Pričao sam sa jednim likom koji je stavio UV lampu u kućište, temperature cele mašine su mu bile povišene za 10 stepeni... Pogledaj većinu Rig of the Month mašina na guru3d. Šaka tih konfiguracija ima neonke...
... od Thermaltake-a u Be*ch shop-u, cini mi se da sam video da imaju jos poneku boju, sad nisam siguran za crvenu... Povezuje se vrlo intuitivno, mada imas i uputstvo, uglavnom treba ti jedan slobodan molex na napajanju i vozi...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Samsung 226CW
Ma`ajde bre,pa kako sta ce mu?Lepo je to kada svetli unutar konzerve.Ja se nameracio da osvetlim sasiju mog Ei televizora
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ne vidis u mraku kad se bacis pod haubu?? :: :: Kad vidim te svetlece sprave najezim se.. :: :: A mogao bi i od tetke da pozajmis milje !! :: :: Cisto da upotpunis dozivljaj :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
:: Ne vidis u mraku kad se bacis pod haubu?? :: :: Kad vidim te svetlece sprave najezim se.. :: :: A mogao bi i od tetke da pozajmis milje !! :: :: Cisto da upotpunis dozivljaj :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
DFI DK P45-T2RS INTEL Q9550 ES 4,0 Ghz, 1,3V. TRUE black LAPPED TO MIRROR 2X2GB KINGSTON 1066MHZ T1 SERIES ATI 4770 WD 640GB CAVIAR BLACK 32MB CACHE NZXT LEXA S NEON MODED CHIEFTEC CFT-14CS
... zato što sam sveleći frik i volim da mi sve svetli, a milje već imam, na monitoru doduše, ali razmišljam da apgrejdujem i kućište sa jednim vezom na 23cm ventu na vrhu - pa da leprša fino!
Khm, hvala za savete ozbiljnima, pogledaću po navedenim radnjama..
- Mišljenja su kao guzice - svako ih ima, ali ne treba da ih pokazuje. -
:: Id u picku materinu,proso sam kafu po omiljenoj tastauri :: :: :: Lala 4ever! :: http://kiwi6.com/file?id=99wgdbqzt :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: Decko slobodno se baci na kolena sad cu ja.. :: :: ...samo da ga pustim kroz vodu.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: ::
Bas si nasao gde ces da pitas, vidis da ima mnogo pametnih. Bezobrazluk je kao da im cale ostavio PC berzu. Prave se pametni i kvare i onako poljuljan ugled berze.
Neonke se povezuju na Molex prikljucak (onaj sto ide sa napajanja). Mozes da kupis u win win-u Thermaltake neonke koje su odlicne.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
opusteno decko...sta ja s tobom da se prepucavam preko neta...
Sta te briga sta ce nekome neonka u kucistu? Sto si jebeni spamer hejter i smarac?
jebeno smaras oci me peku...
Shatro od tetke da pozajmi milje, mora da si duhovit da zabavljas celo drusto kad je neka bleja? Ti si verovatno jedan od ludjih u kraju i omiljen u drustu...
Sto ne volim kada mi se gube pacenici po netu...
:: Decko slobodno se baci na kolena sad cu ja.. :: ...samo da ga pustim kroz vodu.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647716. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.