: Frekventni raspon: 5-25.000 Hz Impendansa: 32 Ohm Maksimalna snaga: 1.200 mW Osetljivost: 102 dB/mW
Jedina razlika izmedju ova dva modela je u duzini kabla, ove moje imaju cak od 7m, pa su samim tim idealne da se zavalis i uz tv/monitor, pa ako ti je komp udaljen nije problem. .)
E sad, sto se tice kvaliteta izrade, stvarno sam prezadovoljan, sluske su izuzetno udobne, jastucici nisu od skaja vec od finog platna, plisa, ili cega vec, tako da leti nema znojenja, lepo prijanjaju i sama izolacija od okoline je skroz OK. Skroz su od plastike koja je onako bas cvrsta i uliva poverenje da ce da potraje. Sto se tice zvuka i samog rada, stvarno sam prijatno iznenadjen, probao sam razne zanreve muzike, i mogu reci da su izuzetne, ubedljivo im najbolje lezi jazz, imaju dovoljno precizan zvuk, lep i dubok bass. Na integrusi zvuce skroz pristojno, u nekim numerama ce mozda malo da zafali jacine, ali po mom ukusu sasvim dovoljno se cuju na nekih 70% jacine pojacanog zvuka.
Na kraju mogu da kazem da sam bas zadovoljan, za ove pare(~3000din.) nude zaista dosta, moja preporuka. .)
Ne znam da li si video moj mejl. Onih Philips nema ni u jednoj Tehnomaniji. Ja sam uzeo Medusa NX, 3400 din juce, odlicne su za muziku, tu su me posebno odusevile, za CS su takodje bruka. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
:: Ne znam da li si video moj mejl :: Onih Philips nema ni u jednoj Tehnomaniji :: Ja sam uzeo Medusa NX, 3400 din juce, odlicne su za muziku, tu su me posebno odusevile, za CS su takodje bruka. : :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Inace i ja sam razmatrao te Saitek, ali mic. mi uopste ne treba, tako da bi me samo smaralo da mi sa strane non stop strci, a mic na njima je bas onako povelik. Ono sto mene zanima, video sam da te Saitek imaju kao nekakvu vibraciju za bolji osecaj u igrama, napajaju se sa dve baterije, pa eto bas me zanima kako to funkcionise, ako ih uzmes obavezno da javis. Video sam ih u nova.rs.
:: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
Njih uzimam 99%, ta vibracija moze da se napaja preko dodatnog USB kabla ili preko 2x AAA baterije.
``They call me... Prophet``
:: Hvala :: :: Inace i ja sam razmatrao te Saitek, ali mic. mi uopste ne treba, tako da bi me samo smaralo da mi sa strane non stop strci, a mic na njima je bas onako povelik. Ono sto mene zanima, video sam da te Saitek imaju kao nekakvu vibraciju za bolji osecaj u igrama, napajaju se sa dve baterije, pa eto bas me zanima kako to funkcionise, ako ih uzmes obavezno da javis. :: Video sam ih u nova.rs :: :: :: :: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: ::
Evo ove. http://www.tehnomanija.rs/katalog/speed-link-slusalice-sl-8781-sbk.html NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Ne gledam mejl sa berze, tako da nisam video :: :: Koje si tacno uzeo, posto ima vise modela :: :: http://bit.ly/rDFZx :: http://bit.ly/seX95 :: :: Mada su to verovatno jedne te iste :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: Ne znam da li si video moj mejl :: :: Onih Philips nema ni u jednoj Tehnomaniji :: :: Ja sam uzeo Medusa NX, 3400 din juce, odlicne su za muziku, tu su me posebno odusevile, za CS su takodje bruka. : :: :: :: :: NZXT Hade :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: :: :: :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: ::
Ne sumnjam da su extra sluske, ali vec sam odlucio.
Samo molim Boga da ih imaju na stanju, inace cu popi*deti.
