Ja mislio poklanjaš GTX 1060, a ti daješ neke kodove za igre!
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 850 EVO 240GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech A90
Transcend 2x256m PC133 SDRAM, nemam pojma dal je ispravna (dobivena od prevaranta sa KP) samo za Novi Becej ili onog ko moze doci po nju - ne saljem pouzecem i slicno.
Zuti pilicari ti daju kod, a uslove te da moras da kupis neko sranje od 15k, a bolje da kupim kod Fante nesto i ustedim 50e nego 1600 din kod pilicara.. :D
Ma ima ljudi kojima domaca garancija stoji mesto ikone tako da ako im treba kod mogu se posluziti .)
HAHAHA jebo te Max vise.. :D
:: Zuti pilicari ti daju kod, a uslove te da moras da kupis neko sranje od 15k, a bolje da kupim kod Fante nesto i ustedim 50e nego 1600 din kod pilicara.. : :: :: SOKI JEBO TE KUPON VISE! : :: ::
`Popust se ne odnosi na robu na akciji i akciznu robu koja podrazumeva sveže meso, duvan, štampu, osnovne životne namirnice i artikle koji imaju trajno nisku cenu.`
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
:: Drugar napokon uzeo masinu posle 100 godina a ovo je ostalo :: :: neka krs matora AGP grafick :: ploca + cpu / sempro :: 1 gb ram :: 2 hdd-a 160+320 gb PATA konekcija (da da matoro :: napajanje neko kr :: cd dvd PATA : :: :: Sve ima sem kucista, ko ovo hoce morace licno da dodje jer nemam ni kutije ni u sta da spakujem i da saljem kuririma itd :: :: Ako se neko ne javi za dan dva ide sve u kantu :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Patriot 240gb +HDD 500g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Poklanjam Blueberry kuciste sa blueberry napajanjem psb560 i optikom koja je unutra. Kuciste nema velikih ogrebotina. Ventilator nije savršen, a optika ne znam da li radi, ali za 0 dinara je to sve valjda ok. Ostalo od neke rashodovane mašine i tako stoji, nekome će poslužiti a ja ću prestati da se saplićem. Samo lično. Novi Sad.
Neverovatno... Optiku cu probati kad stignem, jer nije velikih gabarita, ostalo ide u kantu. To bi bilo to.
Jedan od onih što neće prodavati hardver, već pljeskavice.
:: Poklanjam Blueberry kuciste sa blueberry napajanjem psb560 i optikom koja je unutra :: Kuciste nema velikih ogrebotina. :: Ventilator nije savršen, a optika ne znam da li radi, ali za 0 dinara je to sve valjda ok :: Ostalo od neke rashodovane mašine i tako stoji, nekome će poslužiti a ja ću prestati da se saplićem :: Samo lično. Novi Sad :: :: Intel I7 5820k, MSI X99 GODLIKE GAMING , Patriot Viper 32GB 2666Mhz DDR4, Powercolor Myst 380X 4GB, Samsung EVO 850 500GB, Cooler Master Cosmos II, EVGA T2 1600w :: ::
Broj postavljenih tema: 60433. Broj poslatih odgovora: 647800. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.