Pa dobro , al` mora se priznati da je Lepu lepo videti
:: Posto svi na ovom forumu a i sire imaju SLI i CF :: i maticne sa po dva procesora ovo je vecini neophodno, :: barem jedan komad da pazare... :: :: Mozda Wlada uzme dva komada :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 :: ::
Šta bi to moglo da se sve stavi u kućište i da troši 1.6 KW? Klima uređaj troši 1.2 KW (ako se dobro sećam) prilikom hlađenja.
Sve je super, nema šta, mada javlja se problem neiskorišćenosti kapaciteta, jeste da je bolje kada ima više ali ne koristiš njegov pun potencijal, osim ako nemaš aždaju od 4 grafičke, 20-ak hardova i neki besni i7.
Meni lično kada bi bilo ovo napajanje, da ima 700w ja bih bio zadovoljan.
Činjenica koja me ovde zaista prijatno iznenadila je masa, 2.4 kg je zaista sjajno, ko zna kakvo je čudovište od hladnjaka unutra, ostale komponente da ne spominjem.
Ima li neki razdelni kabl da teram dve konfiguracije? Ruzan naziv za oskrnavljenog Enermaxa.. Postujem samo oridjinale.Ener je Ener sve ostalo je bliJeda kopija!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Koga interesuje, za to se koristi filter>distort>displace. Potrebno je imati spremnu monohromatksu mapu koju ce filter traziti (slicno bump mapu). Mapa je slika identicna originalnoj samo monohromatska sa po zelji srednjenim kontrastom (sto veci to ce efekat biti izrazeniji i prelazi ostriji) i iz te takve mape ps ce izvuci informaciju o kvazi reljefu objekata na slici (belo>najispupceniji delovi, crno>najdublja ulegnuca, nijanse sive> sve izmedju).
Mislim da si promašio temu :) __________________ Scourge of PCBerza
:: Koga interesuje, za to se koristi filter>distort>displace. Potrebno je imati spremnu monohromatksu mapu koju ce filter traziti (slicno bump mapu). Mapa je slika identicna originalnoj samo monohromatska sa po zelji srednjenim kontrastom (sto veci to ce efekat biti izrazeniji i prelazi ostriji) i iz te takve mape ps ce izvuci informaciju o kvazi reljefu objekata na slici (belo>najispupceniji delovi, crno>najdublja ulegnuca, nijanse sive> sve izmedju) :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
:: Koga interesuje, za to se koristi filter>distort>displace. Potrebno je imati spremnu monohromatksu mapu koju ce filter traziti (slicno bump mapu). Mapa je slika identicna originalnoj samo monohromatska sa po zelji srednjenim kontrastom (sto veci to ce efekat biti izrazeniji i prelazi ostriji) i iz te takve mape ps ce izvuci informaciju o kvazi reljefu objekata na slici (belo>najispupceniji delovi, crno>najdublja ulegnuca, nijanse sive> sve izmedju) :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: Da, čuo sam da napajanja to stalno rade !!!!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647730. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.