``They call me... Prophet``
:: Evo ove :: http://www.tehnomanija.rs/katalog/speed-link-slusalice-sl-8781-sbk.htm :: :: NZXT Hade :: Asus M4A88T-V EV :: Gemini II Coolink 120P x :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: Ne gledam mejl sa berze, tako da nisam video :: :: :: :: Koje si tacno uzeo, posto ima vise modela :: :: :: :: http://bit.ly/rDFZx :: :: http://bit.ly/seX95 :: :: :: :: Mada su to verovatno jedne te iste :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: Ne znam da li si video moj mejl :: :: :: Onih Philips nema ni u jednoj Tehnomaniji :: :: :: Ja sam uzeo Medusa NX, 3400 din juce, odlicne su za muziku, tu su me posebno odusevile, za CS su takodje bruka. : :: :: :: :: :: :: NZXT Hade :: :: :: Asus M4A88T-V EV :: :: :: Gemini II Coolink 120P x :: :: :: Phenom x2 560 @ 4Gh :: :: :: Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mh :: :: :: Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mh :: :: :: WD Caviar Blue 320GB 7k 16M :: :: :: Cooler Master M520w Modular :: :: :: :: :: :: :: Definitivno stavljam tacku na ovo i sutra uzimam Saitek GH20. Javljam utiske sutra o njima :: :: :: :: :: :: :: :: @-SnonE-: Nek` te lepo i dugo sluze :: :: :: :: :: :: :: :: ``They call me... Prophet`` :: :: :: :: :: :: :: ::
Dobre su i te Saitek sto sam ti prvo predlozio. :)
01.12.2011. 20:15
status: user broj poruka: 4888
Ako ih ne budu imali slobodno pazari Medusa NX, ja sam zadovoljan. :) NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
Uzeh danas Saitek GH 20. Sta reci, ODUSEVLJEN SAM!
Slusao sam muziku i stvaro sam se odusevio! Totalno druga dimenzija zvuka. Vibracija samo povecava dozivljaj koje ove slusalice pruzaju. Ali, ne treba preterivati sa vibracijom, jer boli glava posle nekog vremena. Veoma su glasne, s` obzirom da volim da slusam glasno muziku, ove kao da su napravljene za mene. Jako kvalitetan zvuk daju, svaki ton se cuje. Nema nikakvog zujanja, sustanja i slicno. Cist, fenomenalan zvuk.
Jako su kvalitetne i udobne, jastucici su od nekog kvalitetnog platna, dakle, nema pucanja.
Vibracija na njima je extra stvar! Da znate samo koliko doprinosi bolji osecaj dok slusate neku muziku sa puno bass-a, jednostavno ne mogu recima da opisem.
Igrice jos nisam probao, kasnije cu i njih.
Jedina mana je sto su mi malo male, ali ok, bitno je da ne stezu, gore ima gumu, tako da to ne prestavlja problem.
Sve u svemu, ja sam prezadovoljan. Za 2900 dinara sam napokon dobio pravo uzivanje u igrama, jer zvuk itekako znaci.
Odigrao sam malo Battlefield 3 i prosto ne mogu da verujem kakav je dozivljaj sa ovim sluskama. Cujem neke nove zvuke koje nikada pre nisam cuo na zvucnicima (Altec Lansing VS2421)
Prosto fenomenalno, mogu da cujem sa koje strane mi se neprijatelj priblizava.
Kada ih odvrnem na 100% onda je previse glasno, na neki 70-80% je taman.
Ja sam odusevljen, mozete i videti po mojim poslednjim postovima i koliko
Super, samo nek te sluze. :) I ja sam odusevljen Medusom, bukvalno u CS cujem sa koje strane dolazi lik i na kom sajtu je rostiljada, mic je vrh, ne cuje se nimalo sustanje ili bilo kakve smetnje, samo se glas cuje, dok je zvuk vrh, kako za igre tako i za muziku. NZXT Hades Asus M4A88T-V EVO Gemini II Coolink 120P x 2 Phenom x2 560 @ 4Ghz Kingston HyperX 2 x 2Gb DDR3 1600mhz Powercolor 6850 1gb @ 850/4400Mhz WD Caviar Blue 320GB 7k 16MB Cooler Master M520w Modular
:: Odigrao sam malo Battlefield 3 i prosto ne mogu da verujem kakav je dozivljaj sa ovim sluskama. Cujem neke nove zvuke koje nikada pre nisam cuo na zvucnicima (Altec Lansing VS2421) :: :: Prosto fenomenalno, mogu da cujem sa koje strane mi se neprijatelj priblizava :: :: Kada ih odvrnem na 100% onda je previse glasno, na neki 70-80% je taman :: :: Ja sam odusevljen, mozete i videti po mojim poslednjim postovima i koliko :: :: ``They call me... Prophet`` :: ::
