Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
EVGA 1000 G2 and 1300 G2
STRANA 5 OD 5
SkyFire ... 08.01.2015. 16:21 #577612

status: user
broj poruka: 18472
Ja ta eVGA napajanja bih izbegao u sirokom luku.
Lik koji radi za eVGA mi je pricao da koriste elemente od najjeftinije kineske plastike i da kad otvoris kutiju mozes to odmah da primetis i vizuelno a i po mirisu.

Takodje neke no name tranzistore, pa cak i stampanu plocu od visoko presovanog kartona.

Komponenta kad se zagreje pusti neki specifican miris prepoznatljiv za kinesku robu.

Moras posle da otvaras sve prozore u kuci da izvetris prostoriju jer ti postaje muka od tog mirisa jeftine plastike a ne daj Boze da ti se nesto zapali, izgore cela kuca.

eVGA napajanja su opasna po zivot!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 08.01.2015. 17:07 #577620

broj poruka: 3796
To je to kada neko stedi na materijalima, izbacili su aluminijum i ubacili plastiku, zato su im sada karte teski plastikaneri i totalni tres. Sada koliko cujem od tebe skupa im plastika, pa su ubacili kartonske delove? Vidim ja ovih dana pojacane ciganske snage na ulicama i deru se na sav glas da otkupljuju kartone, sto posto su sklopili neki dil sa JEBGOM pa ovima trebaju kartoni u neogranicenim kolicinama.

INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red
ASUS Maximus VII Hero
KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800
ASUS gtx 970 Strix
SAMSUNG 250gb EVO
CM V700
SAMSUNG 2233rz 3D 120hz

:: Ja ta eVGA napajanja bih izbegao u sirokom luku
:: Lik koji radi za eVGA mi je pricao da koriste elemente od najjeftinije kineske plastike i da kad otvoris kutiju mozes to odmah da primetis i vizuelno a i po mirisu
::
:: Takodje neke no name tranzistore, pa cak i stampanu plocu od visoko presovanog kartona
:: Komponenta kad se zagreje pusti neki specifican miris prepoznatljiv za kinesku robu
:: Moras posle da otvaras sve prozore u kuci da izvetris prostoriju jer ti postaje muka od tog mirisa jeftine plastike a ne daj Boze da ti se nesto zapali, izgore cela kuca
:: eVGA napajanja su opasna po zivot!!
Classy Re: ... 08.01.2015. 22:11 #577659

broj poruka: 546
Ahaaaa, ahaaaaa... Jedino napajanje sa kojim sam u kuci osetio miris od svih ikada napajanja novih bilo je Seasonic X-750 jer oni kada napune onim kao filom za tortu preteraju a za divno cudo ne daje im izgleda efekat. To se osecalo oko 3-4h...
I nijedno vise cak ni CHIFTEC stari i 2-3 stara CMa nisu imala miris.
Ovo sto sam cuo je najveca nebuloza. EVGA napajanja kao isva druga su otvarana i secirana na sajtovima u sitna crevca i svi delovi na njima su najbolji moguci. Tacnije to je Super Flower Leadex Platinum na kom su dodano da pise EVGA, stavljeni 100% Chemi-con kondenzatori i preslikana ta platforma. Znaci sopovi po Nemackoj, Madjarskoj, Poljskoj, Austriji, Francuskoj su se opremili dobro sa ponudom SuperNOVA koliko je trazena. Meni je drago da imam najboljeg predstavnika.

Ti nisi video ACX model. A ACX model je referentna NVIDIA stigla iz NVIDIA na njihovom PCBu, cak ni EVGA nije svoj PCB stavljaja, sa kulerom koji se prodaje po ceni od 39$. Sta si ti molim te ocekivao od toga, sta si ocekivao od modela koji kosta 50-60$ manje nego Titan Based referentni. Sto bar nisi platio 20$ vise da imas isti klok kao ASUS ROG. EVGA ima za svaku seriju po 7-8 modela, od toga su samo 2-3 premium karte, ostale su referentne. ASUS ima 3 modela referentni sa custom hladjenjem i ROG. A EVGA ima referentni, referentni Superclocked, referentni sa dual cooler, referentni sa dual cooler sc, custom FTW, custom classified, kingpin classified, referentni sa hydrocooper full cover blokom, classified sa hydrocopper blokom. I sta si ti ocekivao od ACX da poredis sa ROGOM.
Pa to ti je referentna karta sa boljim hladjenjem. Dodji da vidis moju. E-ATX ploca sa njom izgled malecka. Teska je ko 2 te ACX. Nasao si da poredis najeftiniju kartu, koja je 50e jeftinija od referentne turbine. FTW serija kao sto kod drugih imas Strix i DCII. Classified je kao sto imas ROG kod drugih. Ostali su samo razliciti modeli referentnih. A i tu imas za 20$ vise da nadjes takvu samo sa istim klokom kakav ima ROG karta.
Posto su ti klokovi koje ROG stavlja dovoljni i za referentni PCB za 3 god, ne treba im nista vise. I da trebas da gledas modele koji nose EVGA PCB ni NVIDIA, jer njima je samo stavljen kuler od 39$ i baseplate da se ne greje VRM kao na ASUSu.

Videcete sada kada stigne za mesec-dva GTX980 moja, kakva je to kartocka.
Posto sam ja jedini ovde tipicni vlasnik NVIDIA, svi ostali su mesanci posto imaju brandove koji suruju i sa AMDekom. Jedini vlasnik Elitne NVIDIE,

Ja vam ipak oprastam jer da imate kartice i otvorenu kupovinu ja znam da bi kutije iz GmbH samo stizale sa EVGA trakama. Zato vam oprastam i razumem da vi vucete ove modele kao bugakije. I vi bi zeleli da startujete makinu sa 200MHz vise a da niste pre toga zlostavljali kartu. Povuci potegni iscupati se ne moze. Deda za repu baba za dedu...
Moram da vidim kada krece odbrojavanje do pojavljivanja
Most Wanted NVIDIA. :).
Prenece vam jednom pticiji grip ili nesto tamo sa Tajvana ko zna sta kroz taj hadrware.
Da li ste znali da vecina firmi koje sastavljaju hardware po zelji, custom ono za hiljade i hiljade dolara, uglavnom je to EVGA hardware, graficke i napajanja sigurno a dobar deo i ploca.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9

:: Ja ta eVGA napajanja bih izbegao u sirokom luku
:: Lik koji radi za eVGA mi je pricao da koriste elemente od najjeftinije kineske plastike i da kad otvoris kutiju mozes to odmah da primetis i vizuelno a i po mirisu
:: Takodje neke no name tranzistore, pa cak i stampanu plocu od visoko presovanog kartona
:: Komponenta kad se zagreje pusti neki specifican miris prepoznatljiv za kinesku robu
:: Moras posle da otvaras sve prozore u kuci da izvetris prostoriju jer ti postaje muka od tog mirisa jeftine plastike a ne daj Boze da ti se nesto zapali, izgore cela kuca
:: eVGA napajanja su opasna po zivot!!
STRANA 5 OD 5
Broj postavljenih tema: 60443. Broj poslatih odgovora: 647828.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs