Thermaltake pokupljen, Blueberry (ne korisnik PC berze, vec kuciste) zbog nedostatka prostora u stanu i totalne nezainteresovanosti (bila je 1 ponuda i da platim da se nosi, ko je da je - svaka mu cas` xD) ide ujutru u kantu...Ko zna kad cu praviti konfiguraciju kojoj bi mogao da posluzi, a nema gde vise da stoji...
Sansa da neko to ima na forumu i pritom da mu ne treba je ispod 1% Nego ako si iz Bg skoknes do Visegradske a jos bolje do proizvodnog pogona Mikroelektronike u Zemunu i tamo prineses 1l radze ili jedno 5-6 piva i das liku na vratima tu vatrenu vodu i pritom ga zamolis da ti donese jedan uzorak MIKROE-602
zvucna Supreme FX II, dobijena uz Striker II Extreme. PCI-E nisam 100% siguran da je ispravna, ali trebalo bi da jeste. Stajala mi je par godina u fioci.
Najradije bi da neko licno preuzme, na slaviji, da se ne zezam sa pakovanjem za slanje.
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine.
:: zvucna Supreme FX II, dobijena uz Striker II Extreme. PCI- :: nisam 100% siguran da je ispravna, ali trebalo bi da jeste. Stajala mi je par godina u fioci :: :: Najradije bi da neko licno preuzme, na slaviji, da se ne zezam sa pakovanjem za slanje.
:: imaš mail.. :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Nvidia 9800GT 512Mb, puno prašine. :: :: :: zvucna Supreme FX II, dobijena uz Striker II Extreme. PCI- :: :: nisam 100% siguran da je ispravna, ali trebalo bi da jeste. Stajala mi je par godina u fioci :: :: :: :: Najradije bi da neko licno preuzme, na slaviji, da se ne zezam sa pakovanjem za slanje.
CRT , marka NEO, zamenjen LCD-om. Nikad klokovan sa daljinskim upravljačem, bez hladnih lemova. Dijagonala...bem li ga mali je baš 35cm...odnos stranica 4:3...
support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320, Excelram12GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
za Lg optimus l9 p970.Kupljena za p768 ali ne odgovara za taj model.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
Dakle ne poklanjam ovo nekome pa da sutra preproda, i ja mogu da turim kuciste hiljadu, ploca hiljadu, i dobar sam dve crvene, nego poklanjam ovo nekome kome ovo stvarno treba i koristice za sebe, neko ko nema novaca za upgrade ili sklapa komp od 0 a budzet je jako nategnut itd.
Nek se jave ljudi na mejl/pm, prednost imaju naravno stari provereni clanovi, dok osobe sa jednim postom i slicno, nek slobodno zaobidju javljanje.
Mrzi me cak i da pogledam specifikaciju, sigurno i ovakva vredi bar 1 crvenu. Napajanje kinez, kuciste ima providnu stranu, mislim da ima 1gb rama, hdd je tu, graficka... procesor nije slabiji od 2500+... neko mi ostavio pre Hrista i da se ne saplicem vise. Nekome moze za nesto da posluzi. Secam se samo da treba promeniti pastu na procesoru, ostalo je kako treba.
Poklanjam i dodatnu AGP grafiku koja je radila do skidanja, nemojte me lincovati ako slucajno ne radi.
Novi Sad, licno.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Nemam srca da bacam stvari u kantu. Izgleda da ću morati. codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Mrzi me cak i da pogledam specifikaciju, sigurno i ovakva vredi bar 1 crvenu. Napajanje kinez, kuciste ima providnu stranu, mislim da ima 1gb rama, hdd je tu, graficka... procesor nije slabiji od 2500+... neko mi ostavio pre Hrista i da se ne saplicem vise :: Nekome moze za nesto da posluzi :: Secam se samo da treba promeniti pastu na procesoru, ostalo je kako treba :: :: Poklanjam i dodatnu AGP grafiku koja je radila do skidanja, nemojte me lincovati ako slucajno ne radi :: :: Novi Sad, licno :: :: codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno :: ::
Broj postavljenih tema: 60431. Broj poslatih odgovora: 647766. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.