soba 4x4.5m:) ali ne divljam ja sa tim, meni je bitniji kvalitet zvuka, a i tata bi sine.. znam ja da je Marantz dobar:) ma gledao sam ja svasta, gledao sam i dizajn, i na kraju se odlucio za taj Denon i Wharfedale, sad videcu da li 9.6 ili 9.5 Diamond, samo me je kopkalo da cujem vise kombinacija.. znam da se fino slazu NAD i Mission, ali ne bas i sa Wharfedale, medjutim tu je Denon.. jbg, svasta bih ja posedovao ali naravno moram da gledam i neki optimum sto se cene tice.. uostalom, mislim da cu biti vise nego zadovoljan sa tim provereno, cak je i to mnogo para
:: Igore, koliko sobu planiras da ispunis sa 9.5/9.6 :: Ja sam 9.5 koristio u 20kvadrata i to je ok, sada sam u 15kvadratnih metara i malko su prejaki :: Imam i Denon-a 700AE iskreno, Marantz je mnogo bolji izbor (naravno ne entry level do 400e) Tu mi se kombinacija Denon/Wharfedale mnogo vise svidja :: :: Moja preporuka je da poslusas Monitor Audio, mnogo dobre kutije za manje pare, a imaju bolji izradu od Wharfedale-a :: NAD+Monitor Audio je jako fin izbor :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Ako neces da uzimas nesto jako kao sto su Diamond 9.5. i 9.6 Poslusaj Monitor Audio u kombinaciji sa NAD ili nekim drugim pojacalom, nesto slabije ali kvalitetnije (npr 2 x 40W)
Ako vec nisi, obidji sledece prodavnice (koje ja znam, verovatno ih ima jos po BG-u): 4Audio Korato BGB Studio AV Impuls VOX Trade One Hi-Fi (ako imas para) Mitros i Player ti nisu nesto mnogo za Hi-Fi
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: soba 4x4.5m:) ali ne divljam ja sa tim, meni je bitniji kvalitet zvuka, a i tata bi sine.. znam ja da je Marantz dobar:) ma gledao sam ja svasta, gledao sam i dizajn, i na kraju se odlucio za taj Denon i Wharfedale, sad videcu da li 9.6 ili 9.5 Diamond, samo me je kopkalo da cujem vise kombinacija.. znam da se fino slazu NAD i Mission, ali ne bas i sa Wharfedale, medjutim tu je Denon.. jbg, svasta bih ja posedovao ali naravno moram da gledam i neki optimum sto se cene tice.. uostalom, mislim da cu biti vise nego zadovoljan sa tim provereno, cak je i to mnogo par :: :: :: :: Igore, koliko sobu planiras da ispunis sa 9.5/9.6 :: :: Ja sam 9.5 koristio u 20kvadrata i to je ok, sada sam u 15kvadratnih metara i malko su prejaki :: :: Imam i Denon-a 700AE iskreno, Marantz je mnogo bolji izbor (naravno ne entry level do 400e) Tu mi se kombinacija Denon/Wharfedale mnogo vise svidja :: :: :: :: Moja preporuka je da poslusas Monitor Audio, mnogo dobre kutije za manje pare, a imaju bolji izradu od Wharfedale-a :: :: NAD+Monitor Audio je jako fin izbor :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
:: :: Philips slušalice SHP2000 vs. Philips slušalice SHP2700. Pioneer slušalice SE-M290. Pioneer slušalice SE-M285TV. Pioneer slušalice SE-M390. Speed Link slušalice sa mikrofonom SL-8781-SBK. SAITE :: GH20 :: :: Zanima me jer cenu SHP2000 sigurno mogu da priustim, a ove ostale bi stavio na cekanje ukoliko su proporcionalno ceni stvarno bolje ili jace :: :: ::
Pozdrav, i ja sam u slicnoj dilemi, veoma mi je ogranicen budzet do nekih mozda 1500 eventualno 2000 dinara, evo par kojih sam ja izdvojio sta mislite o njima
Ja sam imao par slusalica tako od 1000 din do 2000, i sve je to tesko sranje iskreno, a tek od 2k krecu da nesto valjaju, ne extra, ali da su koliko toliko pristojne, da ne zuljaju, da ne skripe, da su udobne, da ne krce, suste itd.
Ja ne bih te a4 jer ne uzimas slusalice na mesec dva pa kao da ustedis.
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647832. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.