Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Periferni i ostali uređaji
teflon za misa i gtx )
STRANA 1 OD 1
jrg teflon za misa i gtx ) 10.07.2013. 00:32 T53786

status: user
broj poruka: 18
prvi post(valjda))
poz svima, odavno sam drug clan i redovno pratim zbivanja na berzi ).evo dodjoh u situaciju i da pitam nesto).naime imam nekog logitekovog mx performance misa,uzeo ga preko,i extra je radi ko sat,proslo vremena i nozice(da li teflon ili sta vec)se izlizale.gledao na netu nisam pronasao gde ima toga, pa rekoh mozda neko od vas zna gde mogu da kupim te teflonske nozice ili nesto slicno sto bih mogao da iskoristim u tu svrhu.i drugo ali ne i manje vazno).vidim vrti se neki asusov gtx560ti po netu za male pare,ocu da izbacim ovaj 9500gt i zamenim ga ovom,pa reko` da pitam pre svrsenog cina) jel kupio ko tu kartu u poslednjih par meseci?,posto sam na par sajtova nasao informacije tipa zaostala kolicina pregreva se bruji ono sto pise na kutiji ne pise na karti i sl.stvaril hvala unapred)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 @jrg 10.07.2013. 09:49 #503749

broj poruka: 17098
Sto se tice misa, zovi ili baci mejl predstavnistvu lodziteka kod nas
i ako ti oni kazu nema ili ne moze to ti je to. http://www.logitechshop.rs/kontakt

Sto se tice graficke, 9500 gt trosi ko upaljac i extremno je slabija od gtx 560 ti,
koje napajanje imas i koji procesor na kom monitoru se igras i na kojoj rezoluciji,
da vidimo kako bi to radilo i da li mozes samo da uzmes kartu bez menjanja napajanja i procesora.

Inace ta karta radi lepo http://goo.gl/XnHtJ ,
nikad cuo za to sto ti pricas (ako govoris o novim kartama),
dobijas 3 godine garanciju tako da i ako slucajno imas bilo kakav probelm mozes da je zamenis vratis ili sta god.

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 10.07.2013. 11:31 #503760

broj poruka: 12805
Možeš bilo koje teflonske podloge da staviš, imaš Steelseries u Game-S prodavnici.

jrg ... 10.07.2013. 23:00 #503930

broj poruka: 18
imam c2d 7200 i neko kinesko napajanje. znam da treba bolje napajanje,gledam seasonicove al mi skupa pa bi radije bacio pare na lc od`500-600`w kapiram da ce zavrsi pos`o,e sad i ja se uzdam u te 3god garancije al reko` aj da pitam mozda neko skorije uzeo primerak navedene grafike pa moze da kaze nesto konkretnije o ovoj seriji kartica.aw thx na odgovoru.daum ako moze molim te postavi ili pm njihovu web adresu telefon ili sta drugo.

Dexter013 @jrg 11.07.2013. 09:23 #503982

broj poruka: 17098
Ne idi ispod ovog napajanja, ono nek ti bude minimum http://goo.gl/wPVIU

Taj procesor je bulja teska treba ti bar quad core da bi iskoristio kartu kako treba,
neces imati 60 frejmova zbog procesora, ne zbog karte...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647731.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs